zappa Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 12 Σεπτεμβρίου 2016 Gibson VOS SG Standard with maestro Fender '59 Jazzmaster thinskin Gretsch Electromatic Lap steel Hiwatt '77 DR103 (NOS Mullard 12ax7, 12at7 & NOS Tesla El34) Hiwatt 2x12 cab με fanes Magnatone '62 Custom 460 (NOS RCA, Sylvania & GE) Fender '67 Bassman head (NOS Tungsol 5881 & RCA 12ax7) Vox Ac30 50th anniversary handwired head (NOS Telam El84 & RFT 12ax7) Crazy Tube Circuits Paradox Crazy Tube Circuits Tweed Deluxe Marshall 2x12 handwired cabinet με Celestion G12M Gigrig Pro14 L.A. Sound Design buffer Zvex Handpainted Fuzz Factory Skreddy Echo Lazy J Cruiser Deuce Klon Centaur CTC Ziggy ltd CTC Starlight CTC Black Magic CTC Vyagra Boost CTC Splash MkIII CTC Pin Up CTC Magnifier CTC Phi EH Big Muff D*A*M / Solasound Tonebender MkII D*A*M Meathead #4 Pigdog Driver Strymon Mobius Strymon El Capistan Lehle Little Dual Boss Vb2 Jerms MkI tonebender Gigrig Generator + distributors & isolators Πολλά slides, evidence sis, belden, mogami, capo's... www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 18 Σεπτεμβρίου 2016 Ξέχασα και το καταπληκτικό Fryette Power Station για attenuator www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
George Homme Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2016 Guitars: Musicman axis supersport PDN alder body Fender Ritchie kotzen telecaster Amps: Yamaha THR100HD Pedals: Zoom 70-cdr multistomp Modellers: Atomic Amplifire FRFR: Laney IRT-X 200watt Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
MakisSRV Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2016 Μετα από χρόνια αλλαγών και αγοραπωλησιών πεταλιων ειμαι ευτυχισμένος με τον ήχο μου :laugh: Boss dd7 και mxr analog chorus πηγαίνουν στη λούπα του ενισχυτή. Μπροςτα έχω τα mxr custom badass od και mxr fet driver. Παίζω με τον jet city jca22h και τη δίκη του καμπίνα 1x12 και η κιθάρα μου ειναι η hagstrom ultra swede με Duncan jb bridge. Μιλάμε για πολυ 80τιλα.. :) Από καλώδια παίζω με sommer cables και monster. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
otto## Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 13 Δεκεμβρίου 2016 Ενα μικρο update & απο εμενα https://superfunk12.wordpress.com/my-gear/ Ωραία συλλογή. Είδα πως παίζεις και με το dark matter. Αξίζει σαν πεταλι; είμαι σε αναζήτηση και το βλεπω φτηνό και ακούω μόνο καλά λόγια. Για πες γνώμη. Θα ήθελα να μπορώ να πάω σε αρκετή βρωμιά μόνο με ένα πεταλι. Όταν λέω αρκετή εννοώ για Prog Rock solo χωρίς υπερβολές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Ειναι πολυ ωραιο πεταλι και σε χαμηλα επιπεδα gain οπου ειναι περισσοτερο od και σε υψηλα οπου αγριευει πολυ χωρις ομως τζιτζικισματα ;D.Το eq του ειναι ολα τα λεφτα. www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Ενα μικρο update & απο εμενα https://superfunk12.wordpress.com/my-gear/ Να ρωτήσω κι εγώ κάτι; Έχεις τρία Overdrive στη σειρά. Πώς τα συνδυάζεις; Ή δεν τα συνδυάζεις και τα χρησιμοποιείς μόνο ένα ένα; Ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 OP Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Έχεις τρία Overdrive στη σειρά οχι ΔΕΝ εχω ;D το ενα ειναι Distortion (dark matter) (το χρησιμοποιω οταν θελω πιο "βαρυ" ηχο με περισσοτερο gain) το ενα overdrive (Mojo Mojo) το χρησιμοποιω για low/mid gain ηχους το Ultimate Od το χρησιμοποιω με κλειστο εντελως το gain του σαν BOOSTER οταν παιζω lead (το χρησιμοποιω μαζι με τα παραπανω πεταλια οταν παιζω lead με βρωμικο ηχο και μονο του οταν παιζω με καθαρο ηχο) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Mistral Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 το Ultimate Od το χρησιμοποιω με κλειστο εντελως το gain του σαν BOOSTER οταν παιζω lead (το χρησιμοποιω μαζι με τα παραπανω πεταλια οταν παιζω lead με βρωμικο ηχο και μονο του οταν παιζω με καθαρο ηχο) Το Ultimate Od με κλειστό το gain λειτουργεί σαν mid boost? Οι τύποι από το 'that pedal show' στο youtube παρουσίαζαν πετάλια για τον Blues Junior και μ'εντυπωσίασε το OCD με κλειστό το gain όπου λειτουργούσε ως mid boost. Πλησίαζε το ηχόχρωμα τον 'klon' πεταλιών. Συμβαίνει το ίδιο και με το ultimate Od ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
anaks Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2016 οχι ΔΕΝ εχω ;D το ενα ειναι Distortion (dark matter) (το χρησιμοποιω οταν θελω πιο "βαρυ" ηχο με περισσοτερο gain) το ενα overdrive (Mojo Mojo) το χρησιμοποιω για low/mid gain ηχους το Ultimate Od το χρησιμοποιω με κλειστο εντελως το gain του σαν BOOSTER οταν παιζω lead (το χρησιμοποιω μαζι με τα παραπανω πεταλια οταν παιζω lead με βρωμικο ηχο και μονο του οταν παιζω με καθαρο ηχο) Ωραία κατάλαβα. Άρα ο καθαρός σου ήχος είναι με το Ultimate Od. Άλλα ο low/mid gain ήχος σου δεν είναι «πάνω» στον καθαρό σου γιατί κλείνεις το Ultimate Od για να ανοίξεις το Mojo Mojo. Και αν θέλεις lead με το mojo mojo ανοίγεις πάλι το Ultimate. απλά ρωτάω για να μαθαίνω γιατί προσπαθώ κι εγώ να συνδυάσω 3 Overdrive… thanks Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση