mixlad41 Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Ρε παιδιά τράπεζες κλέβετε????Που τα βρίσκετε τα λεφτά και έχετε αγοράσει της Παναγιας τα μάτια...? Εγω έχω: Κιθάρες (Σε κανα μήνα) μια Les Paul Custom (Warmoth) Fender Lite Ash Telecaster Squier Showmaster(Που θα φάει πούλημα) Κλασσικη Alhambra Ενισχυτές Line6 Spider II 75 Ενα μικρό μούφα Starfire Marshall Valvestate 15 παλιό Εφφε Zoom GFX-5 Cry Baby Wah Boss Πεταλακι Distortion Λοιπα 1 μικροφωνo Sennheiser 1 Shure Και μια κονσολίτσα Phonic Α, και ένα ευφώνιο και δυο φυσαρμόνικες (και μια φλογέρα) Αι έϊντ νο σέϊντ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kkaravolas Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 2 Φεβρουαρίου 2007 Λοιπόν ας παραθέσω κι εγώ τον εξοπλισμό μου... Κιθάρες-ενισχυτές-πετάλια 1.Ηλεκτρική Epiphone SG Ταυράκι 2.Ηλεκτροακουστική Martin 00CXAE 3.Η καλή μου κλασσική είναι χειροποίητη από τον πατέρα μου(κουφό εεεε)! 4.¶λλες 3 κλασσικές που είναι για τα μπάζα :D 5.Ενισχυτής Randall RG75 75 Watt combo 6.Ενισχυτής Force CD-100 10 Watts 7.Πολυεφέ Digitech RP-80 Εξοπλισμός home-studio 1.Κονσόλα Behringer Eurorack UB2442FX-Pro 2.Δύο πυκνωτικά μικρόφωνα Behringer B-2 και ένα C-1+βάσεις κλπ 3.Ενεργά μόνιτορ Behringer Truth B2031A 4.Πολλααά μέτρα καλώδια XLR και καρφί-καρφί 5.Ενεργά DI 6.Ψηφιακός εγγραφέας Edirol-R09 και σιγά σιγα θα προστεθούν κι άλλα..! :wink: http://www.prejudicereborn.com Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Ενισχυτες : -Peavey Studio PRO 112 – 65watts Μα δεν είναι ενισχυταράς;; :D :D :lol: Και εγω τον έχω αυτόν για backup :wink: You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
takissam Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 3 Φεβρουαρίου 2007 Ενισχυτες : -Peavey Studio PRO 112 – 65watts Μα δεν είναι ενισχυταράς;; :D :D :lol: Και εγω τον έχω αυτόν για backup :wink: Yup!!! Ενισχυταρας!!!χεχεχε.... και με πολυ δυνατο βρωμικο!!! \m/ :twisted: p.s. ναι και μια φωτο απο το Pedal Board... http:// http://www.noiz.gr/modules.php?op=modload&name=4nAlbum&file=index&do=showpic&pid=269&orderby=dateD OMEGA MONOLITH Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nikos0937 Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 7 Φεβρουαρίου 2007 ¶ντε να γράψω και εγώ Κιθάρες Ibanez RG 270 (η πρώτη μου, την έχει ο μικρός μου αδερφός για να το παίζει μούρη στα γκομενάκια του γυμνασίου) Parker Nitefly PBK Ενισχυτές κτλ Peavey 15w (που χρόνια τώρα είναι έπιπλο για την τηλεόραση) Marshall AVT-2000 100W Marshall Jmp-1 Mesa Boogie 2:50 Effects Boss MT-2 (άχρηστο για πολλά χρόνια) Boss GT-8 Rocktron Intellifex Budda Wah S.Talker Talk Box Korg DT-10 tuner Shure Sm57 Eίχαμε στο σπίτι και μια κλασσική από χαρτοπολτό από το Jumbo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Clouseau Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Share Δημοσιευμένο 16 Φεβρουαρίου 2007 Τύμπανα Premier αγορασμένα το 1980 (όχι απο μένα) δέρματα,πετάλια premier πιάτα όλα paiste,zildjan Κιθάρες Yamaha pacifica 112 Epiphone ακουστική (σπασμένη) Πετάλια DOD Punkifier FX76 Danelectro DJ10 Grilled Cheese Distortion Big Muff -Russian- Digitech Bad Monkey Διάφορα Bass Washburn Lyon M-audio Keystation 61es Midi keybord μεκαψες Δυναμικό μικρόφωνο των 30ευρώ μεκαψες Βιολί μεκαψες (παίζει μια χαρά δλδ) Μπακέτες vic firth 5A,5B και zildjan 5B Ενισχυτή Samick 10W Presonus Tubepre Καλώδια Spectraflex Klotz Βύσματα Neutrik Όπως βλέπετε περισσότερη σαβούρα δε μπορούσα να μαζέψω :D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Λιγα πραγματακια... κιθαρες σε κανα δυο μερες περιμενω gibson les paul studio απο θωμα κλασσικη alambra ηλεκτρικη squier ενισχυτης line6 spiderII 75watt πεταλακια boss mega distortion dunlop cry baby gcb95 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
RoPe Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 αααα...και ξεχασα ηλεκτροακουστικη fender Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Vrass Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Κιθάρς: ESP-LTD M350 Epiphone Explorer Gothic Αμπλιφάϊερζ: Marshall JCM900 combo2*12 Leem 30W (σε ένα ντουλάπι ξεχασμένος) Εφέκτ Πένταλζ: Boss MT2 Metal Zone (παρατημένο...) Βoss OD2R Turbo Overdrive (για boost) Boss DD20 Giga Delay Κέϊμπλζ: George L's αυτα.. Fender να πιάνεις, Harley Benton να γίνεται... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
plusyear Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Share Δημοσιευμένο 14 Μαρτίου 2007 Βλεπω τοσα καλουδια κ ειπα να μπω κ εγω στο κολπο Ειμαι βεβαια λιγο πιο ψηφιακος αλλα μ'αρεσει :wink: αραδιαζω λοιπον Κιθαρες ESP m-II Deluxe /w Tone zone & Paf Pro Jackson RR3 /w Tone Zone & Air Norton Harley Benton 7 string Raimundo mod.45 (κλασσικη πρεπει επιτελους να παρω καμια κλασσικη της προκοπης) Μπασσο Ibanez SRX300 Ενισχυτες-Εφφε κτλ κτλ Line 6 - Vetta I->II combo2*12 Behringer - LX1200H Boss - GT-8 Randall 4*12 closed Behringer - FCB1010 Μ-Audio Keystation 49 -=Dream Within A Dream=- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση