rokaaaki Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπερα! Παιζω σε μια μπαντα κ ειμαστε ετοιμοι να γραψουμε το πρωτο μας ντεμακι...Εφτιαξα αυτο το θεμα σε περιπτωση που καποιος μπορει να μου δοσει καποιες πληροφοριες για καποιο στουντιο ηχογραφησεων (διευθυνση, τηλεφωνο, χρεωσεις, εξοπλισμο, κτλ...)...Δεν ψαχνουμε κατι τρελο, απλα ενα αξιοπρεπες αποτελεσμα θελουμε...Σας ευχαριστω! "...η δυναμη βρισκεται στους δυναστες..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Αθήνα, Θεσσαλονίκη, κάπου αλλού? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rokaaaki Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Αθηνα! Αθηνα! Συγγνωμη που δεν το ανεφερα... "...η δυναμη βρισκεται στους δυναστες..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Για Αθήνα τα μόνα που ξέρω είναι τα (πασίγνωστα) Fragile, για ηχογραφήσεις κλπ. πιστεύω θεωρούνται απ'τα καλύτερα. Τώρα για παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εγώ Θεσ/νίκη είμαι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rokaaaki Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Για Αθήνα τα μόνα που ξέρω είναι τα (πασίγνωστα) Fragile, για ηχογραφήσεις κλπ. πιστεύω θεωρούνται απ'τα καλύτερα. Τώρα για παραπάνω δεν μπορώ να σε βοηθήσω, εγώ Θεσ/νίκη είμαι... thanks a lot!!! "...η δυναμη βρισκεται στους δυναστες..." Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
homestudio Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 21 Φεβρουαρίου 2008 Φιλε αν ενδιαφερεσαι ακομα παρε στο 6944 639298 να σου προτεινω καποια λυση! Χρηστος myspace.com/studiomxgr www.myspace.com/studiomxgr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση