marioG542 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Αυτά τα ολίγα! Κιθάρα : Fender Strat Plus USA (57/62 pickups). Ενισχυτής : Fender Blues JR USA περίπου!!! (mod από Maze Amps και διαχωρισμός by me!!). Πετάλια : Korg Pitchblack Tuner - J Rockett Archer - J Rockett Blue Note. Καλώδια : Sommer με Neutrik και patch cables Evidence με Neutrik. http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Ωραια πράγματα Μαριε Ο Blues Junior (μαμά) ειναι φοβερός, ειδικά με το fat switch on... Για τα γούστα μου ο καλύτερος fender που εχω ακούσει... Τωρα, με τις μοντες σου βεβαια θα ειναι ενα κάπως διαφορετικό ζώο... Απο τα evidence με neutric έχουμε "πολυ γλυκές αναμνήσεις", τοσο εγω οσο και η Κικη... ;D Btw, αν ενδιαφέρεσαι ανταλασσω ενα fulltone OCD και ενα ΕΗΜ freeze (που δεν χρησιμοποιώ) με μια απο εκείνες τις φοβερές σοκολατοπιττες, σαν αυτη που μας έφερες... Στειλε πμ να τα πούμε Φιλικά Ντινος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marioG542 Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Ωραια πράγματα Μαριε Ο Blues Junior (μαμά) ειναι φοβερός, ειδικά με το fat switch on... Για τα γούστα μου ο καλύτερος fender που εχω ακούσει... Τωρα, με τις μοντες σου βεβαια θα ειναι ενα κάπως διαφορετικό ζώο... Καλησπερα Ντινο! Ο fenderακος εγινε ακομα καλυτερος (τουλαχιστον για τα γουστα μου)! Σα να πηρε ανασα! Εφυγε ο boxy ηχος του! Δεν περιμενα να σου πω την αληθεια τοσο μεγαλη βελτιωση! Επαθα πλακα! Θα μεινει για παντα πλεον! Απο τα evidence με neutric έχουμε "πολυ γλυκές αναμνήσεις", τοσο εγω οσο και η Κικη... ;D Btw, αν ενδιαφέρεσαι ανταλασσω ενα fulltone OCD και ενα ΕΗΜ freeze (που δεν χρησιμοποιώ) με μια απο εκείνες τις φοβερές σοκολατοπιττες, σαν αυτη που μας έφερες... Στειλε πμ να τα πούμε Φιλικά Ντινος Με τετοια προσφορα σου φερνω και τον ζαχαροπλαστη σπιτι σου!!! ;D ;D ;D http://smart.noiz.gr/user_listings.php?id=14471 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Dinosp Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Share Δημοσιευμένο 20 Μαΐου 2015 Τέλεια!!! Τα λέμε ΣΚ, Μαριε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Yamaha99 Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2015 εδώ και 3 μέρες έχω την Denis korn Freedom Black κιθάρα !την βρήκα αρκετά φθηνά στο γερμανικό αμαζον στα 59.00 ευρώ http://www.amazon.de/Denis-Korn-E-Gitarre-FREEDOM-Black/dp/B009F7XUG0/ref=sr_1_53?s=musical-instruments&ie=UTF8&qid=1434967539&sr=1-53&keywords=gitarre αν και είχα ένα θέμα με την μεταφορά διότι μου έβγαζε πως δεν στέλνεται ελλάδα!!!! μετά από ψάξιμο βρήκα την t2g http://www.transport-to-greece.gr/gr/ έτσι μπόρεσα και την έφερα χωρίς κάποιο πρόβλημα !δεν περίμενα για αυτά τα χρήματα να είναι τόσο πιοτική βγάζει πολύ ωραίο ήχο αν και δεν το περίμενα μπορώ να πω με 60 ευρώ !δεν ξέρω τώρα αν βιαστικά και μπορούσα ίσως με τα ίδια λεφτά να πάρω κάτι καλύτερο αλλά έμεινα αρκετά ευχαριστημένος :) :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Rebel_Of_South Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2015 Share Δημοσιευμένο 25 Ιουνίου 2015 Μόλις κατέφθασε από τον μακρινό, εξωτικό θα έλεγα Πειραιά. Το νέο μου κορίτσι, ομορφότερο από τα άλλα και "σεξοβόμβα" :P ;D ;D είναι η 30th anniversary αλλά δεν το γράφει πουθενά ::) Μόνο αισθητικά το καταλαβαίνει κάποιος μιας και ποστάρω 2-3 φορά, ας βάλω και τις άλλες "μπέμπες" "There’s no mystery in my gear. And if any, then it’s hidden between hands, heart and soul. It simply must be the way I play" ~ Criss Oliva Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
zappa Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Share Δημοσιευμένο 17 Αυγούστου 2015 Ελαφριά ανανέωση Gibson VOS SG Standard with maestro Fender '59 Jazzmaster thinskin Gretsch Electromatic Lap steel Hiwatt '77 DR103 (NOS Mullard 12ax7, 12at7 & NOS Tesla El34) Hiwatt 2x12 cab with fanes Magnatone '62 Custom 460 (NOS RCA, Sylvania & GE) Fender '67 Bassman head (NOS Tungsol 5881 & RCA 12ax7) Vox Ac30 50th anniversary handwired head (NOS Telam El84 & RFT 12ax7) Crazy Tube Circuits Paradox Marshall 2x12 handwired cabinet Gigrig Pro14 L.A. Sound Design buffer Zvex Handpainted Fuzz Factory Skreddy Echo Lazy J Cruiser Deuce Klon Centaur CTC Ziggy ltd CTC Starlight CTC Black Magic CTC Vyagra Boost CTC Splash MkIII CTC Pin Up CTC Magnifier EH Big Muff Lovetone Doppelganger D*A*M / Solasound Tonebender MkII D*A*M Meathead #4 Pigdog Driver Strymon Mobius Strymon El Capistan Lehle Little Dual Boss Vb2 Jerms MkI tonebender Gigrig Generator + distributors & isolators Πολλά slides, evidence sis, mogami, capo's... www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 21 Σεπτεμβρίου 2015 Guitars: 1. Yamaha SG1820 Black (Dimarzio 36th Anniv. Pickups) 2. Yamaha SG1802 Goldtop ( G.A.S P90 Neck + P100 Bridge) Amps: 1.Atomic Amps Amplifire 2. Orange CR35RT Effect Pedals 1. Fulltone Clyde Standard WAH 2. EHX Big Muff Deluxe 3. Way Huge Green Rhino 4. Way Huge Red Llama 5. Bogner Ecstasy Blue 6. Bogner Ecstasy Red 7. TC Flashback Mini Delay 8. TC Flashback Mini Hall Of Fame Ισως διπλα στο Red Llama προσθεσω και ενα Fulltone OCD καποια στιγμη αν βρεθει καποιο μεταχειρισμενο... Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Captain Dog Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 29 Σεπτεμβρίου 2015 Ενα μικρο update... Guitars: 1. Yamaha SG1820 Black (Dimarzio 36th Anniv. Pickups) 2. Yamaha SG1802 Goldtop ( G.A.S P90 Neck + P100 Bridge) Amps: 1.Atomic Amps Amplifire Effect Pedals 1. Fulltone Clyde Standard WAH 2. EHX Big Muff Deluxe 3. Way Huge Green Rhino 4. Way Huge Red Llama 5. Bogner Ecstasy Blue 6. Bogner Ecstasy Red 7. TC Spark Booster Effects chain : Guitar --> Fulltone Clyde Standard WAH--> EHX Big Muff Deluxe --> Way Huge Green Rhino --> Way Huge Red Llama --> Bogner Ecstasy Blue --> Bogner Ecstasy Red --> TC Spark Booster --> Atomic Amps Amplifire Guitars:YAMAHA SG1820,YAMAHA SG1802 Pedals:Jerry Cantrell Wah, Bogner Red, Bogner Blue, MXR 5150 Overdrive, Zoom MS-70CDR AMPS:Yamaha THR100, Atomic Amplifire Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσιευμένο 7 Οκτωβρίου 2015 Mια μικρή ανανέωση: Στην κιθάρα χρησιμοποιώ τα εξής: Zvex Fuzz Factory-->Blue Pedals Bluesmaster (Rangemaster clone)-->MXR Blue Box-->WMD Super Fatman envelope filter-->Barber Dirty Bomb-->Catalinbread Semaphore tremolo-->Guyatone MD3 delay Ενώ στο μπάσο είμαι, ακόμα, δωρικός :P :P :P ;D ;D ;D https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση