harisexp Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Τον ξερατε τον τυπο;Ειναι απο τα μεγαλα ονοματα της Ευρωπαικης ηλεκτρονικης σκηνης http://www.youtube.com/watch?v=u2cGi5cvRdg Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Τον ξερατε τον τυπο;Ειναι απο τα μεγαλα ονοματα της Ευρωπαικης ηλεκτρονικης σκηνης http://www.youtube.com/watch?v=u2cGi5cvRdg Εμ, βέβαια τον ξέραμε. Που τον θυμήθηκες όμως; Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Απο το καινουργιο τευχοςπεριοδικο Μουσικη.Λιγο μανιοκαταθλιπτικη η μουσικη του η μου φαινεται; Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Απο το καινουργιο τευχοςπεριοδικο Μουσικη.Λιγο μανιοκαταθλιπτικη η μουσικη του η μου φαινεται; Έχει περάσει από πολλές φάσεις. Μερικοί δίσκοι είναι έτσι, αλλά άλλοι είναι πιο light. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα πάντως πολύ με αρέσει ο χερρ Κλάους. Ηλεκτρονικές μουσικές με σκοπό ύπαρξης. LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Εμένα πάντως πολύ με αρέσει ο χερρ Κλάους. Ηλεκτρονικές μουσικές με σκοπό ύπαρξης. Για χαρντ-ροκάς εσύ, έχεις επικίνδυνα ευρύ πνεύμα. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kwstas79 Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Χερρ Αϊπρότοκολ, με κάνετε και κοκκινίζω... LEGO people live in houses made of their own flesh. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
trolley Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Χερρ Αϊπρότοκολ, με κάνετε και κοκκινίζω... Call me Helga. Mea Culpa Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Εννοείται ότι τον ξέρω. Είναι από τους αγαπημένους μου συνθέτες, το καλύτερο electronic album για μένα είναι δικό του. Πριν από 2 χρόνια παραλίγο να του πάρω και συνέντευξη για μια εργασία. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
harisexp Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2008 Εμενα παλι δεν μου λεει τιποτα απο οσα ακουσα δηλ. Μιλαω παντα σαν ακροατης. Εχθρός τού κέρδους είναι ή αντοχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση