MakisSRV Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Γεια και από εμένα, τον καινούριο :D well, well, well: Κιθάρες: Fender strat 68' reverse limited edition Fender strat standard (μαγνήτες rio grande, για blues οτι πρέπει) Ibanez SA-120 Ενισχυτές: Kustom Defender Marshall mg 30dfx Laney Hardcore Πεταλάκια: MXR dyna comp MXR phase 90 T-REX Mudhoney Ibanez TS9 DUNLOP crybaby original GCB 95 JAM Rooster Boss dd-3 Boss ch 1 Πένες: Dunlop heavy Καλώδια: PRO SNAKE Patch Klinke Winkel (για Πεταλάκια) CORDIAL CSI 3 PP-175 (ενισχυτή, κιθάρα) Με αυτά είμαι υπερκαλυμένος ;D 8) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marmelaki Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Με αυτά είμαι υπερκαλυμένος ;D 8) Υπαρχει ποτε υπερκαλυψη εξοπλισμου και κιθαρων? :o Εγω ποτε δεν ειμαι καλυμμενος.... ;D 8) Προς το παρον εχω αυτες τις κιθαρες: Ακουστικες: Martin BC Rich Takamine Tanglewood (Ηλεκτρακουστικη) Ηλεκτρικες: Fender Tele Lite Ash Fender Deluxe Super Strat Ibanez RS300 Cort M520 Cort LCS-2 απο πεταλακια ξεφορτωθηκα καμποσα και εχω μεινει με καμια 10αρια ενισχυτες δεν εχω της προκοπης (Vox AD30VT και Sears & Roebuck LA-15) μηπως να σταματησω να παιρνω κιθαρες και να ξεκινησω με ενισχυτες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
left paul Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 30 Ιανουαρίου 2008 Κι εγώ καινούριος είμαι, Καλησπέρα στήν παρέα. Θα γράψω τα κυριότερα κατά σειρά αγοράς: Κιθάρες: Gibson les paul custom '68 fender stratocaster standard '84 music man stig ray 1 yamaha ηλεκτροακουστική Ενισχυτές: Roland jazz chorus 160 (4x10) Marshall jcm900 κεφαλή Marshall lcm900 καμπίνα (4x12) Mesa/Boogie dual caliber DC-3 Εφφέ: Boss micro rack series system (σχεδόν όλη τη σειρά) Boss GT-6 Hughes & ketner - metal master (λαμπάτη). Καλώδια: jorge 'l Αυτά από μένα. :) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
if_it_is Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 Share Δημοσιευμένο 31 Ιανουαρίου 2008 ααααααα ρε φίλε πού τον βρήκες τον Roland jazz chorus 160 έπαιξα σε 2 πρόβες μαζί του κ το εργαλείο σκίζει!! ένα όνειρο τρελό, τιριριρι, όνειρο απατηλό, τιριριριρι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prog13 Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 13 Μαρτίου 2008 Κανενας μπασιστας ρε παιδιααααααααααα Ιδου η φτώχεια μου: ΜΠΑΣΣΑ:4 χορδα 1)Fender jazz bass mexico με μαγνητες Fender jazz bass vintage '62 2)Fender BG29 ηλεκτρακουστικο 3)Vera cruz ηλεκτρακουστικο(τρελαινομαι!!!!) ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ: 1)Κεφαλη Ampeg SVT 3 PRO 2)Καμπινα SWR Son Of Bertha 1x15" 3)LANEY combo 25w(παροπλισμενος) ΠΕΤΑΛΙΑ: 1)Boss Fuzz 2)Boss Flanger 3)Fender tuner 4)Pedaltrain hard case(προς πωληση,υπαρχει αγγελια) Fender Jazz Bass+Spector=bass Ampeg+Mesa/Boogie=amp Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
panos1984 Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 -update- ΚΙΘΑΡΕΣ • Fender American Deluxe Strat (50th Anniversary) • Fender Fatstrat standard (w/ Fender cs texas special neck/middle pickups, Seymour Duncan JB humbucker –split-, tusq nut) • Epiphone Les Paul standard (w/Gibson PAF '57 pickups) • Ibanez AF95-VLS hollow body • Takamine EG 530 SC electric/acoustic • Dicente Sanchis classical ΕΝΙΣΧΥΤΕΣ • Fender Pro Reverb ’70 silverface, 40W (/w 2x12’ Eminence Tonker 160W) • Fender Deluxe DSP, 90W ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚA • Boss GT-6 multi-effect processor • Electro-Harmonix Big Muff π • Vox Cooltron Duel Overdrive (w/ 12AU7tube) • ProCo Rat 2 (w/original chip) • JAM Tube Dreamer 58 (w/ High Gain footswitch) • JAM DynassoR compressor • JAM custom wah • JAM Waterfall (chorus & vibrato) • Alesis M-EQ230 stereo graphic equalizer • Boss GE-7 equalizer • Boss EV-5 expression pedal • Boss AB-2 switcher • Behringer AB-200 dual switcher • Behringer UB1202 FX mixer • Behringer XM 8500 dynamic mics (x2) (w/stands) EΞΑΡΤΗΜΑΤΑ • Jim Dunlop 210 slide • E-Bow plus • Shub capos C1 & C2 (for electric/acoustic & classical guitars) • Ernie Ball 0.10 strings (solid body electric guitars) • GHS 0.12 flatwound strings (hollow body guitars) • Adamas or D'addario 0.11 strings (acoustic guitars) • Klotz, Belden cables with neutrik x-series plugs • Electroharmonix pedal case • Dunlop Tortex 1.00 & 1.14 teardrop picks συντομα θα προστεθει και το TC electronics ND-1 Nova Delay.. αντε να δουμε... "Everything should be made as simple as possible, but no simpler" (except my pedalboard) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ex-Smurflord Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2008 Σαν τον φτωχό ξάδερφο αισθάνομαι όταν βλέπω αυτό το thread... :( Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
vibra Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Κιθάρες: Fender Stratocaster (USA) του 1987 Ibanez S470DXQM Ενισχυτές: Carlsbro Glx 150 (2x 75w 2x12 stereo chorus) Marshall Valvestate 10 Εφέ: Zoom G2 Zoom 505 Digitech Grunge Behringer Hell Babe Wah Το Καλοκαίρι προβλέπεται και μια ηλεκτρακουστική! Αυτά! ;) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Ανανεωνω και εγω τον εξοπλισμο μου μιας κ εγιναν μερικες μικροαλλαγες ;D λοιπόν εχουμε και λεμε: Κιθάρες: ESP M-II /w Dimarzio (tone zone-paf pro) Schecter C7+ Scehcter C7 Jackson RR3 /w Dimarzio (X2N-air norton) PRS Soapbar II Epiphone Les Paul Custom Πετάλια: Digitech Bad Monkey BBE Sonic Stomp Ενισχυτές: Laney GH50L (ουσιαστικα το βρωμικο καναλι του vh100r αλλα σε 50watt :)) Rack: Rocktron Piranha Line 6 Pod Pro Tc Electronics G-Major Marhall 9100 Midi: Axon AX-100 MKII Roland GK-3 Καμπινες: Framus 212 Randall 412 Χορδές: Ernie-ball 10άρες Πένες: Dunlop Big Stubby Κάρτα ήχου: Tascam US-428 Monitor Ηχεια: Tascam VLX5 -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Share Δημοσιευμένο 3 Απριλίου 2008 Κι εγώ καινούριος είμαι, Καλησπέρα στήν παρέα. Θα γράψω τα κυριότερα κατά σειρά αγοράς: Κιθάρες: Gibson les paul custom '68 fender stratocaster standard '84 music man stig ray 1 yamaha ηλεκτροακουστική Ενισχυτές: Roland jazz chorus 160 (4x10) Marshall jcm900 κεφαλή Marshall lcm900 καμπίνα (4x12) Mesa/Boogie dual caliber DC-3 Εφφέ: Boss micro rack series system (σχεδόν όλη τη σειρά) Boss GT-6 Hughes & ketner - metal master (λαμπάτη). Καλώδια: jorge 'l Αυτά από μένα. :) Εντυπώσεις απο τον Caliber;;; :) :) You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση