kilon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 3 ppg wave vst 4 synth1 2 waldorf pulse 1 moog www.myspace.com/thekilon www.soundclick.com/kilon Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Παίδες πάμε καλά ως τώρα, απλά θέλω να υπενθυμίσω ότι αυτό το thread είναι ένα quiz, τίποτα περισσότερο τίποτα λιγότερο. Δεν χρειάζετε να φρικάρετε αν δεν τα βρείτε, δεν θα στείλουμε κανέναν στην γκιλοτίνα, αυτά τα mp3 είναι ένα instance ενός synthesizer και σε καμμία περίπτωση δεν αποτελούν όλους τους ήχους, ούτε καν το synthesizer το ίδιο αφού υπάρχουν διαφορές μεταξύ του ίδιου μοντέλου (αναφέρομαι κυρίως στο Moog). Όπως προανέφερα, μπορούμε να κάνουμε και μία συζήτηση αν θέλετε πάνω στο θέμα, αλλά παρακαλώ σε καλοπροαίρετο κλίμα, γιατί μου είναι δυσάρεστο να συμμετέχω σε εριστικές συζητήσεις. Τονίζω ότι δεν πρόκειται να βγάλουμε defacto συμπέρασμα γιατί μπαίνουν διάφοροι υποκειμενικοί και αστάθμητοι παράγοντες, για αυτό και πρότεινα να πείτε την γνώμη σας, αν θέλετε. Αυτά. ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 επειδη εχω το moog prodigy , νομιζω οτι ειναι το synth_3.mp3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 αμα δεν ειναι αυτο θα πρεπει να αλλαξω αυτια... (εκτος απο το να παω με τα σωβρακα στην ομονοια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Costas_SD Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 αμα δεν ειναι αυτο θα πρεπει να αλλαξω αυτια... (εκτος απο το να παω με τα σωβρακα στην ομονοια) :D OurDarkness τα αποτελεσματα ποτε θα τα βαλεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 (εκτος απο το να παω με τα σωβρακα στην ομονοια) Πάλι στην Ομόνοια; :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
PaulVon Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 1 - Synth 1 2 - Moog 3 - PPG Wave Vst 4 - Waldorf Pulse Destroy him, my robots! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-OurDarkness Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 OurDarkness τα αποτελεσματα ποτε θα τα βαλεις? Ξέρω γω; Όποτε μου πείτε. Έλεγα να περιμέναμε ακόμη λίγο μήπως και θέλει και κάποιος άλλος να πει την γνώμη του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Εγώ πάντως επειδή η πιθανότητα να τα βρω ήταν πολύ μικρή (δηλαδή ίση με αυτήν του να τα πω στην τύχη ( :) ), πήγα και διάβασα τις απαντήσεις για να μου φύγει η περιέργεια. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stratigos_lee Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 to moog poio itan telika Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση