zappa Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Για ποιο λογο; Μου αρέσει, πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα αλλά δεν το πολυψάχνω. www.facebook.com/pulsedot Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vastrange Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 16 Ιουνίου 2013 Μου αρέσει, πρέπει να έχω κάποιο πρόβλημα αλλά δεν το πολυψάχνω. χαχα! Μιχάλη, ειλικρινά απ'όλα όσα έχεις δε θα πούλαγα τίποτα! Ars longa, vita brevis. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
king of the road Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 gibson sg faded με μαγνήτη Tony Iommi ;D πεταλάκι geartech rp250 AXL Akita AK40 212 λάμπα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kannenas Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 20 Ιουνίου 2013 fender american stratocaster + dimarzio fs1 bridge levinson blade stratocaster body with fender neck marshall jcm800 combo boss ds1 (booster) boss noise gate boss equilizer boss delay elixir nanoweb strings Dunlop Delrin .96mm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_fanis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Πολύ βολικό και τα κάνει όλα. Τα χειρίζομαι όλα απο το midi foot controller. BB preamp Suhr Riot Midi audio switch/looper Payne Labs K-Switch Nova system Boss FV500-L RJM Mastermind Line6 Relay G30 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Ποια ειναι η γνωμη σου για τον g30? Τι καλωδια χρησιμοποιουσες πριν απο αυτο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_fanis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Ποια ειναι η γνωμη σου για τον g30? Τι καλωδια χρησιμοποιουσες πριν απο αυτο? Είναι η πρώτη μου επαφή με ασύρματο σύστημα γιατί πάντα έπαιζα με καλώδιο. Είμαι απόλυτα ευχαριστημένος απο τον ήχο. Έκανα δοκιμές με το καλώδιο και με το G30 και σχεδόν δεν μπορώ να καταλάβω διαφορά. Όσο για εμβέλεια, βόλτες μες στο μαγαζί και στον κόσμο σολάροντας απροβλημάτιστα χωρίς διακοπές , παρεμβολές κοκ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Tι καλωδιο χρησιμοποιουσες πριν? Καποι high end η καποιο απλο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
c_fanis Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Tι καλωδιο χρησιμοποιουσες πριν? Καποι high end η καποιο απλο? Έδω και χρόνια έχω κάτι planet waves. Όχι της σειράς αλλα όχι και high end. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
blackie Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 22 Ιουνίου 2013 Σ'ευχαριστω φιλε!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση