alderbody Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 ...μην ξεχνας τους πυκνωτας, αδελφε ελαβδιε! wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Δε τους ξεχνώ εν Λεό αδελφέ... Απλά θα βολευτώ με έναν φτηνό (GFS) προς στιγμήν, μέχρι να βρω να αγοράσω έναν χάρτου και έλαιος (paper oil) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gangster Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Παρήγγειλα κι εγώ το Pure Vintage set από Tonerider για πειραματισμό: 88€ με μεταφορικά. Δεν είναι κι άσχημα ;) Περιμένω εναγωνίως κριτική, τους σκέφτομαι σοβαρά για το strat project μου, που προχωράει σιγά σιγά. 8) one colour: black - and shades of grey Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bluesbreaker Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Παιδία και εγώ δεσμεύομαι μόλις βρώ χρόνο να περάσω να πάρω τη strat μου από το ντούκα και να γράψω κάτι με τους tonerider classic blues... ;)! http://www.myspace.com/aristidisk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 6 Ιουνίου 2008 ΑΚΟΟΟΟΜΗ δε την πήρες; Αύριο πήγαινε πρωί πρωί!!! ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Μόλις έλαβα το παρακάτω email: "Thanks, Your Pickups are on the way. I have also included the mint covers and a free copy of Pete Cornelius New CD for you. Best regards Steve" Όπως θα λέγαμε στα Γιάννενα... Εμ μαγνήτες, εμ καπάκια (mint green), εμ CD τζάμπα 8) ;D www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alderbody Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 εμ shampoo, εμ conditioner... ;D ;D ;D wood matters Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Πάντως πρέπει να πω ότι το Pure Vintage Set είναι καταπληκτικό! Αν θες έχω ανεβάσει ένα βίδεο στο γιουτιουμπ με μια μεξικάνικη στρατ που κελαηδάει! http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Πάντως πρέπει να πω ότι το Pure Vintage Set είναι καταπληκτικό! Αν θες έχω ανεβάσει ένα βίδεο στο γιουτιουμπ με μια μεξικάνικη στρατ που κελαηδάει! link? www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Lukather Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Ορίστε http://www.myspace.com/implosionprogmetal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση