elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Ας ακούσουμε τα μεγαθήρια να μιλάνε για τις ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ κιθάρες: http://www.youtube.com/watch?v=6R-ZaJAlJxA http://www.youtube.com/watch?v=3lVlhyomHuQ http://www.youtube.com/watch?v=_7l87a417Yo 8) 8) 8) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Κι άλλο ένα: www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Ελπίζω να προσέξατε στο 4:34 από το 3ο video μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ που ακούγεται ;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Ελπίζω να προσέξατε στο 4:34 από το 3ο video μια ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ που ακούγεται ;) Πως όμως? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Πως όμως? ??? Παρατηρώντας το 3ο video, έχοντας την υπομονή να φτάσει στο 4:34, ανοικτά τα ηχεία και γνωρίζοντας Αγγλικά... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 παρότι δεν είμαι τεχνικός όπως φαντάζομαι είναι ο μπάρμπας στο βίντεο θα πω πως μου ακούγεται πολύ αόριστη και γενική η άποψη του. προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Πως όμως? ??? Παρατηρώντας το 3ο video, έχοντας την υπομονή να φτάσει στο 4:34, ανοικτά τα ηχεία και γνωρίζοντας Αγγλικά... Δεν εκτιμώ ιδιαίτερα την ειρωνεία. Εννοώ πως μπορούν να "δουλέψουν αρμονικά οι δονήσεις μεταξύ των δύο ξύλων". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Εννοώ πως μπορούν να "δουλέψουν αρμονικά οι δονήσεις μεταξύ των δύο ξύλων". ελα ντε.. λογικά για να δονείται αρμονικά μια κιθάρα θα πρέπει να είναι ολόκληρη από ένα κομμάτι ξύλο(ούτε καν set neck ). εδώ μιλάμε για 2 η και 3 ειδών διαφορετικά ξυλά(maple-alder η maple-rosewood-alder) τα οποία είναι ενωμένα μεταξύ τους με βίδες και ξυλοκολλα προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 εχω ακουσει οτι στο εργοστασιο της φεντερ χρησιμοποιειται αυτη η τεχνικη "ταιριαγμα σωμα κ μανικι" στα ακριβα οργανα.δεν ξερω τι ακριβως κανουν,κρατανε ημερομηνιες κ κατι τετοια αλλα δεν εχω καταλαβει τι παιζει fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Δεν θέλω να οδηγήσω την κουβέντα σε κουρδίσματα κλπ, απλά θέλω να πω ότι το γεγονός ότι κάποια bolt on οργανα, ακούγονται πιο "ζωντανά" και resonant σε σχέση με άλλα, πιθανότατα να οφείλεται σε καλό ή μη (αντίστοιχα) ταίριασμα, σώματος και μπράτσου. Θα πρότεινα να μη συνεχίσουμε σε αυτό το thread τα τεχνικά σχόλια, γιατί το θέμα μας είναι οι STRATOCASTER ;D ΥΓ: Smurflord συγνώμη αν το ποστ μου ήταν λίγο ειρωνικό απέναντί σου. Απλά και η ερώτησή σου δεν ήταν καθόλου σαφής και πιθανώς η απάντηση που έδωσα (αν δεν εμπεριείχε την ειρωνία) ίσως και να είχε υπόσταση, έτσι που ρώτησες... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση