Stavros_F Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Να σε ρωτήσω κάτι. Καλά, τον ενισχυτή τον βλέπω (είναι αριστερά), το ψυγείο με τα πολλά κουμπιά, γιατί είναι εκεί στην μέση? ;D ;D ;D Καλά ο ενισχυτής είναι για τα live, το άλλο το έχω για θερμαντικό σώμα τώρα στα κρύα! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Καλά ο ενισχυτής είναι για τα live, το άλλο το έχω για θερμαντικό σώμα τώρα στα κρύα! Κανόνισε να κάψεις και καμιά κιθάρα να γεμίσουμε αιθαλομίχλη. ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 17 Ιανουαρίου 2017 Ευθύνεται το νίτρο για τέτοια πράγματα;; >:D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
bihlas87 Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Share Δημοσιευμένο 1 Φεβρουαρίου 2017 Μιας και επέστρεψα στο Noiz, ας δείξω και εγώ τα οργανάκια μου. Squier Affinity Precision Bass με μπράτσο mighty mite. Emerald green χρώμα, gold mirror pickguard και ετικέτα από μπύρα ;D Squier Vintage Modified Jazz Bass με μπράτσο από Affinity Precision Bass. Jackson JS1, θα αφαιρέσω το χρώμα και θα την αφήσω natural ή θα την βάψω. Squier Classic Vibe '50s Stratocaster. Χρώμα emarald green και μαγνήτης τύπου hot rails των 12 ευρώ. Τokai ES-60, completely stock. Το σημερινό μου απόκτημα που τελικά είναι πιο όμορφη από ότι έβλεπα στις φωτογραφίες και η ποιότητα κατασκευής της αψεγάδιαστη. PRS SE Santana, completely stock προφανώς. Ο ενισχυτής μου είναι ο Bugera V22 με αλλαγμένες λυχνίες και Eminence Tonker μεγάφωνο, 2 πετάλια που έφτιαξα μόνος μου και ένα απαράδεκτο Behringer bass V-amp αλλά παίζω κυρίως με Guitar Rig. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2017 Share Δημοσιευμένο 7 Μαρτίου 2017 Κιθάρα: 1) Parker MidiFly early 2000's με piezo bypass mod (χορδές 10άρες D'Addario, πένες Fender Heavy) 2) Vintage Icon V100 "Lemon Drop" Les Paul (τα ίδια) 3) Alhambra 4P κλασική Μπάσο: Harley Benton JB-20 standard Ενισχυτής: 1) Mesa LoneStar Classic rackmount head (1ο κανάλι ρυθμισμένο για κρυστάλλινο καθαρό, 2ο κανάλι ρυθμισμένο για καθαρό με περισσότερο όγκο και λιγότερα πρίμα - και τα 2 κανάλια παίζουν στα 50 watts, στην TWEED ρύθμιση ισχύος, και χρησιμοποιώντας Tube Rectifier tracking) τοποθετημένος σε μία Gator 6U rack θήκη με ροδάκια. 2) Yamaha THR-10 practice amp κιθάρας/μπάσου για το σπίτι Καμπίνα: Mesa LoneStar 1x12 open back με 1 ηχείο C90 Κουρδιστήρι: TC Electronic PolyTune Clip Πετάλια (σε μία Pedaltrain-Pro): Budda Budwah Electro-Harmonix Wailer wah WOBO ProgLooper T. Jauernig Stalker boost T. Jauernig Gristle King overdrive/boost Voodoo Lab Sparkle Drive Mod (clean blend control ελεγχόμενο από Option Knob) ExpressoFX BUF-1 buffer BigFoot Engineering Octo puss octave MXR Micro Flanger Vertex Landau Stereo Chorus Boss FV-500H volume JAM The Big Chill tremolo Fulltone Deja'Vibe BBE Sonic Stomp sonic maximizer ZCAT Hold TC Electronic Flashback X4 (presets ελεγχόμενα από Ernie Ball VP Jr. 25k expression) κλπ... Οι λίγες αλλαγές σε bold, και 1-2 γενικές φωτογραφίες με το φως της μέρας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2017 Share Δημοσιευμένο 19 Ιουνίου 2017 Χθεσινοβραδινό "νούντλινγκ" καθώς σέταρα routings/ήχους στο gmajor2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2017 Share Δημοσιευμένο 27 Ιουλίου 2017 Μικροαλλαγές Gibson VOS SG Standard with maestro Fender '59 Jazzmaster thinskin Gretsch Electromatic Lap steel Hiwatt '77 DR103 (NOS Mullard 12ax7, 12at7 & NOS Tesla El34) Hiwatt 2x12 cab με fanes Magnatone '62 Custom 460 (NOS RCA, Sylvania & GE) Fender '67 Bassman head (NOS Tungsol 5881 & RCA 12ax7) Vox Ac30 50th anniversary handwired head (NOS Telam El84 & RFT 12ax7) Divided by 13 JRT 9/15 Crazy Tube Circuits Paradox Crazy Tube Circuits Tweed Deluxe Marshall 2x12 handwired cabinet με Celestion G12M Fryette Power Station Gigrig Pro14 L.A. Sound Design buffer Zvex Handpainted Fuzz Factory Skreddy Echo Lazy J Cruiser Deuce J Rockett Archer Ikon Klon Centaur CTC Ziggy ltd CTC Starlight CTC Black Magic CTC Vyagra Boost CTC Splash MkIII CTC Pin Up CTC Magnifier CTC Phi EH Big Muff D*A*M / Solasound Tonebender MkII D*A*M Meathead #4 Pigdog Driver Pigeon Fx JHS Strymon Mobius Strymon El Capistan Lehle Little Dual Boss Vb2 Jerms MkI tonebender Gigrig Generator + distributors & isolators Πολλά slides, evidence sis, belden, mogami, capo's... www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Telecastoras Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσιευμένο 30 Σεπτεμβρίου 2018 Guitars: Fender Richie Kotzen Telecaster Fender Baja Telecaster Amps: Avid Eleven Rack Atomic Amplifire-Box 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
doubletrouble Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Να βάλω και εγώ την ταπεινή πλύν τίμια προίκα μου, οπως εχει διαμορφωθει σημερα. ΚΙΘΑΡΕΣ 1.SQUIER st-57 stratocaster made in Korea 1987 Ε1 serial number (απ τις καλές) H πρώτη μου κιθάρα,της εχω αλλάξει λιγο τα φωτα στο 5 τεμαχιων alder σωμα One piece maple μπρατσο, πολυ λεπτο,μαλλον V (δεν εχω ξαναδει τετοιο σε fender μ αρεσει παρα πολυ) Ταστιέρα 7,25 radius,vintage ταστα. Μαγνήτες Tonerider city limits Βάρος 3.600kg 2.FENDER Telecaster Baja (αφαιρεση πολυεστερα) κατα τ αλλα μαμά. Βάρος 3.300kg 3.BLADE levinson stratocaster texas standard pro 2007 Korea. 2 piece alder body maple μπρατσο, Rosewood ταστιερα 12,5 radius. Βάρος 3350kg 4.SQUIER Thinline Tele vintage modified 72 Βαρος 3.050kg 5.Aγνωστης προελευσης tele, την φωναζω grasshopper 3 pieces oak body (εγινε αλλαγη σε πρασινακι με stain) maple μπρατσο maple ταστιερα 14 radius jumbo ταστα. Μαγνητες κεραμικους κινεζικους Βάρος 3.500kg Εχω 16.800kg κιθάρες λοιπον. Πάμε παρακατω ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ 1.CRATE BLACKHEART HANDSOME DEVIL 15w (Λάμπες συνταγη tube amp doctor) θεση V1 RT010 7025 θεση V2 RT008 ECC83 WA Τελικες RT872 EL84 2.INTERFACE LINE6 TONEPORT UX2 3.PLUGIN SCUFFHAM S-GEAR (Oποιος δεν το ξερει το προτεινω για δοκιμη μιας και το εχει full για test 15 μερες) https://www.scuffhamamps.com ΠΕΤΑΛΙΑ 1.SPARK booster (ειναι στο δρομο) 2. BLUE BOY deluxe overdrive 3.REEZAFRATZITZ distortion 4.CHORUS BOSS CE-5 5.FLASHBACK 1 delay 6.HALL OF FAME 1 reverb 7.ROCKTRON TRI AC WAH Επεξεργασμένο 31 Ιανουαρίου 2019 από doubletrouble 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Kostas-5150 Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Share Δημοσιευμένο 29 Απριλίου 2019 Πήρα πρόσφατα ένα μικρό katana,πάρα πολύ καλό για τα λεφτά του κ πολύ βολικο,ε ας βάλω κ μια φωτό Παρέα με μια '88 Assassin BC Rich 1 5 long years Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση