Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 18 λεπτά πριν, kosthrash είπε Τα μέσα έκφρασης μου... PRS SE Singlecut: Πες τι βαρος εχει. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 48 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Πες τι βαρος εχει. Είναι όλη μαόνι (καλό για μέταλ; ) -εκτος από το flame maple veneer-, πιο λεπτο σωμα από τις αντίστοιχες Αμερικανικες και σίγουρα πιο λεπτο από όλες τις LP που έχω κρατήσει. Θα τη ζυγισω αργότερα και θα σου πω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Λίγο πάνω από 3500 ήταν η δικιά μου 245, χωρίς το vaneer. 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 39 λεπτά πριν, kosthrash είπε Είναι όλη μαόνι (καλό για μέταλ; ) -εκτος από το flame maple veneer-, πιο λεπτο σωμα από τις αντίστοιχες Αμερικανικες και σίγουρα πιο λεπτο από όλες τις LP που έχω κρατήσει. Θα τη ζυγισω αργότερα και θα σου πω! Eιχε πάρει ένας μαθητής μου την SE Tremonti Custom Charcoal και τη δοκίμασα λέμε. Σούπερ όλα αλλά βαριά ... πολύ βαριά. Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 7 λεπτά πριν, Spyros Delta είπε Σούπερ όλα αλλά βαριά ... πολύ βαριά. 4.4kg έβγαλε ένα πρόχειρο Google search. Τροφαντούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 15 λεπτά πριν, mpamps είπε 4.4kg έβγαλε ένα πρόχειρο Google search. Τροφαντούλα Πόσο ζυγίζει η esp σου?? Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
mpamps Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 1 λεπτό πριν, gkourmoul1 είπε Πόσο ζυγίζει η esp σου?? Χμμ. Δεν την έχω ζυγίσει. Πάνω από 4 σίγουρα. Θα το δω αύριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Η δικιά μου είναι η βαρύτερη κιθάρα μου. 4 κιλά ακριβως, αλλά έχει πολύ καλό ζύγισμα. Η epi lp είναι 200γρ πιο ελαφριά, αλλά έχει πολύ βαρύτερη αίσθηση. Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
kosthrash Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 3 ώρες πριν, Spyros Delta είπε Πες τι βαρος εχει. 3.1kg Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Spyros Delta Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Share Δημοσιευμένο 25 Σεπτεμβρίου 2023 Μόλις τώρα, kosthrash είπε 3.1kg Μια χαρα ειναι αυτη Spyros Delta - YouTube - https://www.facebook.com/spyros.delta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση