manosx Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ενα κλιπακι και απο μενα... Ακούστε το δυνατά ;) Edit: Καινούργια Version με βάση τις παρατηρήσεις σας. Thanks! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Γεια σου ρε Μάνο με τα ωραία σου!! Deep Purplίζει αρκετά έτσι; ;) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Μια χαρά φίλε! Τα ντράμς είναι λίγο σαν να μην υπάρχουν. Πολύ φλωρέ για το συγκεκριμένο στυλ! ;) Παντως μου άρεσε σαν ήχος και ιδέες οι κιθάρα. Ωραίος! http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 καλο ηταν αλλα του λειπει και κατι διαφορετικο στο θεμα,νιωθω οτι κατανταει λιγο μονοτονο ακομα και στο solo,θελει δουλεια αλλα σαν ιδεα ειναι καλο..... RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Thanks guys! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Αισθάνομαι ότι άκουσα μια μεγάλη λούπα παιγμένη 2 ή 3 φορές συνεχόμενα...είναι όντως έτσι?? Πέρα απο αυτό, ο ήχος στις κιθάρες μου φάνηκε αρκετά processed... Σαν ιδέα πάντως το κομμάτι είναι καλό... ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Το κομμάτι δεν είχε καθόλου ποικιλία. Μονότονο. Με το delay στα σόλα δεν καταλάβαινες τίποτα. Θα συμφωνήσω με τον longshadow για τη λούπα. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Haris Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα πάλι μου άρεσε ο ήχος των κιθάρων. Συμφωνώ ότι τα ντραμς παραείναι χαμηλών τόνων γι' αυτό το κομμάτι. Θα προτιμούσα το ριφ να θύμιζε λιγότερο Love In An Elevator, και η δομή να ήταν λίγο πιο προσεγμένη, με αρχή, μέση και τέλος. Something Wicked This Way Comes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις παρατηρήσεις. Ανέβασα μια καινούργια version του κομματιού με βάση αυτές. Check it out! :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manosx Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 20 Φεβρουαρίου 2008 Όποιος θέλει να ακούσει και άλλα κομματάκια ας ρίξει και μια ματιά στο Myspace μου :) www.myspace.com/manosdaydream Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση