kilon Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Σας πέφτει ακριβό το VOYAGER αλλά πολύ θα θέλατε να αποκτήσετε ένα. Κανένα πρόβλημα !!! Βγήκε το νέο VOYAGER OLD SCHOOL το οποίο είναι μια μικρή έκδοση του πασίγνωστου VOYAGER Μαντέψτε τι λείπει απο την φώτο. Ναι πολύ σωστά η οθόνη, αλλά και η ακριβή τιμη. Κοστίζει μόνο 2600 δολλάρια δηλαδή 1750 ευρώ , δηλαδή γλιτώνεται κάπου στα 1150 ευρουλάκια. Δεν νομίζω να σας πέφτουν λίγα εεεε? http://www.moogmusic.com/detail.php?main_product_id=21108 www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Κουκλάκι όπως όλα τα moogάκια... https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Μαντέψτε τι λείπει απο την φώτο. Ναι πολύ σωστά η οθόνη, αλλά και η ακριβή τιμη. Όχι ακριβώς. Λείπει επίσης το Touchpad, λείπει κάθε είδους ψηφιακή λειτουργία και συνεπώς λείπουν τα presets, λείπει η δυνατότητα να αποθηκεύσει κάποιος τους ήχους που φτιάχνει, λείπει προφανώς όλο το λειτουργικό σύστημα και συνεπώς λείπουν οι λειτουργίες pot mapping. Για να ισορροπήσουν λίγο την τελευταία απώλεια έχουν 2 νομίζω επιπλέον modulation sources ανά δίαυλο (buss) οι οποίες είναι εμφανείς με ένα close-up στο αριστερό τμήμα του οργάνου. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tassos1978 Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Λείπει επίσης το Touchpad, λείπει κάθε είδους ψηφιακή λειτουργία και συνεπώς λείπουν τα presets, λείπει η δυνατότητα να αποθηκεύσει κάποιος τους ήχους που φτιάχνει, λείπει προφανώς όλο το λειτουργικό σύστημα και συνεπώς λείπουν οι λειτουργίες pot mapping. Αν λείπουν τόσα, πολλά δεν του πέφτουν τα 1750;;; https://www.youtube.com/@tassos1978/videos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Είναι Moog. Με ότι συνεπάγεται αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
LPF~freQ Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω οτι τα 1300 θα ήταν πιο λογική τιμή..... I'll follow the signal to the end... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
jimmy Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Νομίζω οτι τα 1300 θα ήταν πιο λογική τιμή..... Πιο πιθανό μου φαίνεται να κοστίζει 2500 ευρώ παρά 1300 αφού αφού και το performer edition που στην αμερική έχει 3000 δολάρια, εδώ έχει 3000 ευρώ, και νομίζω ότι τα 500 ευρώ για αυτά που προσφέρει το performer σε σχέση με το OLD SCHOOL δεν είναι τίποτα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση