fusionakis Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Προστέθηκε η Sterling by Music Man Cutlass CT50 στην παρέα. Παχύ roasted maple neck, μαγνήτες που πραγματικά κελαηδάνε (low output, φουλ vintage στρατοκαστερίλα), το γνωστό υπέροχο headstock, locking tuners, πολύ ελαφριά... τι άλλο να ζητήσει κανείς; Τον προηγούμενο χρόνο υπήρξα επίσης κάτοχος μιας Vintage V6 HSS και μιας Ibanez AZ224 (μαζί με την Bacchus BST-2 RSM που έχω ακόμα), και μπορώ με σιγουριά να πω ότι ανεξαρτήτως τιμής, η Sterling υπερτερεί σαν όργανο έναντι και των τεσσάρων παραπάνω (σε σκάσιμο/resonance, ήχο, αίσθηση στο πιάσιμο). Επεξεργασμένο 17 Σεπτεμβρίου 2021 από fusionakis 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Yamaha Revstar RS620... For those about to rock, we salute you. Οργανάρα, ό,τι ακριβώς έψαχνα από heavy humbuckerοφάση. Μόλις έδωσα την εξαιρετική (θεωρώ) Vintage V100 Lemon Drop σε συμφορουμίτη, με σκοπό να την αντικαταστήσω με κάτι αντίστοιχο αλλά σε double cut έκδοση. Ηχητικά και παιχτικά η Revstar προσφέρει ακριβώς αυτό το πράγμα (ήχο και αίσθηση Les Paul, αλλά με μεγαλύτερη ευκολία στο παίξιμο), σε ένα πιο αφαιρετικό και αισθητικά ντελικάτο σχέδιο. Sustain στο Θεό (δεν έχω ξαναπαίξει κιθάρα που να την πλησιάζει σε αυτό το κομμάτι), κάθε συγχορδία ακούγεται καμπάνα, και intonation εξαιρετικό. Bonus το πάρα πολύ χρήσιμο low cut switch (ειδικά για τις θέσεις neck και center). Αν και πάντα παραμένω Stratocasterάκιας, η συγκεκριμένη είναι νέος έρωτας. Επεξεργασμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 από fusionakis 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Administrator Yannis Methenitis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Administrator Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Με 'γειά! Οι Revstar για τα γούστα μου είναι η πιο φρέσκια πρόταση σχεδιαστικά και με εγγυημένη ποιότητα κατασκευής απο την Yamaha. Τις εκτιμώ πολύ. 1 Live and let Live. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλορίζικη! Ωραίο όργανο. Πώς τα πάει από βάρος και neckdive? 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 (επεξεργασμένο) Λίγα γραμμάρια ελαφρύτερη από Les Paul είναι, σε υψηλά βάρη παίζει σε κάθε περίπτωση (στιβαρή κατασκευή, "correct weight" που θα έλεγε κανείς). Από neck dive δεν έχει θέμα. Επεξεργασμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 από fusionakis 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Καλόπαιχτη .... 1 Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
manitsa7 Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 2 Δεκεμβρίου 2021 πολυ καλη! ψαχνω revstar με p90s αλλα δεν υπαρχουν…μου ειπαν απο τη νεα χρονια παλι 1 http://learntheguitar.gr/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusionakis Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Κι εγώ αρχικά πήγαινα για P90s αλλά έκανα διαφορετικό σχεδιασμό στην πορεία... Ισχύει αυτό που λες, πανευρωπαϊκά τώρα απλά βρίσκεις απομεινάρια από όλα τα μοντέλα. Από Μάρτη θα έρθουν νέες παραλαβές και Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
D'Ailleurs Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 4 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 7:46 ΜΜ, fusionakis είπε Yamaha Revstar RS620... For those about to rock, we salute you. Οργανάρα, ό,τι ακριβώς έψαχνα από heavy humbuckerοφάση. Μόλις έδωσα την εξαιρετική (θεωρώ) Vintage V100 Lemon Drop σε συμφορουμίτη, με σκοπό να την αντικαταστήσω με κάτι αντίστοιχο αλλά σε double cut έκδοση. Ηχητικά και παιχτικά η Revstar προσφέρει ακριβώς αυτό το πράγμα (ήχο και αίσθηση Les Paul, αλλά με μεγαλύτερη ευκολία στο παίξιμο), σε ένα πιο αφαιρετικό και αισθητικά ντελικάτο σχέδιο. Sustain στο Θεό (δεν έχω ξαναπαίξει κιθάρα που να την πλησιάζει σε αυτό το κομμάτι), κάθε συγχορδία ακούγεται καμπάνα, και intonation εξαιρετικό. Bonus το πάρα πολύ χρήσιμο low cut switch (ειδικά για τις θέσεις neck και center). Αν και πάντα παραμένω Stratocasterάκιας, η συγκεκριμένη είναι νέος έρωτας. πολύ όμορφη η Revstar αλλά να πω την αμαρτία μου αυτό το headstock δεν το χωνεύο με τίποτα!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gkourmoul1 Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 Share Δημοσιευμένο 14 Δεκεμβρίου 2021 Στις 2/12/2021 στις 10:55 ΜΜ, manitsa7 είπε πολυ καλη! ψαχνω revstar με p90s αλλα δεν υπαρχουν…μου ειπαν απο τη νεα χρονια παλι https://smart.noiz.gr/details.php?id=500617 1 Γιώργος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση