KostasP Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 νεα κιθαρα εδω και 15 μερες ! mark and jenny one piece swamp ash light aged warmoth birdseye maple 59 back contour , 6100 ss frets... Απ' οσο βλεπω στη φωτο μαλλον εχεις φτιαξει και τις 4 κιθαρες σου, μ' αρεσουν τα custom οργανα. Ευτυχως που υπαρχουν κι αλλοι που δε νοιαζονται για διασημα logo και vintage correct κιθαρες. Eχω τρεις Warmoth και δυο ακομη σωματα που περιμενουν εδω και χρονια να γινουν κιθαρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Ksekourdistos Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Απ' οσο βλεπω στη φωτο μαλλον εχεις φτιαξει και τις 4 κιθαρες σου, μ' αρεσουν τα custom οργανα. Ευτυχως που υπαρχουν κι αλλοι που δε νοιαζονται για διασημα logo και vintage correct κιθαρες. Eχω τρεις Warmoth και δυο ακομη σωματα που περιμενουν εδω και χρονια να γινουν κιθαρες. Ναι οι 4 ειναι απο warmoth parts . Ουτε logo ουτε vos ! μονο οτι με βολευει ! αν επιτρεπεται τι σωματα εχεις στην ακρη ? Recording is God's way of tellin you that you suck Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
dbakias Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Σαν νέος στον χώρο τησ κιθάρας που έιμαι από εξοπλισμό έχω τα εξής ! Ηλεκτρικές Κιθάρες : IBANEZ RG-370 DX BK Epiphone les paul custom black beauty (me gibson 498T kai 490R) Aκουστικές κιθάρες : Υamaha APX500 FM OB Ενισχυτές : Beta Aivin mx-10 Κεφαλές: Bugera 333XL Infinium Marshall DSL100H Καμπίνα : Marshall MR1960AV Πετάλια: BOSS ML2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
darshan Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 27 Σεπτεμβρίου 2012 άντε και εγώ με το τελευταίο ηλεκτρικό setup... Marshall 1960A 4x12 cabinet Fryette two/fifty/two stereo power amp Line6 POD HD500 (στην καβάτζα ενας Marshall JVM 410, ένας Marshall Super Bass MKII 100w και διάφορα επιδαπέδια μπιμπλίκια) Fender Telecaster Jim Root (w/EMG 18Volt) - White w/ Ebony fretboard, MIM Fender Stratocaster Jim Root (w/EMG 18Volt) - Black w/ Ebony fb, MIU Gibson Les Paul BFG Gold (w/EMG 18volt) Fender Telecaster Baja Classic Player, MIM Fender Stratocaster '52 Reissue, MIJ Gibson Les Paul Classic Premium Plus Top Schecter Demon-7 (w/EMG 18volt) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
stavrilian Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 10 Οκτωβρίου 2012 Πολλα αλλαξαν απο την τελευταια φορα που ποσταρα σε αυτο το θεμα, οποτε εχουμε και λεμε: Κιθαρες: - Vigier Excalibur Indus - 1983 Squier JV 57ri Μπλιμπλικια: - TC Electronics G-System (for sale) - KR Gypsy Fuzz - CTC Ziggy o/d - T-Rex Mudhoney - Boss Re-20 Space Echo - Boss RC-2 (μεγαλη αρρωστια) Ενισχυτες: - Fender Pro Junior Tweed (ενισχυτης αποκαλυψη) - Custom JTM 45 clone απο τον Mr Κουρμπη (ενισχυτης ερωτας) - THD 2x12 Cab (V30 - G12H Anniversary) Κυριως αυτα χρησιμοποιω, μακαρι να ειχα χρονο (και χρημα προφανως) να χρησιμοποιουσα κι αλλα! Και το αποφθεγμα της ημερας: Τελικα...η ζωη δεν ειναι και τοοοσο μικρη για να μην εχεις mesa/boogie για καποια περιοδο ;D Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
KostasP Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 ... KR Gypsy Fuzz Ενισχυτες: - Fender Pro Junior Tweed (ενισχυτης αποκαλυψη) - Custom JTM 45 clone απο τον Mr Κουρμπη (ενισχυτης ερωτας) - THD 2x12 Cab (V30 - G12H Anniversary) Μολις θυμηθηκα οτι ειχες παρει το Gypsy Fuzz απο εμενα, χαιρομαι που το εχεις ακομα. Εγω ακομα να βρω ενα fuzz που να μου ταιριαζει. Mε τα πεταλια του Kevin δεν ειχα καλη σχεση. Ευτυχως που ειναι δυσευρετα και πωλουνται αμεσως... Ο Παναγιωτης φτιαχνει "τρελους" ενισχυτες, αν ηταν στην Αμερικη δε θα προλαβαινε απο τις παραγγελιες. Η THD ειναι η τελεια 2x12, εχει ολα τα καλα της ανοιχτης και κλειστης καμπινας και η ποιοτητα κατασκευης της ειναι η καλυτερη που εχω δει σε καμπινα. Εχω τη δικια μου αδεια εδω και καιρο αλλα δε τη δινω με τιποτα. Ο Pro ειναι stock; Τον συνδεεις σε καμπινα ή μονο με το δικο του μεγαφωνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 GUITARS: FENDER TELE 52 REISSUE FENDER TELE BAJA TELECASTER CUSTOM NS (DUKAS GUITARS) STRATOCASTER CUSTOM NS (DUKAS GUITARS) GIBSON FLYING V 58 REISSUE GRETCH ELECTROMATIC TAIL TYPE WARMOTH+USA CUSTOMS TELECASTER GIBSON MELODY MAKER ACOUSTICS: APPLAUSE BY OVATION '89 MODEL WALDEN YAMAHA CLASSICAL AMP GEAR: KOCH STUDIOTONE EGNATER FULL TUBE 50 ROLAND CUBE TC ELECTRONICS PEDALS JAM PEDALS ZOOM ACOUSTIC GUITAR PEDAL STUBBY PICKS GHS STRINGS (BULKS) AND MANY-MANY FLATWOUND STRINGS !!!!! Αν ξέχασα κάτι θα επανέλθω !!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 AN ΠΑΝΤΩΣ ΉΤΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩ ΜΟΝΟ ΜΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΑΥΤΗ !!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Moderator BillTrantos Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Moderator Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Δηλώνω εκ νέου τον εξοπλισμό μου μιας και είχαμε αναβαθμίσεις!! Schecter Hellraiser C-1 Fr Blackstar HT-5R Harley Benton G212 Dunlop Cry Baby Wah 535q More is more. Yngwie Malmsteen Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
AXLNICK Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 Share Δημοσιευμένο 11 Οκτωβρίου 2012 ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ BLACKSTAR ??? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες More sharing options...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργήστε λογαριασμό
Γραφτείτε στην παρέα μας. Είναι εύκολο!
Δημιουργία λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Σύνδεση