ex-Smurflord Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Όποιος θέλει το decal της Gibson να έχει νόημα πρέπει να πληρώσει ... αυτές είναι φτηνές λύσεις αλλά είπαμε όλα είναι θέμα απαιτήσεων . Μόνο η δοκιμή είναι η σίγουρη λύση . Ή απλά ξύνεις το epiphone και μετά τις μόντες βάζεις ένα gibson εκεί πάνω, δεν είναι δύσκολο. Αμφιβάλλω αν θα προσέξει κανείς τη διαφορά, ίσως πέραν του binding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Ή απλά ξύνεις το epiphone και μετά τις μόντες βάζεις ένα gibson εκεί πάνω, δεν είναι δύσκολο. Αμφιβάλλω αν θα προσέξει κανείς τη διαφορά, ίσως πέραν του binding. Ναι όντως...Κανείς δε θα προσέξει ότι τα 2 headstocks είναι εντελώς διαφορετικά στις γωνίες... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις δεί πολλούς να κοιτάνε την παραμικρή λεπτομέρεια όταν παίζουν (ή νομίζουν ότι παίζουν) ή όταν βλέπουν απλά μια κιθάρα? Εσύ αν πας σ'ένα live και δείς ένα κιθαρίστα με gibson (epiphone turned gibson εννοώ), θα κάθεσαι να κοιτάς τις γωνίες της κεφαλής? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Έχεις δεί πολλούς να κοιτάνε την παραμικρή λεπτομέρεια όταν παίζουν (ή νομίζουν ότι παίζουν) ή όταν βλέπουν απλά μια κιθάρα? Εσύ αν πας σ'ένα live και δείς ένα κιθαρίστα με gibson (epiphone turned gibson εννοώ), θα κάθεσαι να κοιτάς τις γωνίες της κεφαλής? Οκ...Πάσο... ::) ::) ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί άδικο έχω? Άλλο να πάνε να σου πουλήσουν την κιθάρα και να κοιτάς την παραμικρή λεπτομέρεια κι άλλο απλά να τη δείς σ'ένα φίλο σου ή τυχαία κάπου. Και στο κάτω κάτω ποσώς μ'ενδιαφέρει αν γράφει και Μήτσος πάνω στην κεφαλή άμα μου κάθεται καλά. Απ'το να δίνω 3000 για μια κιθάρα που αντικειμενικά δεν αξίζει 3000 τότε καλύτερα Mitsos guitars. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Αφήστε τις μαϊμουδιές ρε!!! ;D ;D ;D Καλύτερα μπουζούκι παρά SG... Χε χε... ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί άδικο έχω? Άλλο να πάνε να σου πουλήσουν την κιθάρα και να κοιτάς την παραμικρή λεπτομέρεια κι άλλο απλά να τη δείς σ'ένα φίλο σου ή τυχαία κάπου. Και στο κάτω κάτω ποσώς μ'ενδιαφέρει αν γράφει και Μήτσος πάνω στην κεφαλή άμα μου κάθεται καλά. Απ'το να δίνω 3000 για μια κιθάρα που αντικειμενικά δεν αξίζει 3000 τότε καλύτερα Mitsos guitars. Δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες, εννοείται ;) Απλά μην απατάσαι ότι ένα έμπειρο μάτι δε ξεχωρίζει διαφορές... Ειδικά όταν πρόκειται για τόσο τρανταχτές...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Δικαίωμά σου να κάνεις ό,τι θες, εννοείται ;) Απλά μην απατάσαι ότι ένα έμπειρο μάτι δε ξεχωρίζει διαφορές... Ειδικά όταν πρόκειται για τόσο τρανταχτές...;) Βασικά όπως προείπα τέτοιες καγκουριές δεν θα'κανα, δεν έχει νόημα για μένα. Αλλά εκτός αυτού το δικό μου το μάτι όπως είδες δεν πήγε στην κεφαλή, και να σου πώ την αλήθεια αν δεν μου το'λεγες χλωμό να το πρόσεχα, απλά το νόημα ήταν πως το value for money των gibson είναι... κάπως! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Και στο κάτω κάτω ποσώς μ'ενδιαφέρει αν γράφει και Μήτσος πάνω στην κεφαλή άμα μου κάθεται καλά. Απ'το να δίνω 3000 για μια κιθάρα που αντικειμενικά δεν αξίζει 3000 τότε καλύτερα Mitsos guitars. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Και στο κάτω κάτω ποσώς μ'ενδιαφέρει αν γράφει και Μήτσος πάνω στην κεφαλή άμα μου κάθεται καλά. Απ'το να δίνω 3000 για μια κιθάρα που αντικειμενικά δεν αξίζει 3000 τότε καλύτερα Mitsos guitars. ΘΕΟΣ!!! Χαλαρά έχει φύγει η epi μου για την τροποποίηση! ;D ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση