Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, yameth είπε Ένα καλό reverb αρκεί. Μισώ το reverb. Με πάθος :) Βέβαια δεν παίζω μπλουζΣ :) πλάκα κάνω...εξαρτάται από το τι παίζεις και φυσικά τι ηχο θέλεις. προσωπικά έχω το delay πάντα ανοιχτό με χαμηλό mix,feedback στη μέση ή λίγο πιο κάτω και πάντα στο χρόνο ,με tap tempo. Το reverb μου χαλάει το punch και το definition. Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2021 από Superfunk 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 15 ώρες πριν, yameth είπε Το τελευταίο μου rig, αρματωμένο με το νεο τροφοδοτικό που τσίμπησα σήμερα στην προσφορά του Thomann. Me very happy! Να βάλω και το απο κάτω με το νέο τροφοδοτικό ρεύματος. Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζομαι το delay αλλά θα κάνω τις δοκιμές μου. Μονο στο live καταλαβαίνεις τι πραγματικά χρειάζεσαι αλλά λέμε τώρα... Έχω 2 ερωτήσεις. 1) Γιατί το κουρδιστήρι 4ο; 2) Γιατί 3 drive? 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 3 λεπτά πριν, Nestoras είπε Γιατί το κουρδιστήρι 4ο; Μάλλον θέλει buffered πεταλι στην αρχή, και καλά κάνει. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 1 ώρα πριν, Nestoras είπε Γιατί 3 drive? Μήπως γιατί ποτέ δεν φτάνει μόνο ένα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Ποτέ δεν φτάνει μόνο ένα. Είτε διότι κάθε κιθάρα ή κάθε ενισχυτής θέλει άλλο πετάλι, είτε διότι κάθε ήχος θέλει το δικό του πετάλι, είτε διότι οι κάποιοι (σούπερ) ήχοι βγαίνουν μόνο με συνδυασμό πεταλιών. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 12 ώρες πριν, Superfunk είπε Μάλλον θέλει buffered πεταλι στην αρχή, και καλά κάνει. H απάντηση στο 1. Το έβαλα 4ο γιατι δεν έχει σημασία που θα μπει αφου δεν είναι πρώτο και θελω τα drive στη σειρά. 12 ώρες πριν, ekim είπε Μήπως γιατί ποτέ δεν φτάνει μόνο ένα; Η απάντηση στο 2. Το OD-3 για λίγο γρέζι με breakup κυρίως στον neck μαγνήτη. Το Direct Drive με περισσότερο gain για τον bridge. Το MojoMojo ως καθαρό boost είτε σε συνδυασμό με τα προηγούμενα, είτε μόνο του σε κάποιο σόλο. Επίσης, έχω αποκτήσει μια απέχθεια στα modulation effects μετα απο overdose στα 80'ς και 90'ς, οπότε δεν τα χρησιμοποιώ. Έχω ένα Boss AW-1 autowah που θελω να χρησιμοποιώ πότε-πότε αλλά αυτό μπαίνει πρώτο στην αλυσίδα και αν δεν αφαιρέσω το delay-lay-lay-lay για να χωρέσει, σκέφτηκα να το προσθέτω χύμα μπροστά και εκτός πεταλιέρας. 3 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Όντας εκ των τυχερών που έχουν παίξει με τον @yamethέχω να δηλωσω ότι το αφεντικό έχει τον ήχο που τον χαρακτηρίζει με ότι και αν παίξει. Βέβαια επειδή έχω τις προτιμήσεις μου, καλύτερα από τότε που είχε έρθει με το zen δεν τον θυμάμαι. 1 InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Ωωω ρε φίλε, τι λες τώρα! Εγω ήμουν ο τυχερός. Τεσ'πα ίσως κάποια στιγμή ξαναβρεθεί στα πόδια μου κανα Zen, αν και εγω δεν το θυμάμαι όπως εσύ. Τελικά έχω την εντύπωση πως καλά κάνεις και έχεις μια μεγάλη προίκα απο πετάλια και μόνο... 2 πεταλιέρες κατηγορίας Enterprise. Οι διαθέσεις αλλάζουν. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Απριλίου 2021 5 ώρες πριν, yameth είπε Τελικά έχω την εντύπωση πως καλά κάνεις και έχεις μια μεγάλη προίκα απο πετάλια ... Και (αν και έχω απ’ όλα) ακόμα προσθέτω InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Απριλίου 2021 Βacchus BST-2 RSM (πανέμορφη και πανάλαφρη) 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση