marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 σωστος!!!! +1 Από πότε; Το θέμα είναι gear list απλά... Ας μας κάνει τι τιμή ο φίλος που ζητάει να μας κρίνει, να μοιραστεί πρώτα τη μουσική του...και μετά τον βαθμολογούμε με +1 και +2... Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 καλα ενταξει μην βαρας ντε :).....απλα μου αρεσε αυτο που ειπε.....θελω να πιστευω οτι το ειπε καλοπροερετα, για να ακουσει καμμια μουσικη........ easy now ;D Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 καλα ενταξει μην βαρας ντε :).....απλα μου αρεσε αυτο που ειπε.....θελω να πιστευω οτι το ειπε καλοπροερετα, για να ακουσει καμμια μουσικη........ easy now ;D Είναι πολύ εύκολο, έαν είναι καλοπροαίρετος... επάνω δεξιά το search ή στη κατηγορία clips. ;) Και μακάρι να περάσει και το Νέστορα σε κριτικές ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
wyndorf Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 εδω εχεις ενα δικιο........ ;) Rehearse more....edit less!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 εδω εχεις ενα δικιο........ ;) Εχω και άλλο ένα δίκιο... Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης. Δεν δικαιούμαι να δείξω τη συλλογή μου; ;) ΥΓ. Στο 3-0 τελειώνει το μάτς ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Εγώ ας πούμε δεν είμαι μουσικός αλλά συλλέκτης. Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι. Είσαι και παραείσαι μουσικός, και πολύ καλός μάλιστα. Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
marathon Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Όταν διαβάζω τέτοιες π@π@ριές τρελαίνομαι. Είσαι και παραείσαι μουσικός, και πολύ καλός μάλιστα. Να μην τρελλάνεσαι. Εχω 15-20 φυσικά έγχορδα που τα έχω αγοράσει από διάφορα ταξίδια. Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D Αφού έχω σαχλόφωνο ;D ;D Μαραθώνιος Εναλλακτική Σχολή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Nestoras Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Και μακάρι να περάσει και το Νέστορα σε κριτικές ;D ;D InfluenSir! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
gvour Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Τα έχω στο τοίχο και τα βλέπω...δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D Γιατι ασχημα ειναι για ντεκορ? ;D Οσο για τα σιταρια αμα δεν σ ακουσω δεν πιστευω! Κλιπαρε! ;D ;D Χρονια πολλα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
fusiongtr Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 25 Δεκεμβρίου 2012 δεν πιστεύεις βέβαια ότι ξέρω να παίζω σιτάρ ;D Κι αυτό σε κάνει απλά συλλέκτη και μη-μουσικό (κόλλησα εγώ ;D ;D)? Κι εμένα μου είχαν φέρει δώρο μιά φλογέρα από την Αράχωβα (αυτή για τους τουρίστες) κάποτε, αλλά ποτέ δεν έμαθα να φυσάω. ;D ;D ;D ;D Edit: Άμα κάνω προπόνηση στο φύσημα σήμερα και ανεβάσω κλίπσ ;D ;D θα με τσακίσει ο Νέστορας. ;D ;D ;D Freud-Σαντές Ποιητής-Ερωαναλυτής PhD-SG Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση