Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :-\ :'( :'( την ειχα στην flight case της rockcase.ανοιξα,την πηρα για κουρδισμα και οταν τελειωσα ακουσα εναν ηχο και σκαλωσε το μανικι της μπλουζας μου στο ξυλο.τραφηξα το χερι μου και ειδα τα παραπανω......τι να πω................... :'( :'( :'( ειμαι σε απογνωση.....θλιβομαι πραγματικα.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 αμάααν... :o ??? φίλε spimav ειλικρινά τι να πω...μεγάλο κρίμα...Αυτό τώρα πώς μπορεί να φτιαχτεί; ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Σπύρο στεναχωριέμαι πολύ κι εγώ με το θέαμα... δεν νομίζω ότι θα βρεις κάποιον εδώ που να μην σοκαριστεί και να μην σου πει ότι συμπάσχει (όσο μπορούμε να δηλώνουμε συμπαράσταση εξ αποστάσεως). Πώς μπορεί να έγινε κάτι τέτοιο; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 δεν ξερω, και επισης δεν ξερω ποιος κανει τετοια δουλεια και ποιον να εμπιστευτω...το μυαλο μου παει ομως σε ντουκα-οικονομακη-βραχατη.. :-\ ::) Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
V.P. Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 σοβαρα τωρα τι παιζει με κρυο -ζεστη- υγρασια στον χωρο που την ειχες???τραγικο μεν , αλλα και αδιανοητο απο την αλλη... μεταχειρισμενη θυμαμαι την ειχες παρει αλλα δν νομιζω να σχετιζεται σε κατι αυτο...(βεβαια μηπως ειχε κανενα crack μικρο που δν ειχες δει??) τι να πω?? ι αμ ριλι σορι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 το θέαμα είναι λυπηρό.... ακόμα θυμάμαι τα κλιπάκια της κιθάρας που είχες ποστάρει.. δεν ξέρω τί να πώ... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aposperitis7 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Λυπαμαι ειλικρινα...καταλαβαινω την στεναχωρια σου.Κανε ενα τηλ. στον Ντουκα,δειξ'του και τις φωτο και ευχομαι καλη τυχη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Σκίζεται η καρδιά μου, man... :'( Υποννοείς ή φαντάζεσαι ότι κάτι παίχτηκε με τη θήκη; Το λέω γιατί την αναφέρεις στo post. Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spiros Mavromatis Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 την ειχα ελεγξει λεπτομερως...δεν υπηρχε ουτε χτυπηματακι στα πλαινα. η κιθαρα βρισκοταν στο σπιτι σε μεσοτοιχο στον οποιο δεν υπαρχει σωμα καλοριφερ και μεσα στην flight-case.... Mesa/Boogie & Strato Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aposperitis7 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 την ειχα ελεγξει λεπτομερως...δεν υπηρχε ουτε χτυπηματακι στα πλαινα. η κιθαρα βρισκοταν στο σπιτι σε μεσοτοιχο στον οποιο δεν υπαρχει σωμα καλοριφερ και μεσα στην flight-case.... Συνηθως,τετοια σκασιματα του ξυλου οφειλονται σε υπερβολικη ξηρασια...θα πρεπει να ειχε στεγνωσει τελειως το οργανο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση