michelangel Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Σεπτεμβρίου 2007 Να σας γνωρίσω και εγώ το δικά μου "παιδιά" (αν και άνευ κιθάρας): Πιάνο: Grotrian Steinweg (όρθιο) Keyboards: Yamaha P-150 (88 keys), Korg M1, EMU Xboard61 Κάρτες ήχου: Lynx Two A, M-Audio 192 Ηχεία: 1 ζευγάρι Genelec 8030 (near field monitors) Ακουστικά: Sennheiser HD600, HD212Pro, AKG271 Μικρόφωνα: AKG C4000B, Sennheiser E945 Προενισχυτής Μικροφώνου / DI: UA Solo/610 Διάφορα: M-Patch 2 Passive Volume Control, AKAI MDP24 Drum Pad / Midi Control Unit, YAMAHA MG10/2 Mixing Console, EMU XMidi 2x2 Interface, Roland SC-88 midi module PC: Asrock ConRoe 945G-DVI m/b, Core 2 Duo 6400, 2GB/667 RAM, 3 σκληροί (120, 320, 500GB) + ένας εξωτ. 250GB, Nvidia 7600GS, 2 17'' TFT, UPS www.myspace.com/michalismusic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 για να γνωριστουμε... με λενε Γιωργο και ειμαι μαλλον φετιχιστης παρα παιχτης. λοιπον κιθαρες ---------- fender stratocaster america with golden laces fender stratocaster clasic 60 fender telecaster ibanez strat silver series 1976 ibanez sz 320 gibson double cut pro wasburn hb 35 prs se custom epiphone les paul standard squire strat harley benton ''tele'' harley benton ''prs'' xaviere xv 800 tele μπασο -------- ovation aplause harley benton ηλ/ακουστικες ------------- epiphone j200 ovation celebrity yamaha 340 cort 100 collins harley benton eko 12 ranger ενισχυτης ------------ marshall 50 master lead πεταλια ------= zoom gfx 1 dot distortion sustainer compresor πληκτρα --------- yamaha sy 22 m audio 66 casio ... ΑΥΤΑ... Kαι παντα ζουμε με την ελπιδα για καλυτερες μερες.... :) :D one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NicolasAth72 Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 5 Οκτωβρίου 2007 γιωργακη φάλτσεεεε νομιζω οτι χρειαζεσαι κανα ενισχυτη παραπάνω! σε βρισκω λιγο "ανεξόπλιστο". ντροπη! :D :D https://www.facebook.com/automaton.athens Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
faltsoo Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 αυτα μου λετε και θα με βαλεις στα εξοδα παλι ... one more pls .... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Επειδή άλλαξαν αρκετά, βάζω νέα λίστα: Kιθάρες: Gibson sg Standard LE (αρχές δεκαετίας 70) Butterscotch Telecaster (goeldo parts), Haussel pickups Fender american deluxe Fat Strat (1998) modified tremolo and NO lsr nut Peavey T60 (1979) Epiphone G400 OLP evh (απίστευτο παιχνίδι!) Alhambra 4c κλασσική Fender Mustang Bass (short scale) late 70's Eνισχυτές: KOCH studiotone (head & 2x12 καμπίνα) Fender Blues Deville 2x12 (OXI ο hot rod deville!) Fender Deluxe 112 + (1x12) effects: vox tonelab SE with Flightcase Boss ME50 Πετάλια: RMC picture wah JAM pedals pedalboard (2 tube dreamers, Tremolo, Booster, A/B switch) JAM pedals Dan comp JAM pedals Dynassor JAM pedals Rooster Booster George Dennis wha Proco Rat (το παλιό, χωρίς λαμπάκι) Korg xpv10 volume/expression boss ds2 turbo distortion boss bf2 flanger boss tr2 tremolo boss rv5 reverb-delay boss ls2 line selector boss tuner τροφοδοσία σε όλα τα πετάλια από το one spot αν και όχι πληκράς, έχω και ένα original hammond, δίσκαλο, με μπάσσα στα πόδια...!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 OP Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Και εδω αλλαξανε μερικα πραγματακια (στο δρομο προς την απλοτητα.... :lol: ) ΚΙΘΑΡΕΣ 1.WARMOTH 62 CUSTOM TELE COPY W/ LINDY FRALLIN PUPS 2.WARMOTH/ALL PARTS 52 CUSTOM TELE COPY W/ S.D ANTIQUITIES 3.1964 CRUCIANELLI "Elite" (1 pickup slide guitar) 4.1971 FENDER TELECASTER 5.FENDER 62 AMERICAN Vintage JAZZMASTER RI 6.Fender 62 AMERICAN Vintage RI JAGUAR 7.LAKEWOOD MP1 ACCOUSTIC ΜΠΑΣΟ FENDER STING SIGNATURE P EFFECTS: δυο SETUPS: 1.VOX TONELAB SE & T REX NOVA COMPESSOR 2.VOX TONELAB SE (διαφορετικη απο την αλλη μια και εχω δυο αφου αν χαλασει την κατσαμε τη βαρκα....:) ) & JAM DYNOSSOIR COMPRESSOR ENIΣΧΥΤΕΣ MESA BOOGIE MARK I (W/ EMINENCE DELTA PRO) (τελικα χωρις ΜΒ δε ζω... :) ) KOCH STUDIOTONE 1X12 COMBO HARLEY BENTON GA5H & EPIPHONE 1X12 VALVE JR.CABINET ΧΟΡΔΕΣ D ADDARIO EXL 010-046 ή 011-049 PYRAMID PHOSPHOR BRONZE 012-054 PYRAMID BASS ROUNDWOUND (045-0105) ΠΕΝΕΣ DUNLOP ULTEX 0.73 ΚΑΛΩΔΙΑ GEORGE L's (Studio), SOMMER XXL (Live) www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
prang Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 μα έλεος!!!! Μερικές ερωτήσεις για τον frunobulax. 1.Από ποιο μέχρι ποιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος εκτείνεται το σπίτι σου;; Πιστεύω καταλαμβάνεις 3 χρονικές ζώνες.. 2.Πού βρήκες όλα τα λεφτά για να αγοράσεις τόσο εξοπλισμο;; Εγώ (16 χρονών βέβαια αλλά εισοδηματίας) μετά βίας κερδίζω κανένα πεταλάκι το 6μηνο. 3.Τα χρησιμοποιείς όλα αυτά;; Δηλαδή, άμα γουστάρεις και θες να κάτσεις να τζαμάρεις μόνος σου, τα συνδέεις όλα αυτά;; 4.Ρε μήπως έχεις κανένα home studio εξοπλισμένο και μας κάνεις πλάκα;; 5.Ρε μήπως μετά τόσου εξοπλισμού χάνουμε λιγάκι την έννοια της μουσικής;; 6.Πόσων χρονών είσαι;; Οι εσκιμώοι παίζουν με ξυλάκια ρε παιδιά.. Ευχαριστώ, περιμένω περίεργος απάντηση!! Καμία ειρωνία στα παραπάνω, πληροφοριακά ρωτάω έτσι!!! http://sfyraki.blogspot.com/ - Tom Still Waits Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator harilatron Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Moderator Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Prang, τι είναι αυτά ρε συ? Θα πω του Boukaw να σου ρίξει ξύλο Μεσολογγίτικο :lol: :lol: Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 μα έλεος!!!!Μερικές ερωτήσεις για τον frunobulax. 1.Από ποιο μέχρι ποιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος εκτείνεται το σπίτι σου;; Πιστεύω καταλαμβάνεις 3 χρονικές ζώνες.. 2.Πού βρήκες όλα τα λεφτά για να αγοράσεις τόσο εξοπλισμο;; Εγώ (16 χρονών βέβαια αλλά εισοδηματίας) μετά βίας κερδίζω κανένα πεταλάκι το 6μηνο. 3.Τα χρησιμοποιείς όλα αυτά;; Δηλαδή' date=' άμα γουστάρεις και θες να κάτσεις να τζαμάρεις μόνος σου, τα συνδέεις όλα αυτά;; 4.Ρε μήπως έχεις κανένα home studio εξοπλισμένο και μας κάνεις πλάκα;; 5.Ρε μήπως μετά τόσου εξοπλισμού χάνουμε λιγάκι την έννοια της μουσικής;; 6.Πόσων χρονών είσαι;; Οι εσκιμώοι παίζουν με ξυλάκια ρε παιδιά.. Ευχαριστώ, περιμένω περίεργος απάντηση!! Καμία ειρωνία στα παραπάνω, πληροφοριακά ρωτάω έτσι!!![/quote'] Εγω πάλι πιστευω πως δεν έχω μεγάλη λίστα απο πραγματα....! Έχω δει στο νοιζ...!!!!! τεράστιες λίστες... Λοιπον είμαι 36 χρονών και παίζω με μπάντες απο τα 16... κάποια πράγματα τα έχω απο τότε, τα περισσότερα όχι. Στο σπίτι μου, ειδικά στον χώρο που τα φυλάω ασφαλή (έχω 2 μωρά, αυτο τα λέει όλα!!!) γίνεται χαμός!!! πλέον οριακά χωράω!!!! Για το που βρήκα τα λέφτα.... κατ'αρχήν δουλευω και 2ον δεν είναι τοοοσο ακριβά τα πράγματά μου!!! Δεν τα συνδέω όλα μαζί, δεν χρειάζεται... κάνουν διαφορετικά πράγματα το κάθε ένα... έχω 2-3 διαφορετικά σετάπ με αυτά, επειδή παίζω συνέχεια live... Για το αν χάνεται η έννοια της μουσικής με όλα αυτά που έχω... θα σου απαντήσω αν κάποιος μου πεί με σαφήνεια την έννοια της μουσικής και πως αυτη χάνεται όταν έχουμε πολλά πράγματα, και πληθώρα ήχων.... Επίσης.... δεν καταλαβαίνω γιατί θαυμάζουμε τόοοοοσο πολύ τους ξένους καλλιτέχνες (που ακούει ο κάθε ενάς μας) για το ποοοοοσο πολλά και καλά πράγματα έχουν, αλλά δεν πρέπει να τα έχουμε κι εμεις!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
frunobulax Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 8 Οκτωβρίου 2007 μα έλεος!!!!Μερικές ερωτήσεις για τον frunobulax. 1.Από ποιο μέχρι ποιο γεωγραφικό μήκος και πλάτος εκτείνεται το σπίτι σου;; Πιστεύω καταλαμβάνεις 3 χρονικές ζώνες.. 2.Πού βρήκες όλα τα λεφτά για να αγοράσεις τόσο εξοπλισμο;; Εγώ (16 χρονών βέβαια αλλά εισοδηματίας) μετά βίας κερδίζω κανένα πεταλάκι το 6μηνο. 3.Τα χρησιμοποιείς όλα αυτά;; Δηλαδή' date=' άμα γουστάρεις και θες να κάτσεις να τζαμάρεις μόνος σου, τα συνδέεις όλα αυτά;; 4.Ρε μήπως έχεις κανένα home studio εξοπλισμένο και μας κάνεις πλάκα;; 5.Ρε μήπως μετά τόσου εξοπλισμού χάνουμε λιγάκι την έννοια της μουσικής;; 6.Πόσων χρονών είσαι;; Οι εσκιμώοι παίζουν με ξυλάκια ρε παιδιά.. Ευχαριστώ, περιμένω περίεργος απάντηση!! Καμία ειρωνία στα παραπάνω, πληροφοριακά ρωτάω έτσι!!![/quote'] by the way, η λίστα του superfunk είναι πολυ πιο εντυπωσιακή (βρίσκεται κάτω απο τη δική μου)... τι σου κάνει τόση εντύπωση στα δικά μου????? οι εσκιμώοι παίζουν με ξυλάκια...??? μα... δεν είμαι εσκιμώος.... :D :D :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση