fusionakis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Fender Vintera '50s Telecaster... Ναι. Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 από fusionakis 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, fusionakis είπε Fender Vintera '50s Telecaster... Ναι. Μεγειές παλικάρι μου. Ρε σεις, αυτός ο Σάντας φέτος κάνει υπερωρίες μου φαίνεται. Πολύ νέο gear βλέπω. Πολλά καλά παιδιά έχει το noiz, μπράβο μας. Επεξεργασμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 από fusiongtr 2 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Καλορίζικη!! Κουκλαρα 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Είναι η ρουφιάνα. Εγώ ειδικά έχω ξεφύγει από G(uitar)AS τελευταία, αλλά προχωράω σε ριζική ανανέωση συνειδητοποιημένα πετυχαίνοντας καλές ευκαιρίες, οπότε τύψεις δεν υφίστανται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Πρέπει να ζητήσω από τον Γιάννη να με μπαναρει από τις αγγελίες για κάνα τρίμηνο, να μη μου μπαίνουν ιδέες..... Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Giorgos rockstep Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 5 λεπτά πριν, gkourmoul1 είπε Πρέπει να ζητήσω από τον Γιάννη να με μπαναρει από τις αγγελίες για κάνα τρίμηνο, να μη μου μπαίνουν ιδέες..... Η να κάνει η γυναίκα σου προφίλ στο noiz 1 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
ekim Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, fusionakis είπε Fender Vintera '50s Telecaster... Ναι. Μωρέ να χαρώ ομορφιές. Την συγκεκριμένη σε αυτό το χρώμα την ζαχαρώνω μήνες τώρα. Μεγειές και καλά παιξίματα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
nklshp Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 2 ώρες πριν, fusiongtr είπε Μεγειές παλικάρι μου. Ρε σεις, αυτός ο Σάντας φέτος κάνει υπερωρίες μου φαίνεται. Πολύ νέο gear βλέπω. Πολλά καλά παιδιά έχει το noiz, μπράβο μας. Ο Σαντας με προβληματισε πολυ φετος…ηταν κιμπαρης… αλλα με απαξιωσε ως κιθαριστα… 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 28 Δεκεμβρίου 2021 45 λεπτά πριν, ekim είπε Την συγκεκριμένη σε αυτό το χρώμα την ζαχαρώνω μήνες τώρα. Ναι, αλλά από τον Άη Βασίλη δεν την ζήτησες. Τι να σου κάνω ... Next Year τώρα. 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Share Δημοσιευμένο 11 Φεβρουαρίου 2022 Ο Λουκάς και οι κυρίες. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση