gda Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Καλησπέρα! Είναι πρώτη φορά που δουλεύω το Cubase με τα addictive drums και έχω πρόβλημα στο πως βαζω σε track τα addictive. Εχω ανοίξει τα drums μέσω του cubase, έχω βάλει tempo sync και έχω γράψει καποια audio κανάλια. Θέλω όμως να βάζω σε track τα διάφορα κομμάτια (ετοιματζίδικα) που έχουν τα addictive και "να τα κόβω και να τα ράβω". Πώς θα γίνει αυτό? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
not_guilty Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 17 Φεβρουαρίου 2008 3 λέξεις Drag and Drop ΜΤΠ = Μην Το παρεξηγείς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
george4peris Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 26 Φεβρουαρίου 2008 Φίλε μου,στην καρτέλα beats, εκεί που πάτησες το sync ξετσέκαρέ το ,γιατί θα σου παίζει ακόμα και αν θες παύσεις, και έχε τσεκαρισμένο μόνο το tempo ώστε ότι ακούς να παίζει εκεί που έχεις γράψει το κομμάτι. Μετά πολύ απλά κάνε drag n drop όπως είπε ο φίλος τον κάθε ρυθμό που σου αρέσει εκεί που θες. Αν τώρα θες να αλλάξεις τον ρυθμό αυτόν κάνε διπλό κλικ στη φέτα που έσυρες και σου ανοίγει σε key editor αυτά που παίζει. Κάνεις κλικ σε κάθε κουτάκι και ακούς αν είναι μπότα,hi-hat κτλ.Το μαρκάρεις και με το ποντίκι σου το πας όπου θες, το σβήνεις ή το μετατρέπεις.Μετα αν θες να προσθέσεις κάνε δεξί κλικ στον κενο χώρο του key editor,επέλεξε το draw και ζωγράφισε! Ακριβώς από κάτω έχει και το velocity για ότι σχεδιάζεις,βασικό γιατί στα βάζει σε συγκεκριμένο level... Αυτά...Ελπίζω να βοήθησα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 9 Ιουνίου 2008 θα ηθελα να ρωτησω για ποιο λογο οταν φορτωνο το addictive πανω σε ενα ρυθμο midi δε δουλευουν μποτα , και μερικα πιατινια ? μηπως δεν ειναι 100 % συμβατα με cubase? μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pkole Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Share Δημοσιευμένο 10 Ιουνίου 2008 Μια χαρά συμβατότητα έχει με το cubase. Απλά το addictive δεν έχει το ίδιο map με το ezdrummer για παράδειγμα. Πρέπει να προσαρμόσεις το midi αρχείο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
black_sheep Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 Share Δημοσιευμένο 24 Οκτωβρίου 2010 και αμα δεν εχουμε midi αρχειο αλλα θελουμε να γραψουμε απο το 0 εναν , πως θα δουλεψουν τα snare και kick ? μπλουζάκι και άγιος ο θεος! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση