boukas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 ομως εμφανιστηκε αλλο προβλημα τωρα :-\ δεν μ εμφανιζει τπτ στα IN του mixer master... ενω στα out ολα ειναι μια χαρα δεν υπαρχει τπτ στα in(none γραφει) δεν θα το καταφερω ποτε!!! :-[ σε αυτό απαντάω, που προφανώς αναφερόσουν στο fl, ή κάνω λάθος; "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 ναι!στο FL αναφερομαι! αλλα σε ποια επιλογη αναφερεσε εσυ? αυτο που εκανα πριν ηταν να ρυθμισω τα audio settings ... επελεξα την terratec και μ εμφανιζετε μονο στα outs... -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Στο audio settings πρέπει να επιλλέξεις ASIO for terratec phase 22 (ή κάτι παρόμοιο θα λέει). Λογικά τότε θα σου εμφανίσει τα inputs της κάρτας. :) Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 λογικαναι αλλα δεν μου το εμφανιζει! ??? ολα τα περιεργα εγω να τραβαω?...ελεος!! για περριμενε λιγο... στα settings (οχι στο FL)στον πινακα ελεγχου πως πρεπει να ειναι οι επιλογες? -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Κάτσε αυτό δεν στέκει, να έχεις επιλέξει τον asio της realtekk και να σου εμφανίζει μόνο τα out της και όχι τα in της. Πρόσεχε, να είναι ο asio της κάρτας σου και όχι κανά asio4all ή asiomultimedia και κάτι άλλα τέτοια! Στο λέω γιατί την έχουν πατήσει κι άλλοι (σαν εμένα πχ) "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 να σου πω,γραφει ASIO for PHASE 22/28! και απο κατω γραφει ASIO Panel,την εχω στα 64 samples... :( -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
boukas Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Ε τότε αυτή είναι. Και όταν πας στο in είπες ότι δεν σου εμφανίζει τπτ ε; Μάλλον κάτι παίζει με τις ρυθμίσεις του fl. Αν το βρω θα σου πω Γενικά έχε υπόψιν σου αυτό: http://www.flstudio.com/help/ "Όχι άλλες TELE" Τάδε έφη Boukaw7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
eyecam Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 τι να σου πω... δεν το ειχα σκευτει ετσι... θα υπαρξει καμια διαφορα? Είναι πιο απλό και δε θα σε δυσκολέψει καθόλου. Άσε που το Cool Edit έχει πιο πολλά εργαλεία για να δουλέψεις τις ηχογραφήσεις σου πριν τις περάσεις σε sequencer. http://makiskavoukas.bandcamp.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PlatwN Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 οκ,θα ψαξω και γω... thnx!! :D -CΛINE- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
acidfx Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 18 Φεβρουαρίου 2008 Χμμμ, τώρα πρόσεξα ότι η έκδοση του Fl studio που έχεις σου ήρθε bundled με την κάρτα ήχου. Οπότε λογικά είναι η Fl studio fruity loops edition, η οποία νομίζω πως δεν υποστηρίζει asio-in recording :-\ Ψάξτο λίγο στο site της image line ή ρώτα στα forums της. http://forum.image-line.com/ Peace, Love, death metal Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση