kilon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Δεν μπορουσά να αντισταθω με τόσο χιόνι στην ταράτσα και είπα να ενργοποιήσω την καλιτεχνική μου ανησυχία Ο λόγος που κοιτά προς τα επάνω είναι γιατί απο εκεί βγαίνει ο ήλιος. Του λέει με λίγα λόγια "Τι θές ρε ήλιε πρωινιάτικα και μας σκοτώνεις?" ;) www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 α ρε γαμωτο στα χανια δε χιονιζει!!!!!!! :( :( :( :( Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 α ρε *****το στα χανια δε χιονιζει!!!!!!! :( :( :( :( Χανιώτης είσαι!!! τέλεια και εμένα η μητέρα μου χανιώτισα είναι , κάθε καλοκαίρι χανιά είμαι, έχω τεράστια καψούρα με την Κρήτη. www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Data_Panik Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 σπουδαζω εδω και αντιθετως εχω τρελλη καψουρα με αθηνα....ξερω θα φρικαρεις οπως καθε αθηναιος που του το λεω ;D Presets Suck! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
chrisgtr Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 ειναι προφανες βεβαια ποιος ειναι ο καλυτερος χιονανθρωπος :P και χωρις περισσοτερα σχολia ----------------------------->>>> Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kilon Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 σπουδαζω εδω και αντιθετως εχω τρελλη καψουρα με αθηνα....ξερω θα φρικαρεις πως καθε αθηναιος που του το λεω ;D ??? ::) :o www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Guru Alter Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Guru Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 cool jam YouTube | Instagram Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
lambrosgg Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Εντάξει alter οι χιονάνθρωποι σου είναι πολύ μπροστά... http://www.facebook.com/group.php?gid=258853791192 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kouk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 i diki mu eine kopela!!! dn eine koukla?? http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kouk Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 αλλωστε θα το προσέξατε και από το πλούσιο στήθος της!! ;D ;D (σορρυ για τα γκρικλις!!!) :'( :-X http://www.noiz.gr/index.php?topic=159042.0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση