Sakis_Gallo Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 @Jasemeister ολοκληρωσα λεμεεεεεεεεεεεε! :P ;D ποπο τι κοριτΣα ειναι αυτα! A musician who is travelling with the old blues while searching the psychedelic groovie sounds of the 60's with his guitar. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
electric_wizard Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Μπαι δε γουεη, η φαλκον εχει κανονικους χαρμπουργκερς, και οχι mini. Πάλι ρόμπα έγινα :-[ :-[ :-[... Με μπέρδεψε το μικρό μέγεθος των Filtertron που φοράει η συγκεκριμένη (και απ'ότι διάβασα στο site του GFS οι Filtertron δεν έχουν το ίδιο μέγεθος με τους mini hums, διαφέρουν για κάτι ψιλά! Πάντως πρέπει να είμαι το πιο αφηρημένο μέλος του φόρουμ...Χαλαρά σας λέω... (μη σας πω ότι θα αυτοτιμωρηθώ για τις βλακείες μου αυτοαφαιρώντας μου κάρμα!). Καλά ρε συ jase, πολύ hardcore το έκανες το θέμα... αλλά εγώ θα το χοντρύνω κι άλλο... Fender Telecaster Hot Rod 52 με έναν Seymour Duncan mini hum στοο neck : Και μια Les Paul με mini : (προσπαθώ να σώσω αυτά που δε σώζονται τώρα αλλά η ρετσινιά δε φεύγει εύκολα) The World Was A Mess But His Hair Was Perfect... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Αχ αυτός ο mini duncan στην hot rod... :P :P Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
odis13 Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Βαλτε τσόντα στο πανι να χορτάσουμε mini. ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dkall Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Ο μινι ειναι φαρδυτερος απο τον χαμπ. και πιο κοντος απο Ρ90 θελει επεμβαση..... ...γηρασκω αει διδασκομενος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 19 Φεβρουαρίου 2008 Τελικά τι το τόσο ξεχωριστό έχουν ρε παιδιά οι mini? ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση