elavd Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Αφού με τις κιθάρες και τα εφέ δεν έβγαζα άκρη, το γύρισα στα πλήκτρα... ΙΔΟΥ το νέο μου πρότζεκτ με εμένα πληκτρά: http://www.youtube.com/watch?v=8gP4Ih58Yzg Ακούω γνώμες... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ηλία το ποζέρι είσαι ή ο αφανής ήρωας??... ;D ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Εννοείται το ποζέρι...;) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Κάνετε και γάμους; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Κάνετε και γάμους; Εννοείται...Το μεροκάματο να βγαίνει ;) Αν ακούσεις στο video που ανέβασες, εγώ περνάω τους Σπανουδακικούς ήχους στην αρχή του κομματιού... (ακούγονται καθαρά από το 0:58 και μετά) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 χαχαχαχα!! Καλά Ηλία είσαι θεός ρε συ!! χαχαχαχα!!! ;D ;D ;D ;D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 O τύπος στο Kawai είναι για πολλά φ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 O τύπος στο Kawai είναι για πολλά φ. Εμένα εννοείς; www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλά το ότι η Βίσση πίνει κοκα-κόλα όπως λέτε στο ρεφραίν είναι πλέον γνωστό.... (όχι κουτάκι όμως) Ηλία θέλω να μου συστήσεις τον οδοντίατρο σου και τον δάσκαλο χορού σου... (πάλι καλά...νόμιζα ότι δεν θα κάνω ποτέ καρριέρα!!).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ηλία, μήπως παίξατε στο ανακαινισμένο Θυμωμένο Πορτραίτο; ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση