aback Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 κακούργε χαρίλατρε, άσε ήσυχο το μοναδικό έντομο που έχω συμπαθήσει και εξοικειωθεί πάνω σ' αυτόν τον πλανήτη...! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 ωχ ΑΜΑΝ!!! Τι έγινε εδώ; :o :o ...Κυρίες και κύριοι διακόπτουμε οτιδήποτε υπάρχει και αναφέρουμε ότι δολοφονήθηκε το έντομο του Vrass!...ο αδίστακτος φονιάς ακούει στο όνομα Χαριλατρόνιο ενώ η κοινή γνώμη έχει μείνει άφωνη καθώς γνωρίζει ότι το συγκεκριμένο έντομο έκανε πολλούς χρήστες πανελλαδικώς να ρίξουν φάπα στην οθόνη τους προσπαθώντας να το σκοτώσουν! Ο Χαρίλατρος (υποκοριστικό του Χαριλατρονίου), εκστόμισε 4 λέξεις Άσε μας ρε vrass. πριν διαπράξει ένα από τα πλέον αδίστακτα φονικά στην ιστορία του βζζζζζζζζζ! 8) ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 με fatal ρεπόρτερ και εισαγγελέα νομίζω η καταδίκη του φονιά χαρίλατρου είναι δεδομένη. ;D μάρτυρας κατηγορίας κι εγώ. έχω και άκρη στο παραδικαστικό... 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fatalv Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 με fatal ρεπόρτερ και εισαγγελέα νομίζω η καταδίκη του φονιά χαρίλατρου είναι δεδομένη. ;D μάρτυρας κατηγορίας κι εγώ. έχω και άκρη στο παραδικαστικό... 8) O μάρτυς μίλησε! ;) ;D ;D ;D Ο Χαρίλατρος έχει σειρά! ...από την πολλή γκαργκανέλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
longshadow Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Ντοκουμέντο!! Ο Harilatron σε παιδική ηλικία: πρόκειται για επικίνδυνο serial killer Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aback Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 και να φανταστείτε ότι είναι παντελώς άκακος! ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D τρομάζει δε, με κάθε έννοια δικαστικής και νομικής έγκλίσεως ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gamanos Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 23 Φεβρουαρίου 2008 Γιατί αλλάζει συνέχεια ο τίτλος και κάθε φορά κάθομαι και διαβάζω σαν λαλάκης τα προηγούμενα; ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Ι CAN ONLY SHOW YOU THE DOOR, NEO Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Άσε μας ρε vrass. Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz.... ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Λόγω τιμής... όποιος πει ότι "τα παίρνω" από την Johnson... τον έφαγα (με ρύζι). ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 24 Φεβρουαρίου 2008 How To Kill A Fly (The Girl Way) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση