bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Όχι βέβαια, αλλά ποτέ μην τον υποτιμάς με το κατάλληλο μεγάφωνο(α). Έχεις ακούσει τι πανικό σπέρνει o Tiny Terror στα 7W σε 4x12 ή το ενισχυτάκι Nano Head 0.5W του Vex; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Εκτός αν μπορείτε & ηχογραφείτε σε στυλ Mogwai, που βάζουν κατοστάρηδες Μarshall στο τέρμα στο υπόγειο, κλείνουν την πόρτα και... ηχογραφούν στην κονσόλα στο ισόγειο. τώρα βέβαια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν guitar rig και GTR διότι βαρέθηκαν να μεταφέρουν ενισχυτές-τερατα στις σκάλες (δικά τους τα λόγια ;D). Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Όχι βέβαια, αλλά ποτέ μην τον υποτιμάς με το κατάλληλο μεγάφωνο(α). Έχεις ακούσει τι πανικό σπέρνει o Tiny Terror στα 7W σε 4x12 ή το ενισχυτάκι Nano Head 0.5W του Vex; Ομολογώ πως όχι, οπότε μάλλον θα ξέρεις κάτι παραπάνω για να το λες, απλά εγώ έχω μονίμως στο μυαλό μου κάποιο μηχάνημα που θα μπορώ να χρησιμοποιώ περισσότερο live παρά μέσα στο σπίτι, that's all. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
tzelkos Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 οπότε έχουμε και λέμε:5w για σπίτι,15w για κλαπακια,και 100w για το στάδιο.συμπληρώστε τα κενά σας! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 bloody_sunday ασε το zvex,ξεφευγει λογο τιμης... fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Κακά τα ψέματα smurf, μιλάω για εξαιρέσεις... το ιδανικό για μένα για όλες τις χρήσεις είναι 30 - άαντε 40W. Τα δυο ενισχυτάκια που είπα είναι φτιαγμένα για να παίζουν θεοβρώμικα, κι ως εκ τούτου τα καθαρά τους (ας μην μιλήσουμε καν για headroom) είναι ανύπαρκτα. Εκτός αν μπορείτε & ηχογραφείτε σε στυλ Mogwai, που βάζουν κατοστάρηδες Μarshall στο τέρμα στο υπόγειο, κλείνουν την πόρτα και... ηχογραφούν στην κονσόλα στο ισόγειο. τώρα βέβαια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν guitar rig και GTR διότι βαρέθηκαν να μεταφέρουν ενισχυτές-τερατα στις σκάλες (δικά τους τα λόγια ;D). ... :o (άφωνος) Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Κακά τα ψέματα smurf, μιλάω για εξαιρέσεις... το ιδανικό για μένα για όλες τις χρήσεις είναι 30 - άαντε 40W. Τα δυο ενισχυτάκια που είπα είναι φτιαγμένα για να παίζουν θεοβρώμικα, κι ως εκ τούτου τα καθαρά τους (ας μην μιλήσουμε καν για headroom) είναι ανύπαρκτα. Εκτός αν μπορείτε & ηχογραφείτε σε στυλ Mogwai, που βάζουν κατοστάρηδες Μarshall στο τέρμα στο υπόγειο, κλείνουν την πόρτα και... ηχογραφούν στην κονσόλα στο ισόγειο. τώρα βέβαια έχουν αρχίσει να χρησιμοποιούν guitar rig και GTR διότι βαρέθηκαν να μεταφέρουν ενισχυτές-τερατα στις σκάλες (δικά τους τα λόγια ;D). ... :o (άφωνος) συμφωνώ...τι άλλο θα δούμε... τον keith jarret να παίζει με pianoteq Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Παντως κ εγω μετα την αποκτηση του GA5,τον proJr σπανια τον ανοιγω.Η διαφωνια για τους μικρους λαμπατους αφορα αποκλειστικα στο τι παιζεις.Καποιος που παιζει καρφί οφείλει κατα τη γνωμη μου να εχει και εναν 5αρη. https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 εγω μονο καρφι δεν παιζω αλλα απο τοτε που πηρα τον ga5h ολοι οι ενισχυτες μου εχουν πιασει αραχνες :) :) :) εχεις απολυτο δικιο τα παντα εξαρτωνται απο το ΤΙ μουσικη παιζεις... ;) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 εγω μονο καρφι δεν παιζω αλλα απο τοτε που πηρα τον ga5h ολοι οι ενισχυτες μου εχουν πιασει αραχνες :) :) :) Ε δεν μου "δανείζεις" τους ενισχυτές σου ρε παιδί και συ να μην σου πιάνουν και χώρο....ε φανταστικέ SF? :-* :-* :-* :-* υ.γ. teles rule! Λέτε να τον κατάφερα; ;D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση