MPal Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα noizers, ψάχνω το πρώτο μου μικρόφωνο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μιλάω για αγορά πυκνωτικού μικροφώνου, το οποίο θα χρησιμοποιώ μόνο για ηχογράφηση φωνής (κάθε είδους). Ξέρω πως δεν υπάρχει μικρόφωνο που να είναι το ίδιο καλό για όλες τις φωνές, όμως ψάχνω ένα τέτοιο :o που να κοστίζει μέχρι 270 ευρώ. Από τα παρακάτω υποψήφια, τα υπογραμμισμένα είναι αυτά που προτιμώ χωρίς να έχω καταλήξει σε κάποιο. RED5AUDIO RV8 = 133 OKTAVA MK 319 = 139 AKG PERCEPTION 200 = 155 RODE NT-1A = 179 STUDIO PROJECTS C1 MK II = 198 RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 SE ELECTRONICS SE 2200 A = 259 SONTRONICS STC-2 = 269 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Χωρίς να ξέρω πολλά από μικρόφωνα, μπορώ να πώ πως έχω ακούσει πάρα πολύ καλά λόγια για το Perception, κυρίως όσον αφορά ηχογραφήσεις. Οπότε, here's my two (euro)cents. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Το μόνο που έχω δει ο ίδιος ειναι το NT1a το οποίο είναι πολύ καλό, και γενικώς όλοι έχουν να πουν καλά λόγια γι αυτό :) Οπότε είναι safe bet ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
rockdrum Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σας κι από εμένα. Έχω ερωτήσεις. Βρήκα άκρη για το SHURE WH20. Είναι headset, αλλά ψάχνω συνδεσμολογία χωρίς πομπό και δέκτη. Γίνεται σύνδεση απευθείας στη κονσόλα με phantom; Τι διαφορά έχει το SHURE WH20XLR με το SHURE WH20TQG; Μπαίνει κάποιος αντάπτορας σχετικά; Το θέλω για ελευθερία κινήσεων κατά το παίξιμο στα τύμπανα, αλλά όχι για τίποτα σοβαρά φωνητικά. Ευχαριστώ. Then as it was, then again it will be... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PARIS_K Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα noizers, ψάχνω το πρώτο μου μικρόφωνο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μιλάω για αγορά πυκνωτικού μικροφώνου, το οποίο θα χρησιμοποιώ μόνο για ηχογράφηση φωνής (κάθε είδους). Ξέρω πως δεν υπάρχει μικρόφωνο που να είναι το ίδιο καλό για όλες τις φωνές, όμως ψάχνω ένα τέτοιο :o που να κοστίζει μέχρι 270 ευρώ. Από τα παρακάτω υποψήφια, τα υπογραμμισμένα είναι αυτά που προτιμώ χωρίς να έχω καταλήξει σε κάποιο. RED5AUDIO RV8 = 133 OKTAVA MK 319 = 139 AKG PERCEPTION 200 = 155 RODE NT-1A = 179 STUDIO PROJECTS C1 MK II = 198 RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 SE ELECTRONICS SE 2200 A = 259 SONTRONICS STC-2 = 269 ennoeite to rode apo ola afta.. www.beatonboard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
uvm Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα noizers, ψάχνω το πρώτο μου μικρόφωνο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μιλάω για αγορά πυκνωτικού μικροφώνου, το οποίο θα χρησιμοποιώ μόνο για ηχογράφηση φωνής (κάθε είδους). Ξέρω πως δεν υπάρχει μικρόφωνο που να είναι το ίδιο καλό για όλες τις φωνές, όμως ψάχνω ένα τέτοιο :o που να κοστίζει μέχρι 270 ευρώ. Από τα παρακάτω υποψήφια, τα υπογραμμισμένα είναι αυτά που προτιμώ χωρίς να έχω καταλήξει σε κάποιο. RED5AUDIO RV8 = 133 OKTAVA MK 319 = 139 AKG PERCEPTION 200 = 155 RODE NT-1A = 179 STUDIO PROJECTS C1 MK II = 198 RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 SE ELECTRONICS SE 2200 A = 259 SONTRONICS STC-2 = 269 ennoeite to rode apo ola afta.. γιατί "εννοείται", μήπως τα δοκίμασες όλα? για διάβασε πώς απαντάνε οι παραπάνω https://www.facebook.com/UltraVioletMusicUVM Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Το AKG 200 είναι οικονομική και καλή λύση (καθώς έρχεται μαζί με βαλιτσάκι και ωραίο spider). Πολύ ευαίσθητο, πιάνει ήχους από διάφορες κατευθύνσεις κι όχι μόνο από μπροστά (πρέπει δλδ να χρησιμοποιηθεί σε πολύ ήσυχο ή ηχομονωμένο μέρος, όπως μάλλον όλα τα μεγάλου διαφράγματος). Είναι κάπως πιο μπασαριστό από το Rode και μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πηγές (ή φωνές) που θέλουν μια "βοήθεια" στα χαμηλά, πχ. σε μια γυναικεία φωνή. Αν δεν σου αρέσει αυτό, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τον bass cut διακόπτη που έχει. Επίσης, για πολύ δυνατές εντάσεις, έχει και διακόπτη που το βοηθά να ανταπεξέλθει χωρίς παραμόρφωση. Το Rode είναι πολύ πιο ήσυχο (signal to noise ratio 88db έναντι 78 του AKG - όχι ότι γίνεται ιδιαίτερα αντιληπτό) και με μικρότερη έμφαση στα μπάσα. Είναι μάλλον πιο ουδέτερο. Δεν έχει τους διακόπτες του AKG αλλά σε τέτοια χαμηλή τιμή που διατίθεται, θα το πάρεις για το προσόν της απόδοσής του. Γενικά, δεν τίθεται θέμα πιο είναι καλύτερο ή χειρότερο, παρά περισσότερο πού θα χρησιμοποιήσεις το καθένα. Διάβασε και τα κατωτέρω, και ΨΑΞΕ λίγο στο φόρουμ!!!!!!!!! http://www.soundonsound.com/sos/may04/articles/rodent.htm http://www.soundonsound.com/sos/aug06/articles/perception.htm Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MPal Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον. RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 Ποιο από αυτά "κοντράρει" περισσότερο το Rode NT1a? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PARIS_K Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 22 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα noizers, ψάχνω το πρώτο μου μικρόφωνο και θα ήθελα τη γνώμη σας. Μιλάω για αγορά πυκνωτικού μικροφώνου, το οποίο θα χρησιμοποιώ μόνο για ηχογράφηση φωνής (κάθε είδους). Ξέρω πως δεν υπάρχει μικρόφωνο που να είναι το ίδιο καλό για όλες τις φωνές, όμως ψάχνω ένα τέτοιο :o που να κοστίζει μέχρι 270 ευρώ. Από τα παρακάτω υποψήφια, τα υπογραμμισμένα είναι αυτά που προτιμώ χωρίς να έχω καταλήξει σε κάποιο. RED5AUDIO RV8 = 133 OKTAVA MK 319 = 139 AKG PERCEPTION 200 = 155 RODE NT-1A = 179 STUDIO PROJECTS C1 MK II = 198 RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 SE ELECTRONICS SE 2200 A = 259 SONTRONICS STC-2 = 269 ennoeite to rode apo ola afta.. γιατί "εννοείται", μήπως τα δοκίμασες όλα? για διάβασε πώς απαντάνε οι παραπάνω ναι τα εχω χιλιοδοκιμάσει και γνωμη μου ειναι οτι είναι το καλύτερο σε απόδοση τιμής-και αυτό το λέω με βαση την ουδέτερότητα και γενική εικόνα,αν είχα το παληκάρι μπροστά μου να τραγουδάει πολύ πιθανό να του έλεγα να πάρει κάποιο άλλο www.beatonboard.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MPal Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Thanx Paris_K. Όπως είπα δεν θα είναι μόνο για τη δική μου φωνή αλλά και για άλλες (γυναικίες και αντρικές). Μου λες πως από θέμα ουδετερότητας να προτιμήσω Rode NT1a? Για αυτά: RED5AUDIO RV10 = 200 THE T.BONE SCT800 = 222 RED5AUDIO RV15 = 228 ποια η γνώμη σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση