Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 γεια χαρα παιδια! - μετα απο αρκετες μερες απουσιας μου απο το φορουμ- επιστρεφω ορεξατος!!! θελω απλα να αω οτι η κιθαρα τελικα επισκευαστηκε πληρως και την δευτερα ξεκιναει το ταξιδι της για να φτασει και παλι σε μενα. αναμεινατε για φωτογραφιες και νεα κλιπακια. φιλια παιδεςςςςςς!!!!!!! :P Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trigga Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Άντε ρε μπράβο στο μαστόρι.Ευτυχώς που υπάρχουν και καλά μαστόρια.Καλο λιώσιμο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
drketikios Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Απριλίου 2008 Καλόπαιχτη συμπαίχτη ;D ;D ;D ;D Ήταν μια λέξη μοναχά...ελευθερία!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Ευχάριστα νέα!!! Σου έφυγε το άγχος ε; θελω απλα να αω οτι η κιθαρα τελικα επισκευαστηκε πληρως και την δευτερα ξεκιναει το ταξιδι της για να φτασει και παλι σε μενα. Δηλαδή ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙΣ Γιάννενα? Κλαψ...Σνιφ...:( www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Μπράβο :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 αυτα ειναι καλά νεα :) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 sorry ηλια μου. ας οψεται η διευθυνση που δεν μου δινει αδεια. προχθες γυρισα απο το μοναχο.χεχε!! λοιπον κυριοι , μολις μου ηρθαν φωτογραφιες απο τον κ.κ.Σταυρο Ντουκα. για δειτε!!! απιστευτο ε??? τι εκανε ο ανθρωπος!!!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 καταπληκτικα μου φαινονται ολα αυτα.....ευγε σταυρο!!! Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
whiteNoise Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 μπραβο σπυρακο,πολυ ευχαριστο αυτο. πραγματι σου εκανε πολυ καλη δουλεια. ποσο σου στοιχισε η επιδιορθωση? προσεχε τι λες...ειμαι κρυφος modulator!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 11 Απριλίου 2008 δειτε τις πρωτες με το ραγισμα και δειτε και αυτες εδω. πειτε μου τη γνωμη σας. παντως οταν παω γιαννενα δεν θα παω με αδεια χερια. την περιμενω πως και πως να τη στησω μπροστα απο το "414". χεχε.αναμεινατε!!!! φιλια σε ολους 8) ;D ;) :) :D (δεν ρωτησα ακομα την τιμη. θα ενημερωσω με την παραλαβη για να μην λεω ψεματα... ;)) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση