marathon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Power chords! Έτσι...μάλιστα ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 OP Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 ...και όλα αυτά...για να παίζεις ακκόρντα? ;D ;D ΝΑΙ οπως και αυτος αλλωστε που εχει τα εικοσαπλα.... ;D αν και πρεπει να ομολογησω οτι μετα τη μαθητεια μου με τον τζαζο-δασκαλο master sensei Alter,το lead παιξιμο μου εχει αυξηθει υπερβολικα... ;D μαλλον πρεπει να μαζευτω γιατι θα καταληξω σαν τον Μαραθωνα να παιζω elevator lead guitar & sachlophone... ;D www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 γιατι θα καταληξω σαν τον Μαραθωνα να παιζω elevator lead guitar & sachlophone... ;D έχεις πολλά καρβέλια να φάς ακόμα ;D ;D μέχρι να φτάσεις στο σαχλόφωνο φίλος 8) Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kbasilis Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Share Δημοσιευμένο 30 Μαΐου 2013 Καλόπαιχτα και στους δύο :D και κανένα ντοκουμέντο παιδιά Flying High Again Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Λοιπόν να μαι και εγώ. Το παρακάτω είναι το μισό σαλόνι του σπιτιού μου (το άλλο μισό είναι όντως σαλόνι). Αυτά που φαίνονται στη φώτο από αριστερά προς δεξιά: Πανέμορφο και πρακτικό rack 14u κυρίως αποθηκευτικός χώρος. Υπάρχει ένας τελικός Rocktron Velocity 300 και ενα Rocktron Gainiac2 preamp σε περίπτωση που.. Ο υπολογιστής είναι ένα mini mac, τα ηχεία αυτοενισχυόμενα της KRK Rockit5, εξωτερική κάρτα ήχου Line6UX2 και κουμπώνω/παίζω στο Eleven Rack και direct στην κάρτα. Απλά πράγματα. Ο Blackstar που φαίνεται έχει κουμπωμένες πάνω του και τις 2 καμπίνες της Engl που φαίνονται, και είναι σε 4CM με το iPb10 που είναι στο πάτωμα μπροστά του. Οι κιθάρες από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι παρακάτω: Ibanez Andy Timmons Signature Fender Stratocaster YJM signature Japan Fender Stratocaster Ritchie Kotzen sig Jackson DK2 με original floyd rose Gibson Les Paul Standart early 90s Gretcsh Elecromatic με Seymour Duncans SM-3 Gibson Les Paul Custom Kahler early 80s ` Schecter 7string Jeff Loomis sig Κανονικά στη θέση του Eleven Rack είναι το Axe Fx Ultra, αλλά πλέον κάθεται μόνιμα στο studio. Επίσης υπάρχει και μία Ibanez Rg550 η οποία αναπαύεται στη θήκη της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Πώ πώ λεφτά... ::) Αυτά είναι σαλόνια.Όχι τα άλλα μισά. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Shelter Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 η ιερη handwired τριας των ενισχυτων συπληρωθηκε χθες με εναν υπεροχο VOX AC4HW1... ;D απο αριστερα προς τα δεξια :ΜΑRSHALL 1974X,FENDER TWEED DELUXE COPY w/Tonetuby 40/40 speaker,VOX AC4HW1 Και επιστροφή στα πετάλια. ;D Πες καμια γνώμη για τον Tweed dlx copy. Απο την Tele δεν ξεκινάς. Στην Esquire καταλήγεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Stavros_F Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Πώ πώ λεφτά... ::) Αυτά είναι σαλόνια.Όχι τα άλλα μισά. :) Λεφτά?? Που?? Εγώ κιθάρες έχω.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Grey Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Λεφτά?? Που?? Να,εκεί... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2013 Λοιπόν να μαι και εγώ. Το παρακάτω είναι το μισό σαλόνι του σπιτιού μου (το άλλο μισό είναι όντως σαλόνι). Αυτά που φαίνονται στη φώτο από αριστερά προς δεξιά: Πανέμορφο και πρακτικό rack 14u κυρίως αποθηκευτικός χώρος. Υπάρχει ένας τελικός Rocktron Velocity 300 και ενα Rocktron Gainiac2 preamp σε περίπτωση που.. Ο υπολογιστής είναι ένα mini mac, τα ηχεία αυτοενισχυόμενα της KRK Rockit5, εξωτερική κάρτα ήχου Line6UX2 και κουμπώνω/παίζω στο Eleven Rack και direct στην κάρτα. Απλά πράγματα. Ο Blackstar που φαίνεται έχει κουμπωμένες πάνω του και τις 2 καμπίνες της Engl που φαίνονται, και είναι σε 4CM με το iPb10 που είναι στο πάτωμα μπροστά του. Οι κιθάρες από αριστερά προς τα δεξιά είναι οι παρακάτω: Ibanez Andy Timmons Signature Fender Stratocaster YJM signature Japan Fender Stratocaster Ritchie Kotzen sig Jackson DK2 με original floyd rose Gibson Les Paul Standart early 90s Gretcsh Elecromatic με Seymour Duncans SM-3 Gibson Les Paul Custom Kahler early 80s ` Schecter 7string Jeff Loomis sig Κανονικά στη θέση του Eleven Rack είναι το Axe Fx Ultra, αλλά πλέον κάθεται μόνιμα στο studio. Επίσης υπάρχει και μία Ibanez Rg550 η οποία αναπαύεται στη θήκη της. Ειστε πολυ ωραιος κυριε μου! ;D Η Timmons ειναι τοσο κιθαρουκλα οσο φαινεται? το μπρατσο της τι λεει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση