harisexp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ακουστε κατι διαφορετικο που εφτιαξα για τα δικα μου δεδομενα. Το ειδος μαλον ειναι progressive. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 ωραίο :) θα το χαρακτηριζα ως είδος "electroeloy" ;) a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
menelaos Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 "e-loy" ;D ;D ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστω για τις απαντησεις αλλα δεν καταλαβα τον ορο electroeloy Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Προφανώς εννοεί μίξη Eloy http://en.wikipedia.org/wiki/Eloy με electro... :) (εγώ δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα) When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
IraklisZS Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 αυτό ακριβώς εννοώ :) η ατμόσφαιρα και τα πλήκτρα είναι πολύ κοντά στο ύφος των eloy η κιθάρα είναι πιο proggresive βεβαια.. a classic player now... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ωραία ατμόσφαιρα είχε το κομμάτι....ήταν όμως περισσότερο αυτοσχεδιαστικό (δεν είχε κάποιο δυνατό θέμα).. Παιδιά όταν λέτε "κιθάρα" προφανώς εννοείτε synth..(γιατί στα πρώτα δευτερόλεπτα του solo ψιλοψάρωσα!...;D).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kabamaru-x- Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 πολυ ωραιο το κομματι.μπραβο fender k agios o theos Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AntonyPath Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Πολυ καλο !! ειδικα η εισαγωγη μου θυμησε Jean Michel Jarre χωρις να σημαινει κατι αυτο, καλο ή κακο :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ευχαριστω και παλι νομιζα οτι δεν θα απαντουσε κανεις. Πραγματι ειναι κοματι αυτοσχεδιασμου δεν εχει χαρακτηρηστικη μελωδια. Η κιθαρα ειναι απο korg TR. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση