elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Ωραίος (αν και όλο πλάτη μας είχες ρε αδερφάκι μου... ;D) ;) Αντε ανυπομονώ να έρθουν και οι δικοί μου !!! :) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 11 Ιουνίου 2008 Πίστεψε με, δεν θελεις να δεις τα μούτρα μου :P Μπορεί σε καναδυό βδομάδες να κάνω κριτική και τους Surfari πάντως ;D http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Μετά από αναμονή 25 σχεδόν ημερών, οι μαγνήτες επιτέλους κατέφθασαν ;) Μου άρεσε πολύ η συσκευασία τους, τα τζάμπα έξτρα καπάκια και το CD με τα blues που είχε δώρο: Οι έξοδοι των μαγνήτών είναι: BRIDGE Θεωρητική τιμή: 6.3k Πραγματική τιμή: 6,32k MIDDLE Θεωρητική τιμή: 6k Πραγματική τιμή: 6,19k NECK Θεωρητική τιμή: 5.8k Πραγματική τιμή: 5.97k Ιδού και το pickguard πλήρως συνδεδεμενο: Ο ήχος τους παρόλο με εξέπληξε ευχάριστα! Κλασικό σκάσιμο strat, καθαρά πρίμα αλλά ταυτόχρονα και όγκος. Σε σχέση με τον παλιό μου ήχο (με τους Rockinger μαγνήτες) η κιθάρα έγινε λίγο πιο μεσαία και λίγο πιο "ξύλινη". Βέβαια το pickguard που αφαίρεσα με τους Rockinger μαγνήτες έχει (όπως έχω ξαναπεί) 500άρια pots (εξού και τα περισσότερα πρίμα) και ένα "περίεργο" wiring, το οποίο επί τη ευκαιρία θα προσπαθήσω να μεταφέρω σε χαρτί. Μόλις το κάνω, θα ανεβάσω εδώ το σχέδιο του wiring για να το συζητήσουμε ;) Όπως είναι προφανές, ακόμη δεν είμαι σε θέση να κρίνω ποιος ήχος μου αρέσει περισσότερο γιατί τους έχω μόλις 2-3 ώρες πάνω στην κιθάρα και έχω παίξει μόνο στον TECH 21. Επίσης, δεν έχω κατασταλάξει ακόμη στο τελικό ύψος που θα τους σετάρω. Επομένως αυτά που γράφω είναι ακόμη πολύ πρώιμες απόψεις ;) Πάρτε και ένα ξεκούρδιστο κλιπάκι με σάπιες από τη σκουριά χορδές, πέρα βρέχει παίξιμο και μη επεξεργασμένο σήμα (καρφί από τον TECH 21 στην κάρτα ήχου): http://www.box.net/shared/a8vc072o8k www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Εξπρές του Μεσονυκτίου... Πού το θυμήθηκες; Κάπου έχω το soundtrack σε βινύλιο... 8) 8) Μεγειές! :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Δεν είναι κομματάρα; http://uk.youtube.com/watch?v=tjMsMmQ6uqc www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Όντως είναι άψογο (όπως και η σκηνή της απόδρασης στην οποία παίζεται). Δεν του κάνεις μία ολοκληρωμένη διασκευή κάποια στιγμή; ΥΓ. Το link που έδωσες βγάζει "this video is no longer available" λόγω του embedding. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Όντως είναι άψογο (όπως και η σκηνή της απόδρασης στην οποία παίζεται). Δεν του κάνεις μία ολοκληρωμένη διασκευή κάποια στιγμή; Και γιατί δε το κάνεις ΕΣΥ; ;) :) ΥΓ. Το link που έδωσες βγάζει "this video is no longer available" λόγω του embedding. http://www.youtube.com/watch?v=tjMsMmQ6uqc www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
spy Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Και γιατί δε το κάνεις ΕΣΥ; ;) :) Το σκέφτηκα, αλλά θυμήθηκα ότι τώρα κάνω μαθήματα κιθάρας (μιξολύδιες κλπ), οπότε έχω χάσει το feeling που χρειάζεται για να το αποδώσω σωστά. :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουνίου 2008 Νάτο το φινάλε... http://www.youtube.com/watch?v=KL-8EIflocM Θυμάμαι όταν είχα δει την ταινία πιτσιρικάς μου είχε κάνει εντύπωση το πώς ο συνθέτης μας υπενθυμίζει σε ένα σημείο της μελωδίας ότι βρισκόμαστε στην Ανατολή (5:30 στο συγκεκριμένο κλιπ..) Back on topic... Καθόλου άσχημοι οι μαγνήτες Ηλία και με σωστά measurements για vintage tone... Αν και μου φάνηκαν κάπως πιο μεσαίοι απο ότι περίμενα ν'ακούσω, μου άρεσε αρκετά αυτό που άκουσα... Επειδή όμως μας έχεις κακομάθει αναμένουμε ακόμα καλύτερα κλιπς για το testing section.. ;) :) Σε λίγες ημέρες αλλάζει φορεσιά και η δική μου strat (θα φορέσει van zandt) οπότε θα πρέπει κι εγώ να ηχογραφήσω κανένα κλιπ... ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 28 Ιουνίου 2008 μου είχε κάνει εντύπωση το πώς ο συνθέτης μας υπενθυμίζει σε ένα σημείο της μελωδίας ότι βρισκόμαστε στην Ανατολή (5:30 στο συγκεκριμένο κλιπ..) Κι εμένα αυτές οι ανατολίτικες νότες είναι οι αγαπημένες μου στο συγκεκριμένο θέμα ;) Σε λίγες ημέρες αλλάζει φορεσιά και η δική μου strat (θα φορέσει van zandt) οπότε θα πρέπει κι εγώ να ηχογραφήσω κανένα κλιπ... ;D MH ΜΑΣ ΞΕΧΑΣΕΙΣ PLEASE!!!!! www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση