RayDTutto Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Αν είσαι σίγουρος ότι θέλεις αυτούς τους ήχους που ζητάς, δοκίμασε αυτούς: Dimarzio Steve's Special bridge Dimarzio D-activator-X neck When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 ποσο περιπου υοπλογιζεις να μου παρουν? Ακριβώς δεν γνωρίζω φίλε μου, μέχρι κανένα 30άρι λογικά, αλλά δεν ξέρω κι ακριβώς... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 να σου πω την αληθεια και εγω στην αρχη di marzio ελεγα..στο site μονο αυτον βρηκα με τα χαρακτηγριστικα που ηθελα http://www.dimarzio.com/site/#/pickups/ MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 ακυρο Link διοτι η σελιδα ειναι σε flash Dimarzio Steve's Special bridge treble 6.5 mid 4.5 bass 7.5 μια χαρα για bridge και για neck λεω τον tone zone bass 8.5 mid 8.5 treble 5 τι λετε? MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ο Steve's special είναι αρκετά καλός, αν και είναι πολύ πρίμος για τα γούστα μου. Για τον tone zone έχω κάποια αντίρρηση στη neck θέση, αν και δεν τον έχω ακούσει σε neck πιστεύω θα'ναι αρκετά μπουκωμένος για neck. Φυσικά μπορεί και να κάνω λάθος! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ax1ss Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 εσυ smurflord πιστευεις πως 2 emg85 ειναι καλυτερη επιλογη? MetalCaster Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Δεν ξέρω αν είναι η καλύτερη, απλά θα'ταν η δική μου επιλογή αν ήμουν στη θέση σου... :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 εγώ, μετά από μία δεκαετία σχεδόν μέταλ παιξίματος, έχω να πω ότι ο 85 είναι φανταστικός για bridge. τον έχω στη κιθάρα μου και με έβγαζε ΠΑΝΤΑ ασπροπρόσωπο. για neck δεν μπορώ να σου πω, καθώς είχα single coils. τώρα όμως που σιγά σιγά τα γούστα άρχισαν και αλλάζουν, για ΑΛΛΑ είδη προτείνω passive μαγνήτες. Αν αποφασίσεις να βάλεις passive, επειδή σε μια 7-χορδη Ibanez που έχω έχω βάλει τον tonezone, θα σου έλεγα μακριά. Tone zone έβαλα γιατί δεν υπήρχε έκδοση του SteveSpecial για 7-χορδη. Για neck μία είναι η επιλογή- AirNorton. με διαφορά ο καλύτερος neck μαγνήτης για μεταλ solo κατά την άποψή μου. Οπότε ή 85+κάτι άλλο για active ή SteveSpecial + AirNorton passive Eπίσης να προσθέσω ότι η Ibanez μου είναι basswood (κοινώς φλαμούρι) ενώ η Luke me tous EMG alder (κοινώς σφενδάμι ή κελεμπέκι) http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Για neck μία είναι η επιλογή- AirNorton. με διαφορά ο καλύτερος neck μαγνήτης για μεταλ solo κατά την άποψή μου. Όντως, έχω κι εγώ τον Air Norton κι είναι απίστευτος μαγνήτης για σόλο (και ειδικά για shred ;D). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 αν δε βαριέστε, στο δίσκο της μπάντας μου Implosion έχω γράψει όλα τα σόλα με την 7-χορδη, μπείτε στο myspace μας και ρίχτε μια αυτιά.ειδικά στο τραγούδι holy sin φαίνεται εστω και με την χάλια ποιότητα του myspace πόσο αναπνέει ο μαγνήτης http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση