SONICSPOT Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 Share Δημοσιευμένο 23 Αυγούστου 2006 ασχετο αλλα παρτε και το δικο μου list... STUDIO MIXERS : YAMAHA PROMIX 01 BEHRINGER 1882 FX MONITORS : BEHRINGER THRUTH B2031 FX UNITS : ALESIS MIDIVERB 4 ALESIS QUADRAVERB PLUS BBE SONIC MAXIMISER COMPRESSION : BEHRINGER MDX2200 SYNTHS : YAMAHA CS6X SYNTH NOVATION K-STATION ROLAND SH - 101 ROLAND ALPHA JUNO 2 ROLAND DJ-70 MKI EMU EMAX 2 CASIO CZ 101 YAMAHA SY - 35 CASIO VL-1 JVC KB-500 KEYBOARD ROLAND JX-305 CASIO HT-700 RACK MODULES : YAMAHA TX81Z YAMAHA FB-01 ROLAND D-110 ROLAND JV-880 ROLAND JP-8080 ROLAND U-110 KAWAI K1R KAWAI K3R KAWAI K4R KORG 05R/W AKAI SG01V QUASIMIDI TECHNOX QUASIMIDI QUASAR + TRE BOARD PHILIPS PMC 100 COMPOSER SAMPLERS : AKAI S01 SAMPLER AKAI S2000 SAMPLER AKAI Z4 SAMPLER AKAI S3000XL SAMPLER AKAI S1000 SAMPLER CASIO FZ10M SAMPLER EMU 6400 ULTRA SAMPLER COMPUTERS : ATARI 520 STFM + MONO MONITOR PC P4 - 1GB RAM 200GB HD WITH EMU0404 SOUND CARD RUNNING CUBASE SX T-RACKS - WAVELAB - SOUNDFORGE - ABLETON LIVE 5 ACID - ABSYNTH 3 VANGUARD V-STATION AND LOTS OF OTHER VST RECORDER : PHILIPS CDR-951 HARDWARE CD RECORDER MIDI INTERFACE : M-AUDIO 4X4 MIDI INTERFACE EXTERNAL STORAGE : USB FLASH DISK 3X100MB IOMEGA ZIP SAMPLE CDS : VARIOUS FORMATS - AKAI WAV AUDIO - AROUND 20 DISKS ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Hawaiis Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 1 Σεπτεμβρίου 2006 Οριστε και το δικο μου φτωχο list........... GUITARS....... B.C.Rich Warlock NJ Jackson Dinky Pro AMPS..... ENGL Fireball CABS...... ENGL Pro E-212-VH EFFECTS..... LEXICON MPX-550 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
beano Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχας τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς (σαν newbie στο noiz) σε όλους τους συναδέλφους.. Παραθέτω λοιπόν μέρος του εξοπλισμού μου με τον οποίο τη βρίσκω περισσότερο.. 1963 Fender Stratocaster, 1963 VOX AC30, SIB Varidrive, SIB Echodrive Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
SONICSPOT Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 8 Σεπτεμβρίου 2006 αυτο ειναι και το καλυτερο τελικα ...να την βρισκεις με τον εξοπλισμο σου και να τον μαθαινεις οσο γινεται καλυτερα... :lol: ead, Follow or Get out of the way !! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
elavd Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχας τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς (σαν newbie στο noiz) σε όλους τους συναδέλφους.. Παραθέτω λοιπόν μέρος του εξοπλισμού μου με τον οποίο τη βρίσκω περισσότερο..1963 Fender Stratocaster' date=' 1963 VOX AC30, SIB Varidrive, SIB Echodrive[/quote'] www.facebook.com/YourPaintedSmile Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fenderiarhs Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 με καθυστερηση αναλογη του ραταπλαν Κιθαρες: 93 Fender american standard(emg 85/sa/sa) 95 SRV Fender signature strat 2002 Fender strat special floyd rose hss (πλεον το floyd ειναι παρελθον εχει απλο vintage tremolo) 86 hamer chapparal custom(set neck) Eνισχυτες Μesa Boogie DC5 combo Marshall tsl 601 combo Fender hot rod deluxe Λοιπα Rocktron replifex Behringer fcb 1010 Proco rat (εν αναμονη μετατροπης με το σωστο lm308 τσιπακι) Βοss blues driver Boss cs3 compressor Boss CE 2 chorus Boss ME-50 ELECTROHARMONIX deluxe electric mistress 2 things are infinite:the universe&human stupidity Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
beano Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 9 Σεπτεμβρίου 2006 Καταρχας τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς (σαν newbie στο noiz) σε όλους τους συναδέλφους.. Παραθέτω λοιπόν μέρος του εξοπλισμού μου με τον οποίο τη βρίσκω περισσότερο..1963 Fender Stratocaster' date=' 1963 VOX AC30, SIB Varidrive, SIB Echodrive[/quote'] Θα γίνει σύντομα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Betty The Raccoon Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 11 Σεπτεμβρίου 2006 Παραθέτω και το δικό τώρα που πιάνει πλέον πάνω απο 2 σειρές :lol: Guitar Custom made Ibanez style EMG81-SA-89 Extra jumbo frets Floyd Rose 11-52 Labella Strings Amps Peavey Triple XXX Head Peavey Studio Pro 112 Cabinets Peavey Triple XXX 412 Slanted Effects Digitech Whammy Digitech HyperPhase Digitech DigiDelay Digitech TurboFlange Digitech Multichorus Digitech SynthWah Boss GE-7 Dunlop CryBaby Accesories Dunlop Ultex 1mm Picks Cordial Cables Neutrik Plugs You are wrong f**ked and overatted... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ritchie22 Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Σαν νέος και εγω του noise ας γράψω τον ταπεινό μου εξοπλισμό: Gibson SG Special Faded (πριν κάνουν τον έβενο στην ταστιέρα rosewood) Εντος μήνα μια lakewood MP14 (μαλλον) Marshall AVT-50 Πετάλια: Vox Wah Dunlop Fuzzface Proco You Dirty Rat Danelectro Coolcat Τα Καλώδια είναι φτιαχτά (Proel σώμα Neutrik βύσμα) Πένες Dunlop Ultex 1.0 Χορδές Gibson 10αρες η DR 11αρες Ακόμα προσπαθω να ξεφορτωθώ εδώ και 2 χρόνια μια πεταλιέρα Boss Me-50 (τουλάχιστον κατάλαβα γιατί αξίζουν τα πετάλια) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
NightCrawler Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 Share Δημοσιευμένο 20 Σεπτεμβρίου 2006 ας κάνω και γω ένα update.... λοιπόν: Suhr Classic Ibanez Jem "Industrial" Yamaha Ακουστική Cornford MK50 Head CAE OD 100 ηχεία: Cornford 2x12 Vintage 30's Marshall 1936 Rack: Furman Voltage Regulator Korg Tuner Mesa Boogie Strategy Τελικός 400 (For Sale) και αρκετά πεταλάκια και Studio Gear.... next buy.... κάτι σε les paul ...Heritage μάλλον και περίεργα πεταλάκια.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση