Lukather Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Χαίρετε. Οταν ημουν μικρός μου χαρίσανε μια fender mexico strat, αλλα δεν ξερω πιο μοντελο είναι. Πως μπορώ να καταλάβω? Αν θέλετε, μπορω να σας δώσω κάποια στοιχεία, αλλά δεν ξέρω τι! Ευχαριστω! http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Ξεκίνα με περιγραφή ή ακόμα καλύτερα ανέβασε φωτογραφίες. Δώσε και τα πρώτα ψηφία του serial number να σου πούμε τι χρονιάς είναι. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Ξεκίνα απο την χρονολογία.. http://www.fender.com/support/mexican_instruments.php Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Δείξ'την στον Superfunk ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nemo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Έχει σημασία? Fender Strat έχεις απο μέξικο τώρα τι χρονιά και τέτοια.... χτύπα το ξυλο να δείς αν δεν είναι κούφιο και είσαι κομπλέ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 ... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nemo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Όχι μωρέ του το είπα μήπως απ το χρόνο ήρθαν τερμίτες και του τη λιανήσανε! Κι εγώ μια μεξτρατ έχω και παίζω πάνω της pantera. Ότι να ναι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Να δώ strat hollow και τίποτα άλλο! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nemo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 ... Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση