elavd Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Αν σας βοηθάει, είναι του Chris Rea. Με Duesenberg μοιάζει, αλλά μάλλον δεν είναι... www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Άκυρο, το βρήκα... 8) Η μάρκα λέγεται "Italia guitars" τελικά και το συγκεκριμένο μοντέλο "Maranello Classic": http://www.italiaguitars.com/guitarDetail_outer.php?thisGuitarId=1 www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nickel Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 http://www.italiaguitars.com/ edit: oops με πρόλαβες ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 της εχω ξαναδει τις κιθαρες αυτες και φαινονται ενδιαφερουσες..ειχε καποιος καμια εμπειρια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 έχει κάνει αρκετές φορές review το περιοδικό Guitarist... ;) πάντως φαίνονται Τανκ :o ρε παιδί μου! :D ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
floyd85 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 γενικα εχουν παιξει απο chris rea μεχρι iggy pop.ειδικα η torino ειναι πανεμορφη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Οι πρώτες είχαν βγει στα 50s - 60s στην Ιταλία, και δεν είχαν ιδιαίτερη επιτυχία. Αυτές είναι reissues με βελτιώσεις στον σχεδιασμό, o oποίος είναι Βρετανικός και η κατασκευή Κορεάτικη. Δανείζονται πολλά στοιχεία που είχαν "δανειστεί" τα original σχέδια από κιθάρες Supro, Ηagstrom, Hopf, Τeisco κλπ. Συνδυάζουν περίεργα υλικά (δημοφιλή τότε), πχ. πλεξιγκλάς με ξύλο. Η καθεμιά έχει κάτι το ιδιόμορφο (πέρα από το design και τα κιτς παλιομοδίτικα χρώματα), πχ piezo + humbuckers, 6 περίεργους split τοποθετημένους μαγνήτες (η Imola) κλπ. Νομίζω ότι ο διανομέας είναι αρκετά δραστήριος, εγώ τουλάχιστον τις βλέπω παντού εδώ. Aν και ο ήχος της Mondial δεν με εμπνέει και μου φαίνεται κάπως "λίγος" (εξαίρεση η Imola - πραγματική αποκάλυψη!), το σίγουρο είναι πως με μικρό κόστος θα ξεχωρίζετε από το πλήθος και θα κάνετε εύκολα customizing (εκτός από τα ιδιόμορφα σχέδια όπως της Imola - άντε να βρεις τέτοιους μαγνήτες αν θες να τους αλλάξεις). Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ξαδελφάκια με τη Jaguar? Που την ξεθάψατατε αυτή? :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kultura Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Έχει παίξει κανεις με αυτές τις κιθάρες; Αν είναι φτηνες αλλλά έχουν ωραίο ήχο αξίζει να ψάξει κανείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Από τα συμφραζόμενα τι νομίζεις, kultura; Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση