Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 @Jase: Δεν ξερω αν εννοεις εμενα, αλλα αυτο που μπορω να σου πω ειναι πως προσπαθω να βλεπω τα πραγματα οσο πιο σφαιρικα γινεται. Εχω διαβασει απο Ναζιστες, Οικονομιστες, Φορντιστες, Φιλοσοφους, θεωριτικους της αριστερας, της αναρχιας, μεχρι...και την βιβλο εχω διαβασει! ;D. Απλα, απο ολα οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης, εχω καταληξει σε αυτα που περιγραφω εδω. Προς το παρον. Αυριο μπορει να διαβασω κατι που να με τραβηξει περισσοτερο. Εννοείς γι'αυτό το σχόλιό μου; το προβλημα ειναι οτι ελαχιστοι ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ιστορια ωστε να βλεπουν τα πραγματα αντικειμενικα... Telemaster μου, εμένα μου φαίνεται ότι αυτό που λες έχει και μια σημαντική πτυχή: ότι πολλοί διαβάζουν επιλεκτικά ιστορία ή/και μόνο από "εγκεκριμένες" πηγές... Φίλε μου ΣΑΦΩΣ ΟΧΙ. Το γενικό αυτό σχόλιο το έγραψα μόλις διάβασα το συγκεκριμένο ποστ του SF πιάνοντας το thread απ'την αρχή. Αν ήταν σχόλιο για κάποιον συγκεκριμένο και τα γραφόμενά του θα το έγραφα ευθέως. Άλλωστε, στο δεύτερο μου ποστ γράφω: Επίσης μου έκαναν εντύπωση τα γραφόμενα του deadendmind. Βιάστηκες να δηλώσεις δις ότι δεν συμμετέχεις στη συζήτηση αλλά να σου κάθε τρεις και λίγο. Όσον αφορά την άποψή σου, μήπως είσαι λίγο απόλυτος και αδιάλλακτος; Φιλικά πάντα για να μην παρεξηγούμαστε. Στο κάτω κάτω δεν κρίνω κανέναν για τις απόψεις του. Οι πράξεις είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Εδώ αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα. Βέβαια δεν προσπαθώ να σου κάνω κριτική, ούτε κρίνω τις πεποιθήσεις σου. Κάνω κάποια προσωπικά σχόλια σαν ιντερνετικά φιλαράκια που είμαστε και κάνουμε virtual παρέα εδώ και καιρό. :) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Επίσης μου έκαναν εντύπωση τα γραφόμενα του deadendmind. Βιάστηκες να δηλώσεις δις ότι δεν συμμετέχεις στη συζήτηση αλλά να σου κάθε τρεις και λίγο. Όσον αφορά την άποψή σου, μήπως είσαι λίγο απόλυτος και αδιάλλακτος; Φιλικά πάντα για να μην παρεξηγούμαστε. Στο κάτω κάτω δεν κρίνω κανέναν για τις απόψεις του. Οι πράξεις είναι αυτές που έχουν μεγαλύτερη βαρύτητα. Έχοντας εμπειρία από τις Η.Π.Α. (περισσότερο), την Γερμανία, την Ρωσία (apres le σφυροδρέπανο) και μερικές χώρες της πρωην U.S.S.R. (αρκετά λιγότερο), είναι ηλίου φαεινότερο για μένα τι πάει να πει ευημερία, ποιότητα ζωής, ελευθερία επιλογών και ελευθερία δημιουργίας. Πραγματικά, έχοντας δει με τα μάτια μου μερικά πράγματα, είναι προφανές ότι δεν θα μπορέσω ποτέ να κατανοήσω/εμπεδώσω την ανέχεια, τον φόβο, την καταπίεση και τη δυστυχία που έχουν περάσει ορισμένοι λαοί στο παρελθόν χωρίς να βιώσω και γω ο ίδιος κάτι αντίστοιχο. Eιχα την εντυπωση πως η κουβεντα θα εξελισσοταν τελειως διαφορετικα. Βασικα ηταν βλακεια μου να το πω αυτο, μιας και in real life σπανια το κανω. Ηταν θα ελεγα μια αντιδραση της στιγμης, αρκετα συναισθηματικη. Μετα σκεφτηκα πως θα ηταν αρκετα ενδιαφερον να παραθεσω τις αποψεις μου. Αν παρ ολα αυτα δεν θελετε να βλεπετε αυτα που γραφω ειτε με θεωρειτε καποιο κομματικο ρομποτακι, μπορω ανα πασα στιγμη να σβησω τα ποστς μου και να συνεχισω να βοηθαω σε μουσικα αποκλειστικα "μονοπατια". Δεν θα μου κανει ιδιαιτερη διαφορα, μιας και οι "μαχες" ειτε ιδεολογικες, ειτε φυσικες, δεν δινονται ουτε σε φορουμ, ουτε σε PC. Οσο για την ποιοτητα ζωης, ναι εχεις δικιο. Η δυτικη ποιοτητα ζωης, ποτε δεν ξεπεραστηκε απο την ΕΣΣΔ, η την Κινα (ας μην το ανοιξουμε αυτο το φαινομενο! ;D). Θα προτιμουσα χωρις δευτερη σκεψη να ζω στην Καλιφορνια το 1050, παρα στο Λενινγκραντ η την Μοσχα. Απλα, ξερεις κατι; Δεν ξερω αν εσυ νιωθεις πως ολα πανε καλα, αλλα εγω νιωθω πως τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα. Μπορει να εχω πολυ καλη ποιοτητα ζωης, αλλα δεν νιωθω ελευθερος, δεν νιωθω χαρουμενος με αυτα που συμβαινουν γυρω μου. Νομιζω πως κατι πρεπει να αλλαξει. Τοσο απλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα. Βέβαια δεν προσπαθώ να σου κάνω κριτική, ούτε κρίνω τις πεποιθήσεις σου. Κάνω κάποια προσωπικά σχόλια σαν ιντερνετικά φιλαράκια που είμαστε και κάνουμε virtual παρέα εδώ και καιρό. :) Λουκ απ φορ ανσερ! ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Κάπου στην πορεία για τους κάθε λογής -ισμούς, χάνεται η δημοκρατία. Και επίσης η (απόλυτη) εξουσία διαφθείρει (απόλυτα). LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Eιχα την εντυπωση πως η κουβεντα θα εξελισσοταν τελειως διαφορετικα. Βασικα ηταν βλακεια μου να το πω αυτο, μιας και in real life σπανια το κανω. Ηταν θα ελεγα μια αντιδραση της στιγμης, αρκετα συναισθηματικη. Μετα σκεφτηκα πως θα ηταν αρκετα ενδιαφερον να παραθεσω τις αποψεις μου. Αν παρ ολα αυτα δεν θελετε να βλεπετε αυτα που γραφω ειτε με θεωρειτε καποιο κομματικο ρομποτακι, μπορω ανα πασα στιγμη να σβησω τα ποστς μου και να συνεχισω να βοηθαω σε μουσικα αποκλειστικα "μονοπατια". Δεν θα μου κανει ιδιαιτερη διαφορα, μιας και οι "μαχες" ειτε ιδεολογικες, ειτε φυσικες, δεν δινονται ουτε σε φορουμ, ουτε σε PC. Όχι ρε συ, δεν θέλω να σβήσεις τα ποστς σου και θέλω να συμμετέχεις παντού και πάντα. Ούτε σε θεωρώ ρομποτάκι. Απλά βρε παιδί μου για μένα είναι μια ένδειξη ότι το θέμα σε αγγίζει πολύ, ίσως περισσότερο απ'όσο έχεις συνειδητοποιήσει. Οσο για την ποιοτητα ζωης, ναι εχεις δικιο. Η δυτικη ποιοτητα ζωης, ποτε δεν ξεπεραστηκε απο την ΕΣΣΔ, η την Κινα (ας μην το ανοιξουμε αυτο το φαινομενο! ;D). Θα προτιμουσα χωρις δευτερη σκεψη να ζω στην Καλιφορνια το 1050, παρα στο Λενινγκραντ η την Μοσχα. Απλα, ξερεις κατι; Δεν ξερω αν εσυ νιωθεις πως ολα πανε καλα, αλλα εγω νιωθω πως τα πραγματα δεν πανε καθολου καλα. Μπορει να εχω πολυ καλη ποιοτητα ζωης, αλλα δεν νιωθω ελευθερος, δεν νιωθω χαρουμενος με αυτα που συμβαινουν γυρω μου. Νομιζω πως κατι πρεπει να αλλαξει. Τοσο απλα. Καταρχάς λάθος μου που το έγραψα αυτό ακριβώς μετά το σχόλιό μου για σένα χωρίς να ξεκαθαρίσω ότι δεν αναφέρομαι σε σένα και στις θέσεις σου. Κάνω μια γενική τοποθέτηση όσον αφορά την "πάλη" ιδεολογιών τις τελευταίες δεκαετίες, γιατί δυστυχώς έχω γίνει πολλές φορές στόχος κακοπροαίρετων σχολίων λόγω της Αμερικανικής μου προέλευσης. Με τον τρόπο μου δημοσιεύω το προσωπικό μου "στίγμα" on this planet, έχοντας σαφώς μεγαλύτερη εμπειρία από πολιτισμούς και τις επιπτώσεις από προσπάθειες επιβολής καθεστώτων (και όχι ιδεολογιών) από τον μέσο Έλληνα. Τώρα όσον αφορά το που πάμε, ίσως είναι ένα άλλο καπέλο που είναι πραγματικά off-topic εδώ. Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Εδώ αναφέρομαι συγκεκριμένα σε σένα. Βέβαια δεν προσπαθώ να σου κάνω κριτική, ούτε κρίνω τις πεποιθήσεις σου. Κάνω κάποια προσωπικά σχόλια σαν ιντερνετικά φιλαράκια που είμαστε και κάνουμε virtual παρέα εδώ και καιρό. :) Λουκ απ φορ ανσερ! ;D ;) :D Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Earendil Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Μπορει εγω να μην εχω βιωσει μεροδουλι-μεροφαι, αλλα το βιωνουν οι καθαριστριες στην σχολη μου και μεσα απο αυτες το βιωνω και εγω. Το βιωνω μεσα απο τους αστεγους ζητιανους του δρομου και τους ναρκομανεις. Τα επιχειρήματα σου είναι-κατά τη δική μου γνώμη- διάτρητα, αλλά ειδικά το παραπάνω τμήμα θα ήταν ξεκαρδιστικό αν δεν ήταν τόσο προσβλητικό για τόσο πολλούς ανθρώπους. Εν αγνοία σου ή όχι, μας εμπαίζεις, και το ξεχειλώνεις με το ινστρουκτορικό σου ύφος. Ανασκεύασε το ή εξαφάνισε το, να χαρείς. τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ναι, το ξερω πως με αγγιζει, γιατι με απασχολει παρα πολυ και με θλιβει η επιφανειακη αντιμετωπιση του θεματος. Αλλα δεν καταλαβα για τι ακριβως ειναι ενδειξη αυτο.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
deadendmind Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Μπορει εγω να μην εχω βιωσει μεροδουλι-μεροφαι, αλλα το βιωνουν οι καθαριστριες στην σχολη μου και μεσα απο αυτες το βιωνω και εγω. Το βιωνω μεσα απο τους αστεγους ζητιανους του δρομου και τους ναρκομανεις. Τα επιχειρήματα σου είναι-κατά τη δική μου γνώμη- διάτρητα, αλλά ειδικά το παραπάνω τμήμα θα ήταν ξεκαρδιστικό αν δεν ήταν τόσο προσβλητικό για τόσο πολλούς ανθρώπους. Εν αγνοία σου ή όχι, μας εμπαίζεις, και το ξεχειλώνεις με το ινστρουκτορικό σου ύφος. Ανασκεύασε το ή εξαφάνισε το, να χαρείς. Δεν μπορω να καταλαβω τι ακριβως προσβαλλω. Εξηγησε μου και αν οντως εχω λαθος, θα ανασκεβασω και θα το σβησω. Μπορει απλα να παρεξηγηθηκαν τα λεγομενα μου, οποτε γινε λιγο πιο σαφης σε παρακαλω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Jasemeister Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Κάπου στην πορεία για τους κάθε λογής -ισμούς, χάνεται η δημοκρατία. Και επίσης η (απόλυτη) εξουσία διαφθείρει (απόλυτα). Oh yes. Και είναι παγκοσμίως αναγνωρισμένο ότι απουσία χαριτωμένης Νιππονέζας απαραιτήτως μετά μπανάνας ξεκινούν όλοι οι πόλεμοι. Οι φίλοι μας Νιππονέζοι ως γνωστόν είχαν την χαριτωμένη Νιππονέζα αλλά τους έλειπε η μπανάνα και γι'αυτό τα πήρανε ανάποδα και ξεχύθηκαν να κατακτήσουν όλες τις μπανανοφυτίες του κόσμου. Τώρα τους στέλνουμε complementary μπανάνες με supertankers και έχουν καλμάρει. Απόδειξη τα άβαταρς του Κώστα ;) 8) Μη με ξυπνάς απ΄τις έξι... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση