Προς το περιεχόμενο

Ποιός είναι ο κατάληλος μαγνήτης ???

ax1ss

Προτεινόμενες αναρτήσεις

λοιπον θελω να παρω 2 2πλους μαγνητες εναν για

bridge: θελω να ειναι μπασος+πριμος (-καθολου μεσαια) γιατι τον θελω για σφιχτα και βαρια riffs (iced earth style)

neck:Μπασα+μεσαια (καθολου πριμα),για ζεστα καθ γλυκα σολο

θελω και οι 2 να ειναι πολυ high gain και οχι ψωφιμια  :P

ο emg81 δεν μου αρεσε παρα πολα πριμα ..

καμια προταση?

Δεν νομιζω πως τα εχεις σχεδιασει πολυ καλα τα πραγματα. Χωρις μεσαια στον bridge μαγνητη μπορει να ακουγεσαι μια χαρα οταν παιζεις μονο σου ομως δεν θα βγαινεις καθολου καλα στο mix μαζι με αλλα οργανα. Τελειως scοoped μαγνητης με πολλα πριμα και μπασα και χωρις μεσαια ειναι ο ducan C5 (SH14) (προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου). Στη θεση σου θα εβαζα εναν duncan custom(SH5). Αν προτιμας active ο μαγνητης που ψαχνεις ειναι ο 85.

Εκει που κανεις το πιο μεγαλο λαθος ειναι στον neck μαγνητη. Δεν βαζουμε ποτε σε αυτη τη θεση πολυ μπασο-μεσαιο μαγνητη γιατι μια και απο τη φυση της η θεση αυτη ειναι αρκετα boomy, και μπασα, το αποτελεσμα θα ειναι ο ηχος σου να βγει λασπωμενος. Ο μαγνητης που δεν θα εβαζα ποτε σε αυτη τη θεση ειναι ο tone zone (εδω και στη bridge pos. παλι ψιλολασπη ακουγεται, ασε που εχει και μια τελειως "τεχνητη" χροια...). Στον neck χρειαζεσαι πριμα......εγω θα εβαζα pearly gates η αν το output ειναι τοσο σημαντικο για εσενα Duncan Distortion neck. Στην περιπτωση που προτιμας active τον 60.

2 things are infinite:the universe&human stupidity

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντήσεις 24
  • Πρώτη
  • Τελευταία

Περισσότερες συμμετοχές

Περισσότερες συμμετοχές

λοιπον θελω να παρω 2 2πλους μαγνητες εναν για

bridge: θελω να ειναι μπασος+πριμος (-καθολου μεσαια) γιατι τον θελω για σφιχτα και βαρια riffs (iced earth style)

neck:Μπασα+μεσαια (καθολου πριμα),για ζεστα καθ γλυκα σολο

θελω και οι 2 να ειναι πολυ high gain και οχι ψωφιμια  :P

ο emg81 δεν μου αρεσε παρα πολα πριμα ..

καμια προταση?

Δεν νομιζω πως τα εχεις σχεδιασει πολυ καλα τα πραγματα. Χωρις μεσαια στον bridge μαγνητη μπορει να ακουγεσαι μια χαρα οταν παιζεις μονο σου ομως δεν θα βγαινεις καθολου καλα στο mix μαζι με αλλα οργανα. Τελειως scοoped μαγνητης με πολλα πριμα και μπασα και χωρις μεσαια ειναι ο ducan C5 (SH14) (προσωπικα δεν μου αρεσει καθολου). Στη θεση σου θα εβαζα εναν duncan custom(SH5). Αν προτιμας active ο μαγνητης που ψαχνεις ειναι ο 85.

Εκει που κανεις το πιο μεγαλο λαθος ειναι στον neck μαγνητη. Δεν βαζουμε ποτε σε αυτη τη θεση πολυ μπασο-μεσαιο μαγνητη γιατι μια και απο τη φυση της η θεση αυτη ειναι αρκετα boomy, και μπασα, το αποτελεσμα θα ειναι ο ηχος σου να βγει λασπωμενος. Ο μαγνητης που δεν θα εβαζα ποτε σε αυτη τη θεση ειναι ο tone zone (εδω και στη bridge pos. παλι ψιλολασπη ακουγεται, ασε που εχει και μια τελειως "τεχνητη" χροια...). Στον neck χρειαζεσαι πριμα......εγω θα εβαζα pearly gates η αν το output ειναι τοσο σημαντικο για εσενα Duncan Distortion neck. Στην περιπτωση που προτιμας active τον 60.

καλά τα λες

Seymour duncan sh-13 (dimebucker) ή bill lawrence L-500xl

Και τους δυο τους χρησημοποιουσε ο κιθαριστας των pantera για ακριβως τον ιδιο λογο που θες και εσυ, δηλαδη κομμενα μεσσαια , σφιχτα και δυνατα μπασα και αρκετα πριμα που ομως να μην ξυριζουν γελαδια.

Ειναι και οι δυο passive μαγνητες.

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση

• Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου