Earendil Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 Η "βαθίλα" έχει προστεθεί εκ των υστέρων; Προσωπικά θα το προτιμούσα με ελάχιστο ή καθόλου βάθος (το ξέρω, μάλλον δεν θα συμβιβαστώ ποτέ με τα reverb). Κατά τ'άλλα είναι μια χαρά! ;D ;D Έχω κάτι αντίστοιχο, αν το ξεθάψω πριν μπαγιατέψει το thread θα το ανεβάσω οπωσδήποτε. ;) τασκερα απο βουτυρο οπως αποκαλουμε μερικη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 OP Share Δημοσιευμένο 15 Φεβρουαρίου 2008 για τη βαθιλα μαλλον ναι. και λεω μαλλον γιατι η ρυθμικη γραφτηκε με το μονιτορ ον. παιζαν δλδ και τα ηχεια οσο εγραφα και περναγε ο ηχος απο το μικροφωνο (τοσο καλα). βεβαια , έβαλα και μετά ! earendil, ανεβασε να ακουσουμε! στο ενδιαμεσο θα το ξεθαψω κι εγω είτε ανεβάζοντας μια διαφορετική "μίξη" , είτε μια άλλη βέρσιον...αν θες βεβαια , μπορεις να βαλεις εσυ ότι βάθος θέλεις στα tracks edit: βεβαια,περα απο ηχο κλπ το θεμα ειναι να μοιραζομαστε τις μουσικες και τα συναισθηματα μας. https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blue Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 α,αυτο δεν το ειχα ακουσει.ομορφο,περναει αυτο που περιγραφεις. (Θα εκανα κ αλλα σχολια αν δεν ηταν μια κι εξω κ αν δεν με ειχαν καλυψει οι προηγουμενοι) https://beetroot.bandcamp.com/ Music | SnoozeLoop Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ignantios Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 ωραιο ,χαλαρωτικο και εκφραστικο ;) RUN FOREST....RUN!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Moderator Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Πολύ ωραίο. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RayDTutto Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Πολύ ωραίο. Φτιάξε τον ήχο και καθάρισε τα γρήγορα και είσαι ά-ρ-χ-ο-ν-τ-α-ς. When you will get good you will know. There is no guitar. There never was. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Κι εμένα μου άρεσε πολύ!!! ;) (Το reverb δε με ενθουσίασε ιδιαίτερα...) www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bloody_sunday Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 4 Απριλίου 2008 Όμορφα, πηγάζει από την καρδιά και αυτό ακούγεται... Fear no more the heat o' the sun Nor the furious winter's rages Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wasted Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Πάρα πολύ όμορφο και πολύ ωραίες εμπνεύσεις στο σόλο. Τα συγχαρητήρια μου... :) Empty Rooms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
pastelius Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 5 Απριλίου 2008 Τέλειο , τέλειο Νίκο! :D Εξαιρετικό ! Στο καλό συγκινήθηκα πρωινιάτικα.. :-\ feel da FUNK blast Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση