elavd Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Ένα update κι από μένα: GUITARS: > Rockinger Strat 2-tone Sunburst (Bare Knuckle "Mother's Milk" pickups) > Rockinger Tele Candy Apple Red (double bound) > Gibson ES-355 (Bare Knuckle "Stormy Mondays" pickups) > Tokai LS160S Gold Top "Love Rock" "(Lindy Fralin P90 pickups) > Epiphone Hλεκτρακουστική (Jeff Baxter Signature) > Κλασσική Admira AMP: Fender Deluxe Reverb II (1982) EFFECTS > VOX Tonelab SE > Boss RC20 Loop Station STRINGS Elixir .010-046 PICKS Pickboy Carbon Nylon 1.00mm ή Ibanez "Paul Gilbert" MICS Shure SM-58 LCE Shure Beta-58A www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ffmakis Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 3 Δεκεμβρίου 2009 Λόγω της οικονομικής κρίσης, παίζω με αυτό το πεταλάκι καρφί στην κάρτα ήχου, και είμαι αρκετά ευχαριστημένος ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
DaveMurrayJr Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Update και απο μενα(επιτελους! :P) Το παλιο σεταπ αποτελουνταν απο: Cort X6 Zoom GFX8 Fender Frontman 15G Ενα καλωδιο Proel κιθαρα->zoom, και ενα Fernandes(τοσο διαλυμενο που επρεπε να ειναι σε ΠΟΛΥ συγκεκριμενη θεση για να δουλευει) Κιθαρα και ενισχυτης παραμενουν ιδια, με την κιθαρα να εχει πολυ καλυτερο playability απο παλια, καθως με τον καιρο την εμαθα, και την σεταρω πλεον στα μετρα μου. Η Zoom εφυγε, και τη θεση της πηραν τα: Ibanez WD7 Demon Wah -> Χειροποιητο tubescreamer(το οποιο θα αναβαθμιστει με καινουρια pots,βυσμα για μετασχηματιστη, και μικροτερο-ανθεκτικοτερο κουτι) -> Ibanez TK999HT Tubeking -> Boss DD-20 GigaDelay Τελος, τα καλωδια αλλαχτηκαν με Cordial-Neutric plugs. Το παλιο Proel πηρε τη θεση του κατεστραμενου Fernandes. Αυτα :D What frequency are YOU getting? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 το βασικό setup και από μένα: -Gibson Les Paul 1994 Classic w/EMG 81/85 -Schecter C-7 Helleraiser w/EMG 707TW -Marshall JVM 410H 100w w/ENGL Z-12 Midi Footcontroller -Marshall 1960A 4x12 -Boss TU-2 Τuner -Ibanez Wheeping Demon Wah -SIB! Echodrive red Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
georgekz750 Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 21 Δεκεμβρίου 2009 Να 'μαι και γω! GUITARS -1984 Fender American Standard Stratocaster (αλλαγμενο pickguard σε HSS) -1979 Fender Stratocaster -Gibson Les Paul BFG Gary Moore 2009 -Ovation celebrity -Bach Telecaster -Yamaha κλασικη AMPS -Fender Silverface Deluxe Reverb (Αρχαιο και του χρωσταω ενα καλο σερβις ;)) -Κεφαλη Handmade by TELEGUN -Ενας τελικος soundtech (ειχαμε περασει και μια αντιλαμπατη εποχη καποτε-ολοι κανουμε λαθη ;D) -Κεφαλη Blackheart Little Giant (εχουμε και γειτονες) -2 καμπινες Marshall 1922 -Το τελευταιο αποκτημα Bogner Alchemist Head FX-Preamps -Boss DS-2 -Boss OD-2 -Boss DD-3 -Boss GE-7 -Boss CS-3 -Boss PH-2 -Digitech Legend2+Control One (Αυτα εχουν παροπλιστει εδω και χρονια) -Tech 21 XXL -Line 6 POD2 -Morley Wah Vai 2 (Bad Horsie) -Radial True Bypass EFX Καλωδια Εκτος απο 2 Monster cables,τα υπολοιπα ειναι καλης ποιοτητας (klotz-belden κλπ) με neutrik βυσματα και κολλημενα απο τα χερακια μου (αφου δεν ξερουν να παιζουν κιθαρα ας φανουν καπου χρησιμα ;D) Αυτα μαλλον ως προς τα κιθαριστικα, τα ηχοληπτικα (μικροφωνα - outboard κομπρεσσορες-εφφε κλπ, μονιτορς ,καρτες ηχου κλπ κλπ κλπ) δεν βρισκω λογο να τα αναφερω γιατι ανανεωνονται τακτικα και... βαριεμαι ;D ;D ;D! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mustafank Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Guitars[shadow=red,left][/shadow] Epiphone Les Paul Special II Hohner acoustic guitar Amps Marshall valvestate VS15 Mega GL15 Effects Little Big Muff https://morphinesocialclub.bandcamp.com/releases https://www.facebook.com/churchofmangr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
alexisgt Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 22 Δεκεμβρίου 2009 Guitars MusicMan Petrucci Mystic Dream ESP Horizon FR ESP Horizon Custom '87 Ibanez Prestige rg1570 MRB (humbuckers απο EBMM Petrucci) Schecter C1 Hellraiser FR Rockinger Stratocaster Epiphone Les paul Custom (EMG 81-85) Amps Marshall JCM900 50w Combo Laney LC15R Effects Vox Tonelab SE Line 6 Pod XT Live Strings Ernie Ball Hybrid Slinky 9-46 Picks Dunlop Jazz III Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
aris 17561 Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 26 Δεκεμβρίου 2009 ΚΙΘΑΡΕΣ FENDER STRAT AMERICAN DELUXE FENDER START MEXICO JACKSON KING V AMERICAN ESP HORIZON BCRICH WARLOCK DELUXE GIBSON LES PAUL AMERICAN IBANEZ S320 CYCLONE AAA !!!! ΕΧΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΙΘΑΡΑ ΤΟΥ GUITAR HERO . ΜΕΤΡΑΕΙ ?????? AMPS MARSHALL 30 WATT PEAVEY 100 LINE 6 SPIDER 3 75 WATT PEDALS BCB 60 ΚΑΙ ΨΑΧΝΩ ΕΝΑ RACK TC ELECTRONICS G FORCE (ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΑΣ ΕΝΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ) ΚΑΛΩΔΙΑ DIMARZIO http://www.youtube.com/user/aris17561 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ndnikola Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 29 Δεκεμβρίου 2009 Ένα update και από μένα! Κιθάρες! fender highway one strat fender baja tele (μόλις μου ήρθε και δεν θέλω να την αφήσω κάτω!) yamaha slg100n taylor 314 ce taylor 355 ce Ενισχυτές! alden 35r full tube modded by kourbis peavey nano valve behringer ultracoustix 900 Effects! vox tonelab le zoom a 2.1u Keys! alesis fusion 8hd Misc! m-audio firewire solo shure sm 58 behringer xenyx 1002 fx Picks and cables ... ...are of the cheapest kind! Αυτά προς το παρόν! http://www.lustinger.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fizur Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Share Δημοσιευμένο 30 Δεκεμβρίου 2009 Ας δωσω και εγω το στιγμα μου ΚΙΘΑΡΕΣ Κλασσικη Aria (την τουμπαρα) Epiphone SG lefty Framus Diablo 7string custom shop lefty ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ Marshall AVT275 150W (το ξερω... :-X >:() Laney Hardcore (και καλα) 15W ΠΕΤΑΛΑΚΙΑ Ζοοm Ultra Fuzz UF-01 ElectroHarmonix Small Stone (και πολυ stonerιλα! :P ) Misc Berhinger κονσολιτσα 4 υποδοχων (νομιζω...) Ε-mu 1212m Cables handmade by my friend and me καθως και οτι παλιο καλωδιο πεταμενο συνανταω στο δρομο μου... Αυτα προς το παρον, αλλα θα επανελθω! Γιορτες ερχονται, τα ευρω αλλαζουν χερια, ξερετε πως παει η δουλεια... ::) Ο.ψ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση