geka Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οσο σεις χαζευετε αλλος παταει κουμπια μπα... πατησα κι εγω αλλα το deal μου ηταν full αντιεμπορικο . kanω κι εγω μια ενημερωση, διοτι μετετρεψα πριν κανα μηνα την sh tele μου σε ss tele. αλλαχτηκε μονο ο humbucker. Και ο συνδυασμος ειναι bridge fralin vintage low output a3 και neck fremeditis a5 περιπου 7,2 output. προφανως αλλαχτηκε και το pickguard . Δείτε τη φωτο κατω και τη φωτο στο προφιλ να συγκρινετε. Μπορω να πω οτι μεχρι στιγμης ειμαι περαν του δεοντος ικανοποιημενος. Επεξεργασμένο 1 Ιουνίου 2022 από geka 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 1 ώρα πριν, dimsonic είπε Οσο σεις χαζευετε αλλος παταει κουμπια Η γυναίκα μου με έχει περιορίσει στη μία κιθάρα τον μήνα... 1 3 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Η γυναίκα μου με έχει περιορίσει στη μία κιθάρα τον μήνα... Ναι αυτο ειναι θεμα.... με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 10 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Η γυναίκα μου με έχει περιορίσει στη μία κιθάρα τον μήνα... σου χει βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. παιρνετε πεταλια. δεν φαινεται ποια ειναι τα καινουρια, ποια μπαινουν ποια βγαινουν.... 1 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 1 λεπτό πριν, geka είπε σου χει βαλει τα 2 ποδια σε ενα παπουτσι. παιρνετε πεταλια. δεν φαινεται ποια ειναι τα καινουρια, ποια μπαινουν ποια βγαινουν.... Το χει πιασε το νοημα ο Γιωργης Μην αγχωνεσαι αυτος μας οδηγει… 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Ρε σεις, δεν θέλω κουβέντα για τον Γιώργο (gkourmoul1). Ο άνθρωπος κάνει παιδιά για να τους παίρνει δώρα κιθάρες λέμε. Τώρα ψήνει και το επόμενο, κάποια κιθάρα θα έχει βάλει στο μάτι πάλι. Respect! Επεξεργασμένο 1 Ιουνίου 2022 από fusiongtr 3 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 2 Ιουνίου 2022 18 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Η γυναίκα μου με έχει περιορίσει στη μία κιθάρα τον μήνα... Δικτατορία. InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 Τελικά δεν υπάρχει ζωή χωρίς phaser ,οπότε το Vibraclone έφυγε και ήρθε ένα εξαιρετικό phaser Έλληνα κατασκευαστή 1 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Πεταλιέρα δίχως 1) phaser, 2) tremolo-vibrato, 3) chorus, είναι σαν γύρος πίτα (άντε καλά σουβλάκι...) χωρίς τζατζίκι, ντομάτα και πατάτες! Άνοστη..... Επεξεργασμένο 17 Ιουνίου 2022 από cigaret13 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 17 Ιουνίου 2022 11 λεπτά πριν, cigaret13 είπε και πατάτες! Συμφωνώ πλην του τελευταίου (το οποίο είναι εΝγκλιμα) 1 1 4 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση