WildchildGR Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Φυσικά και δεν περιμένω τεράστια διαφορά (όσον αφορά την ποιότητα) αλλα σίγουρα θα έχω κάποια πλεονεκτήματα οσο αφορά τον θόρυβο ο οποίος δεν θα υπάρχει αντίθετα με τους passive,sustain,ευκρίνια και γκάζια.. Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 μία άσχετη ερώτηση με το θέμα-για μαγνήτες είναι(αλλά δεν λέει να ανοίξω θέμα για αυτό..)--> σε les paul που έχει στο neck p90 μπορώ να βάλω EMG? χωράνε..ρωτάω γιατί καλοβλέπω την BFG και 2 EMG επάνω θα της πήγαιναν γάντι.. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Mια τόσο ιδιαίτερη κιθάρα φτιαγμένη για κάθε λογής καφρίλες (από πανκ μέχρι core κλπ) θα την πάρεις για να της... αλλάξεις μαγνήτες;;!; :o Tη στιγμή που το μεγαλύτερο προσόν της και ειδοποιός διαφορά από όλο τον σωρό είναι κυρίως αυτοί;; ??? Πάρε κατευθείαν μια που να τους έχει ήδη από τη μαμά εταιρία, πχ μια ESP Truckster ή Εclipse... τέτοια καταστροφή της ιδιαιτερότητας με βρίσκει αντίθετο... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Χρησιμοποιώ EMG εδώ και 3 χρόνια και είμαι πανευτυχής. Θα πω τι δε μου άρεσε στους Duncan. Ενώ είναι ποιοτικοί ωστόσο είναι για τα αυτιά μου πιο ξεροί και "βρώμικοι" απο τους 81. You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos_chem85 Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Mια τόσο ιδιαίτερη κιθάρα φτιαγμένη για κάθε λογής καφρίλες (από πανκ μέχρι core κλπ) θα την πάρεις για να της... αλλάξεις μαγνήτες;;!; :o Tη στιγμή που το μεγαλύτερο προσόν της και ειδοποιός διαφορά από όλο τον σωρό είναι κυρίως αυτοί;; ??? Πάρε κατευθείαν μια που να τους έχει ήδη από τη μαμά εταιρία, πχ μια ESP Truckster ή Εclipse... τέτοια καταστροφή της ιδιαιτερότητας με βρίσκει αντίθετο... να σου πω την αλήθεια και εγώ το σκέφτηκα αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν μου αρέσουν οι eclipse...αλλά η BFG στο trans-black είναι απίστευτη..έχεις δίκιο για τον ιδιαίτερο της χαρακτήρα...θα το σκεφτώ δεύτερη φορά..αλλά δεν μου απάντησε κανείς ακόμα..χωράνε οι EMG(και κάθε λογής humbuckers) σε p90 slot?(έτσι ενημερωτικά...)..thanks.. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 25 Φεβρουαρίου 2008 Oι EMG είναι όσο ένας τετραγωνισμένος passive, οπότε η απάντηση είναι όχι. Μάλλον πατέντα θέλει. Φυσικά υπάρχουν και πιο "κάφροι" p's, ψάξ'το λίγο. Φυσικά EMG δεν θα είναι, αλλά λίγο μεγαλύτερο output ίσως στο βγάλουν. Και στην τελική, αυτό που μετράει είναι ο ενισχυτής. Άλλο θ'ακούγεται σε MESA, άλλο σε Bogner, άλλο σε Fender... Ψάξ'το με κανέναν κάφρο ενισχυτή, κι άσε την κιθάρα ως έχει. Γνώμη μου... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Μόλις είδα ότι o Seymour έβγαλε και έκδοση "metal" για τους Blackouts...λες και δεν ήταν αρκετά metal οι κανονικοί :) Απ'ότι βλέπω έχει ΠΟΛΛΑ μεσαία, λιγότερα πρίμα, είναι Alnico V και όχι κεραμικός και έχει και dual output. http://www.seymourduncan.com/products/electric/humbucker/blackouts_metal/ Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Σ'ένα παλιό κατάλογο της Duncan που έχω υπήρχαν ήδη οι metal livewires. Απ΄όσο έχω δεί απόψεις (γι'αυτούς μόνο στο internet και από κάποιον μάστορα εδώ) βγήκαν εντελώς χάλια. Φυσικά αν δεν ακούσω δεν μπορώ να κρίνω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Σ'ένα παλιό κατάλογο της Duncan που έχω υπήρχαν ήδη οι metal livewires. Απ΄όσο έχω δεί απόψεις (γι'αυτούς μόνο στο internet και από κάποιον μάστορα εδώ) βγήκαν εντελώς χάλια. Φυσικά αν δεν ακούσω δεν μπορώ να κρίνω... Ο LiveWire Metal είναι άλλος μαγνήτης και όντως υπάρχει εδώ και καιρό. Τώρα για το πως ακούγεται δεν ξέρω... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
WildchildGR Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 27 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά παράγγειλα απο thomann τους blackout..ξέρετε κάποιο κατάστημα στην Θεσσαλονίκη που μπορεί να κάνει καλά την αλλαγή,γιατι εγώ δεν ξέρω τίποτα απο τέτοια.. Guybrush Threepwood...mighty pirate! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση