Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) Και ενα προχειρο ντεμακι ,βασικα σαν τεραστια τελε ακουγεται Your browser does not support the HTML5 audio tag cg.mp3 Επεξεργασμένο 1 Ιουνίου 2022 από Superfunk 2 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 22 λεπτά πριν, Superfunk είπε Και ενα προχειρο ντεμακι ,βασικα σαν τεραστια τελε ακουγεται Your browser does not support the HTML5 audio tag cg.mp3 2 MB · 0 downloads πολυ γαμω ακουγεται. ελεγα να αρχισω να μαζευω σιγα σιγα λεφτα για jm αλλα ισως αλλαξουν τα σχεδια με αυτο που ακουω. pio στρογγυλη απο τελε καπως. τις τρεμολιες με το bigsby τις ακουω τελεια. πολυ ιndie ηχος στα αυτια μου. για δωσε αν δε βαριεσαι καμια πληροφορια. μαγνητες βαρος και με τι χορδες την σεταρες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Ζηλεύγω ήχο! Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 10 λεπτά πριν, geka είπε για δωσε αν δε βαριεσαι καμια πληροφορια. μαγνητες βαρος και με τι χορδες την σεταρες Οι μαγνητες ειναι οι stock Dearmond της Gretsch, λατρεμενοι και επειδη ειναι low output με πολυ λιγοτερο θορυβο απο τους Ρ90. Η κιθαρα ειναι πουπουλο μια και ειναι hollow body(στη ζυγαρια μου βγαζει 7 pounds ακριβως...απιστευτο αν σκεφτεις οτι εχει και τo Bigsby). Το παλικαρι που μου την εδωσε την εχει σεταρει τελεια με 10αρες Pyramid roundwound (τις φτηνες του Θωμα) μαλλον ετσι θα την αφησω αλλαζοντας φυσικα την απαραδεκτη 17αρα σολ με 15αρα. 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
geka Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 3 λεπτά πριν, Superfunk είπε μια και ειναι hollow body δηλαδη ετσι οπως την βλεπω ειναι απο μεσα ολη κουφια και δεν εχει f hole? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Superfunk Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 OP Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 17 λεπτά πριν, geka είπε δηλαδη ετσι οπως την βλεπω ειναι απο μεσα ολη κουφια και δεν εχει f hole? 1 www.soundcloud.com/superfunk12 https://superfunk12.wordpress.com/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelosp Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Καλοπαιχτη superfunk. Την αντάλλαξα πριν από μια εβδομάδα με το παλικάρι που σου την έδωσε. Ήδη με έχει πιάσει νοσταλγία και γλυκιά μελαγχολία. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dimsonic Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 13 ώρες πριν, gkourmoul1 είπε Την χαζευα στις αγγελίες τις προάλλες... Μεγειες! 13 ώρες πριν, geka είπε thn χαζευα κι εγω. με γειες............ καταπληκτικο οργανο. να το χαρεις Οσο σεις χαζευετε αλλος παταει κουμπια 1 1 με σήμα το μπιφτέκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Angelosp Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Superfunk είπε Οι μαγνητες ειναι οι stock Dearmond της Gretsch, λατρεμενοι και επειδη ειναι low output με πολυ λιγοτερο θορυβο απο τους Ρ90. Η κιθαρα ειναι πουπουλο μια και ειναι hollow body(στη ζυγαρια μου βγαζει 7 pounds ακριβως...απιστευτο αν σκεφτεις οτι εχει και τo Bigsby). Το παλικαρι που μου την εδωσε την εχει σεταρει τελεια με 10αρες Pyramid roundwound (τις φτηνες του Θωμα) μαλλον ετσι θα την αφησω αλλαζοντας φυσικα την απαραδεκτη 17αρα σολ με 15αρα. Πληροφοριακά προσθέτω ότι ήταν προσφάτως σεταρισμενη στον Οικονομάκη με 11 άρες elixir. Επεξεργασμένο 1 Ιουνίου 2022 από Angelosp 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
cigaret13 Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 Share Δημοσιευμένο 1 Ιουνίου 2022 2 λεπτά πριν, dimsonic είπε Οσο σεις χαζευετε αλλος παταει κουμπια Και άλλος με τα λεφτά για κιθάρες φτιάχνει ωραίες ταράτσες αντί να πατάει κουμπιά... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση