fenderiarhs Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Κι εμενα μου φαινεται χλωμο να εχει γινει αυτο το ..................πραγμα μονο και μονο λογω θερμοκρασιας/υγρασιας........εκτος και την εβαλες πανω στο τζακι (που δεν ειναι η περιπτωση μας)........Σιγουρα 'η εχει ταλαιπωρηθει στο παρελθον η κιθαρα σε αυτο το σημειο.......η καποιος θα...........προσεκρουσε πανω στη θηκη οσο καιρο την ειχες αφημενη εκει...... 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Παιδιά, τι λέμε τώρα. Αν έσκαγαν έτσι τα ξύλα... Και μάλιστα όχι σε σημείο ένωσης... Τι να πω; (Εκτός από την καθαρίστρια, διερεύνησε και μήπως κανά πιτσιρίκι την έκανε "τσεκούρι" ή άλλου είδους όπλο... - η Strat μου έχει δει και τέτοια χρήση... ευτυχώς δεν ήμουν παρών γιατί θα ήμουν φυλακή τώρα...) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
st_eve Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 δυο φορες ειδα τις φωτο τριτη φορα δεν το αντεχω ειναι χοντρο αυτο που σου ετυχε. παντως γνωμη μου ειναι οτι αυτο σε καμια περιπτωση δεν ειναι απο ξηρασια και τελος παντων που θα ηταν αποθηκευμενη η κιθαρα στη ΣΑΧΑΡΑ.....δεν νομιζω. εχει φαει κοπανημα γιαυτο ανοιξε σα φετα. ελπιζω και ευχομαι σε γρηγορη αποκατασταση της ζημιας τι να πω.....οτι εγινε εγινε κουραγιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisgtr Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 st_eve +1 :'( :'( :'( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 παιδια ευχαριστω πολυ για τις γνωμες και τις συμβουλες.αφου εστειλα φωτος και μιλησα εκτενεστατα στο τηλεφωνο η κιθαρα εφυγε σημερα για τον ντουκα στα ιωαννινα με τις καλυτερες προοπτικες. ειδωμεν...θα σας κρατω ενημερους. ;) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 με την ευκαιρια αυτου του τοπικ , θα ηθελα απο ΓΝΩΣΤΕΣ , πληροφοριες (η και λινκς) για τα παρακατω. 1) πως ειναι καλο να φυλαμε την κιθαρα στο σπιτι? 2) εκτος η εντος θηκης και σε ποιο σημειο του δωματιου? 3) πως καταλαβαινουνε οτι το ξυκο ειναι πολυ ξερο η αντιστροφα? 4)πως πρεπει να συμπεριφερθουμε στο οργανο οταν αναγκαστικα πρεπει να το μεταφερουμε απο μερος πολυ ξηρο σε μερος με υγρασια για παιξιμο-προβα κλπ? προσθεστε τις δικες σας αποριες και να δουμε τι θα βγει , για να προφυλαχτουν και αλλοι συμφορουμιτες απο δυσαρεστες εκπληξεις σαν την δικια μου. ;) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Κάποιες πληροφορίες έχει εδώ: http://www.enigmagt.gr/html/care.html Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 +1. Spimav_z υπάρχει ένα αντίστοιχο topic ήδη, αν δεν το βρεις ζήτα απ'τα γνωστά μας τσακάλια να σε βοηθήσουν. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ποιόν εννοείς; Τον ... Έλκαβλντ; ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Ποιόν εννοείς; Τον ... Έλκαβλντ; ΜΟΥΧΑΧΑΧΑΧΑ ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ΠΑΑΑΑΑΑΑΛΙ τα ίδιααααααααα.... http://www.noiz.gr/index.php?topic=10509.0 http://www.noiz.gr/index.php?topic=153073.0 Έχω βαρεθεί να ψάχνω.... ::) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση