fusionakis Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Οκτωβρίου 2015 Κιθάρα: Parker MidiFly early 2000's (χορδές 11άρες D'Addario, πένες Fender Heavy) Ενισχυτής: Mesa LoneStar Classic rackmount head (1ο κανάλι ρυθμισμένο για κρυστάλλινο καθαρό, 2ο κανάλι ρυθμισμένο για καθαρό με περισσότερο όγκο και απειροελάχιστο breakup) Καμπίνα: Mesa LoneStar 1x12 open back με 1 ηχείο C90 Pedals: WOBO ProgLooper JAM true bypass box Budda Budwah wah Voodoo Lab Sparkle Drive Mod (clean blend control ελεγχόμενο από Option Knob) T. Jauernig Gristle King overdrive/boost BigFoot Engineering Octo puss octave MXR M234 Analog Chorus Vertex Landau Stereo Chorus Boss FV-500H volume Fulltone Deja'Vibe BBE Sonic Stomp sonic maximizer TC Electronic Flashback X4 (presets ελεγχόμενα από Roland EV-5 expression) ZCAT Hold Υ.Γ.: Σε αναμονή για ένα custom Fuzz Factory, και για το TC Polytune Clip. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 9 Δεκεμβρίου 2015 Σκοτεινός επώνυμος εξοπλισμός - με δόσεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
omnio Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 15 Δεκεμβρίου 2015 Μετα απο χρονια νομιζω οτι πλεον εχω καταληξει και ειναι αφου δεν βλεπω να αλλαζει ωρα να πω και εγω το δικο μου gear list. Κιθαρες Gibson Les Paul Custom Black Beauty - 2006 (αναμενεται αλλαγη μαγνητων) Gibson Les Paul Classic Honeyburst 1960 - 1989 με Gibson T-Tops 1974 Gibson Les Paul Jr. Special TV Yellow με SD SANT P90 Ενισχυτες + Καμπινες Kourbis Custom 50w (JCM800 on steroids) VHT FatBottom 2x12 Mesa Boogie 1x12 Black Shadow Εφε TC Electronic Flashback x4 TC Electronic Polytune Και επειδη το πως αρχιζω το ποστ ειναι ψεμα.....εχω μπει στιν πριζα για Orange OR100 και ισως την ppc212 αναλογα με το πως παιζει στην καμπινα που ηδη εχω καθως και για ενα attenuator αφου βλακωδως πουλησα το powerbrake. Φυσικα προτασεις για attenuator απο δικη σας εμπειρια ειναι ευπροσδεκτες με πμ καλυτερα για να μην μακελεψουμε το θεμα. Rock'n Roll doesn't create psychos. It helps psychos to be more creative... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Murphy Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Φίλες και φίλοι γεια σας κι από εμένα, το νέο μέλος. Αφού μου έτρεξαν τα σάλια με τα gear lists εδώ μέσα, ιδού και το δικό μου Κιθάρες: - Fender American Special Stratocaster HSS - Washburn EA12B Ηλεκτρό-ακουστική Ενισχυτές: - Fender Deluxe Reverb 65 RI - Laney LX12 Εφέ: - TC Electronics Hypergravity Compressor - TC Electronics Spark Booster - Hartman Germanium Fuzz - Electroharmonix East River Drive - MXR Carbon Copy Bright Delay Άλλα όργανα: - Yamaha DGX500 Electric Piano - Weltmeister 96 Accordion Αυτά για την ώρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
solega Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Share Δημοσιευμένο 23 Μαρτίου 2016 Τον τελευταιο καιρο παιζω με τα εξης Guitars: Fender Telecaster Floral 69 RI Takamine EN18C Gibson Midtown Custom Telecaster RW Amps: Peavey Classic 30 Pedals: Tubescreamer 808 Rattler Boomster Boss Chorus Boss Tuner Crybaby Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
JayDeeSG Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 1 Απριλίου 2016 Γειά σας παιδιά! Αυτή την εποχή παίζω με τα εξής: ΚΙΘΑΡΕΣ Fender Custom Shop 57 NOS Strat με Lace Sensors Music Man Steve Morse ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ Bad Cat Black Cat 1X12 Combo Reverb ΠΕΤΑΛΙΑ Wampler Eurhoria Wampler Pinnacle Wampler PlexiDrive Fulltone 2B Boost Earthquaker Devices Grand Orbiter Jam Pedals Waterfall Earthquaker Devices Disaster Transport Jr. Earthquaker Devices Ghost Echo Καλές Πενιές σε όλους! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Share Δημοσιευμένο 8 Απριλίου 2016 Κιθάρα: 1) Parker MidiFly early 2000's με piezo bypass mod (χορδές 10άρες D'Addario, πένες Fender Heavy) 2) Vintage Icon V100 "Lemon Drop" Les Paul (έτσι, για το γούστο - τιμιότατη) Ενισχυτής: Mesa LoneStar Classic rackmount head (1ο κανάλι ρυθμισμένο για κρυστάλλινο καθαρό, 2ο κανάλι ρυθμισμένο για καθαρό με ελαφρώς περισσότερο όγκο και λιγότερα πρίμα - και τα 2 κανάλια παίζουν στα 50 watts, στην TWEED ρύθμιση ισχύος, και χρησιμοποιώντας Tube Rectifier tracking) τοποθετημένος σε μία Gator 6U rack θήκη με ροδάκια. Καμπίνα: Mesa LoneStar 1x12 open back με 1 ηχείο C90 Κουρδιστήρι: TC Electronic PolyTune Clip Πετάλια (σε μία Pedaltrain-Pro): Budda Budwah WOBO ProgLooper T. Jauernig Gristle King overdrive/boost Dunlop Band Of Gypsys Fuzz Face mini Voodoo Lab Sparkle Drive Mod (clean blend control ελεγχόμενο από Option Knob) MXR M234 Analog Chorus BigFoot Engineering Octo puss octave TC Electronic Spark mini boost Vertex Landau Stereo Chorus Boss FV-500H volume JAM The Big Chill tremolo Fulltone Deja'Vibe BBE Sonic Stomp sonic maximizer ZCAT Hold TC Electronic Flashback X4 (presets ελεγχόμενα από Ernie Ball VP Jr. 25k expression) Νέες προσθήκες και μικροαλλαγές σε bold. Υ.Γ.: Σε αναμονή για ένα Yamaha THR-10 για παίξιμο εντός σπιτιού. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
scofield Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 3 Μαΐου 2016 τελευταια προσθηκη μια Αμερικανα bc rich warlock neck thru με μαονι φτερα ! (συνηθως εχουν alder) κ dimarzio neck-bridge απο μαμα. rare as fuck. ;D ξερω οτι εχει απειρους haters η rich,αλλα οι Αμερικανες δεν εχουν καμμια σχεση με τις φτηνες ,αλλα κ με την import σειρα.(ειχα τρεις import στο παρελθον). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Murphy Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 6 Μαΐου 2016 Μια νέα προσθήκη και από 'μένα... Gibson LP Traditional 2015 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgeleou Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2016 Share Δημοσιευμένο 16 Μαΐου 2016 Καλησπέρα και απο εμένα, Το δικό μου gear list είναι Κιθάρες 1)Epiphone s-310 2)Ltd MH-100QM Ενισχυτές 1) Spitfire 10w 2) Marshall MG 100 DFX Πεταλάκια 1) Boss OS2 2) Boss DS2 3) Boss TU3 4)Morley Bad Horsie 2 5)Behringer Vamp 2 Αυτα τα λίγα μέχρι στιγμής... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση