bouzoukleri Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 21 Ιανουαρίου 2021 Πρόσφατο project-προσθήκη της εβδομάδας. Θέλει δουλίτσα αρκετή σε τάστα. Αλλά έχω υπομονή. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Μαρτίου 2021 Κομπλέ 4 Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 27 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Συνεχίζεται αργά αλλά σταθερά η ολοκλήρωση του μελλοντικού 2-amp rig, με πιο πρόσφατες προσθήκες: - παραμετρικό eq από τον εξαίρετο κύριο ASound (ASound Equalization) - ελαφρώς φασαριόζικο αλλά υπέροχο ηχητικά rotary speaker simulation pedal (Danelectro Billionaire Big Spender Spinning Speaker) - και αναγκαίο power supply για όλο το pedalboard (Truetone CS12) Επεξεργασμένο 27 Μαρτίου 2021 από fusionakis 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 30 Μαρτίου 2021 ρε τι γαμάτος γατούλης είναι αυτός; 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 Share Δημοσιευμένο 31 Μαρτίου 2021 Καλό κοπέλι, πράγματι.. Κι όπως φαίνεται αν παρατηρήσει κανείς τις διαφορές των δύο φωτογραφιών, ενίοτε είναι και ο Batman. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Το τελευταίο μου rig, αρματωμένο με το νεο τροφοδοτικό που τσίμπησα σήμερα στην προσφορά του Thomann. Me very happy! Να βάλω και το απο κάτω με το νέο τροφοδοτικό ρεύματος. Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζομαι το delay αλλά θα κάνω τις δοκιμές μου. Μονο στο live καταλαβαίνεις τι πραγματικά χρειάζεσαι αλλά λέμε τώρα... 5 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 OP Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 23 λεπτά πριν, yameth είπε Δεν είμαι σίγουρος αν χρειάζομαι το delay Δεν υπάρχει ΖΩΗ χωρίς delay :) 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Εγω είμαι στη ζωή μετα θάνατον. Περισσότερο μπερδεύει το delay και χάνεται το definition στο παίξιμο. Ένα καλό reverb αρκεί. Έχω το Wampler Definition πάνω στη λούπα του ενισχυτή. Αλλά ποιος ξέρει, μεχρι να ανεβούμε στη σκηνή ξανά, θα έχω αλλάξει 23 γνώμες. Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, yameth είπε Ένα καλό reverb αρκεί. Νομίζω έχεις δίκιο. Ένα καλό reverb κάνει σωστά τη δουλειά, του να δίδει το απαραίτητο βάθος στον ήχο. Να τον κάνει wet, χωρίς να χάνουμε definition. Το delay κάνει κάπως τη δουλειά αυτή, αλλά όχι στο 100%. Βέβαια, κάνει άλλες δουλειές, ως εφέ, που δεν κάνει το reverb. Επεξεργασμένο 1 Απριλίου 2021 από gkourmoul1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
TamTam Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2021 51 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Νομίζω έχεις δίκιο. Έκανα καλό reverb κάνει σωστά τη δουλειά, του να δίδει το απαραίτητο βάθος στον ήχο. Να τον κάνει wet, χωρίς να χάνουμε definition. Το delay κάνει κάπως τη δουλειά αυτή, αλλά όχι στο 100%. Βέβαια, κάνει άλλες δουλειές, ως εφέ, που δεν κάνει το reverb. Εξαρτάται από το τι παίζεις/θέλεις να παίξεις και από το είδος του delay κτγμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση