Προς το περιεχόμενο

ArtSound...

tsikos

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Γεια χαρα παιδια,θα ήθελα να σας ρωτήσω γνώμες για το artsound (http://www.artsound.gr) ειναι αξιόπιστο μαγαζι?Μου φάνηκαν καλες οι τιμές του σε γενικές γραμμές..

Εχει παραγγείλει κανένας online ποτέ?

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

η art sound είναι μια αρκετά μεγάλη και γνωστή εταιρία που καλύπτει συναυλίες κλπ, στην θεσσαλονίκη. Φέτος φαίνεται οτι ασχολούνται και με το e-market ! αν και δεν έχω ψωνήσει από το ίντερνετ γνωρίζω άτομα που δουλέυουν εκεί χρόνια κλπ και θεωρώ ότι είναι αξιόπιστη. εξάλλου έχει χρόνια στην αγορά της θεσσαλονίκης

innosent sound www.myspace.com/innosentsound

Πάντως αν εξαιρέσεις τα μεταφορικά που μεχρι 300€ ειναι ανάλογα με το τι θα πάρεις, οι τιμες τους είναι πολυ κοντά στον thomann.. ;)

Τι γνωμη εχετε...?

Αν και δεν έχω ψωνίσει έχω καλή και κακή άποψη.

Το καλό είναι ότι έχουν καλές τιμές, καλύτερες και από Ευρώπη σε ορισμένα προϊόντα.

Το κακό είναι ότι μια φορά που τους ζήτησα κάτι να αγοράσω, όχι απλά δεν το χανε σε stock αλλά ενώ μου είπαν ότι θα με πάρουν να με ενημερώσουν, αυτό δεν συνέβη ποτέ. ::)

Είχα παραγγείλει online πριν κάτι μήνες δυο μικρόφωνα και ήρθαν στο σπίτι μου χωρίς προβλήματα σε 2-3 μέρες.

Εγώ προσωπικά είμαι πολύ ευχαριστημένος και άνετα θα παράγγελνα ξανά από εκεί. Και έχει πολύ καλές τιμές έχει σε αρκετά προιόντα κυρίως μουσικής τεχνολογίας (καρτες ,μικρόφωνα κτλ.)

ΥΓ. Τα μικρόφωνα που πήρα SHURE SM57LCE & SM58LCE ήταν τότε πιό φθηνά εκεί από οπουδήποτε αλλού (thomann και αλλά ελληνικά μαγαζιά) ενά πραγματικά πολύ καλό deal και επειδή τότε δεν είχα χρεωστική πλήρωσα με αντικαταβολή.

Cigarettes and Whiskey ... call my shaking hand

Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργήστε λογαριασμό

Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!

Δημιουργία λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Σύνδεση
  • Δημοσιεύστε κάτι...

Τα cookies

Τοποθετήθηκαν cookies στην συσκευή σας για να είναι πιο εύκολη η περιήγηση στην σελίδα. Μπορείτε να τα ρυθμίσετε, διαφορετικά θεωρούμε πως είναι OK να συνεχίσετε. Πολιτική απορρήτου