marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 σωστος!!!! +1 Από πότε; Το θέμα είναι gear list απλά... Ας μας κάνει τι τιμή ο φίλος που ζητάει να μας κρίνει, να μοιραστεί πρώτα τη μουσική του...και μετά τον βαθμολογούμε με +1 και +2... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
wyndorf Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 καλα ενταξει μην βαρας ντε :).....απλα μου αρεσε αυτο που ειπε.....θελω να πιστευω οτι το ειπε καλοπροερετα, για να ακουσει καμμια μουσικη........ easy now ;D Rehearse more....edit less!!!!!!
marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 καλα ενταξει μην βαρας ντε :).....απλα μου αρεσε αυτο που ειπε.....θελω να πιστευω οτι το ειπε καλοπροερετα, για να ακουσει καμμια μουσικη........ easy now ;D Είναι πολύ εύκολο, έαν είναι καλοπροαίρετος... επάνω δεξιά το search ή στη κατηγορία clips. ;) Και μακάρι να περάσει και το Νέστορα σε κριτικές ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
wyndorf Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 εδω εχεις ενα δικιο........ ;) Rehearse more....edit less!!!!!!
marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 εδω εχεις ενα δικιο........ ;) Εχω και άλλο ένα δίκιο... Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης. Δεν δικαιούμαι να δείξω τη συλλογή μου; ;) ΥΓ. Στο 3-0 τελειώνει το μάτς ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης. Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι. Είσαι και παραείσαι μουσικός, και πολύ καλός μάλιστα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι. Είσαι και παραείσαι μουσικός, και πολύ καλός μάλιστα. Να μην τρελλάνεσαι. Εχω 15-20 φυσικά έγχορδα που τα έχω αγοράσει από διάφορα ταξίδια. Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D Αφού έχω σαχλόφωνο ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Και μακάρι να περάσει και το Νέστορα σε κριτικές ;D ;D InfluenSir!
gvour Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D Γιατι ασχημα ειναι για ντεκορ? ;D Οσο για τα σιταρια αμα δεν σ ακουσω δεν πιστευω! Κλιπαρε! ;D ;D Χρονια πολλα!
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D Κι αυτό σε κάνει απλά συλλέκτη και μη-μουσικό (κόλλησα εγώ ;D ;D)? Κι εμένα μου είχαν φέρει δώρο μιά φλογέρα από την Αράχωβα (αυτή για τους τουρίστες) κάποτε, αλλά ποτέ δεν έμαθα να φυσάω. ;D ;D ;D ;D Edit: Άμα κάνω προπόνηση στο φύσημα σήμερα και ανεβάσω κλίπσ ;D ;D θα με τσακίσει ο Νέστορας. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση